Розділи

Що подарувати хлопцеві на Новий рік 2024: кращі ідеї

Що подарувати хлопцеві на Новий рік 2024: кращі ідеї

Олена Калинчук
26.12.2022
10 хв
08.01.2024
Було
цікаво?
2299 лайків
Кількість
перeглядів
7468 переглядів

Новорічна атмосфера має особливу силу. Навіть у темні часи… Тож давайте загадаємо цього року одне, але найсильніше та заповітне бажання – спокійне життя у своїй найкращій країні. 

 

Магія Нового року змінилася у своєму значенні для українців. Вже вкотре багатьом із нас доведеться проводити свята окремо одне від одного. Та, навіть, якщо ми і разом – то саме “проводимо свята”. Термін “святкувати” поки очікує кращих часів. 

Але раз така справа, що свята приходять незалежно від нашого настрою – саме час подбати про новорічні сюрпризи для найближчої людини. Хочеться ж подарувати коханому відчуття турботи, приємно здивувати.

 

подарунки-на-новий-рік-хлопцеві

 

Обирати подарунок на Новий рік хлопцю буває непросто. Хороших ідей багато, можна легко розгубитися. Саме тому ми підготували 10 варіантів, від яких ваш коханий буде просто в захваті.

Всі подарунки на Новий рік хлопцю, які зараз є в наявності, ми зібрали на одній сторінці. Біжіть туди, поки не розібрали найкрутіші варіанти.

 

Ідеї для подарунків

 

Звісно, ми не знаємо, що саме загадав ваш обранець)

Проте, якщо дивитись логічно, чоловіків умовно можемо класифікувати, наприклад, на 4 групи: “стиляги”, “романтики”, “майстри”, “трудоголіки” 

 

І ось наші пропозиції для кожного з них:

 

Для чоловіків, які люблять доповнювати свій стиль:

  • Набір для догляду за бородою. Якщо він володар красивої бороди, вдало буде, якщо подаруєте професійні засоби для догляду за нею. Наприклад, кондиціонер, олію, віск чи все це комплектом.
  • Елегантний браслет для годинника зі шкіри та нержавіючої сталі.
  • Бездротові навушники зі зручним керуванням. Або велика повнорозмірна модель з опцією шумозаглушення – для повного занурення у світ музики чи подкастів.

 

що-можна-подарувати-хлопцеві-на-новий-рік

 

Для відпочинку, розваг, романтики:

  • Свіжа версія комп’ютерної гри, щоб він нарешті пройшов той рівень.
  • Ігрова консоль – відмінна можливість випробувати яскраві враження.
  • Ексклюзивна склянка, яку можна персоналізувати гравіюванням.

 

Для хобі творчого чоловіка:

  • Компактна екшн-камера для зйомки захоплюючих моментів.
  • Мультитул із набором функцій для творчості чи, навіть, банально ремонтних робіт.
  • Набір високоякісних пензлів і палітра для людей, які захоплюються живописом.

 

Для професійної діяльності:

  • Планшет з великим дисплеєм та продуктивністю для творчих завдань.
  • Ексклюзивний шкіряний чохол для планшета або функціональний портфель із багатьма відділеннями для ноутбука та аксесуарів.

 

Ці подарунки обов'язково розкриють новорічний настрій та принесуть задоволення! 🎁✨

 

Можете непомітно зробити відео, щоб зловити і зберегти реакцію на новорічний сюрприз. Так цей момент набере ще більшого сенсу у вашій скарбничці спільних приємних емоцій. 

 

P.S. Це я люблю так робити) А ви – дивіться по ситуації, наскільки буде доречно.

 

Ігрова приставка

 

Ігрову консоль вважають одним із найочікуваніших новорічних подарунків для багатьох.

 

І, не лише тому, що під час ігор вони полюбляють відпочивати за іграми після насиченого робочого дня. Є ще й момент ностальгії та повернення у дитинство

Найпопулярніші приставки:

 

подарунки на новий рік хлопцю

 

До слова, якщо ви почнете грати разом зі своїм коханим, це стане для нього не меншим подарунком, ніж сама консоль.

 

Смарт-годинник

 

Подейкують, купувати й дарувати годинник – це якась особлива прикмета. Але, коли мова йде про Smart Watch, починають діяти геть інші правила.

 

Цей гаджет вміє сподобатися та допомагає:

  • отримувати сповіщення без пошуку телефона;
  • відповідати на дзвінки;
  • слідкувати за фізичними показниками (сердечні ритми, кількість кроків, спалені калорії під час тренування тощо).

 

подарунки для хлопця на новий рік

 

Крім цього, за допомогою смарт-годинника він зможе керувати плеєром у смартфоні, визначати своє місцезнаходження, розраховуватись за допомогою NFC, стежити за часом.

 

Клавіатура

 

Для того, щоб організувати йому абсолютний домашній комфорт під час роботи та відпочинку за комп’ютером, подаруйте “новорічну” ігрову клавіатуру. Це гарний сюрприз! 

 

Перш за все, зверніть увагу на потреби. Якщо він багато друкує, переконайтеся у зручності натискання клавіш. Механічні клавіатури витримують понад 50 млн натискань. А це близько 25000 сторінок друкованого тексту. 

 

подарунки для хлопця на новий рік

 

Такий подарунок залишатиметься надійним та актуальним впродовж багатьох років. Якщо ж для вашого обранця найкраща річ – декілька годин в улюбленій комп’ютерній грі, придивіться до ігрових клавіатур. Вони мають яскравий дизайн та підсвітку, це дозволяє грати з комфортом навіть вночі. 

Деякі з них оснащенні додатковими клавішами та USB-входами для ще зручнішого використання.

 

Ігрова мишка

 

Перша у списку новорічних подарунків для чоловіків-геймерів. Ця мишка зручно лежить у руці, а прискорений час відгуку перетворить його на справжнього чемпіона. 

 

Сьогодні виробники пропонують абсолютно різні варіанти геймерських мишок. Перед тим, як взяти відповідну модель, зауважте, які саме ігри приносять найбільше задоволення. Відтак, можете обрати мишки.

 

що подарувати хлопцю на новий рік

 

  • Для шутерів. Ідеально підійде фанатам Counter Strike, Call of Duty, Fortnite та будь-яких інших “стрілялок”.
  • Для MMORPG. Вони мають особливий дизайн, розроблений спеціально для зручного керування ігрового процесу такого типу.
  • Для стратегій. Забезпечують необхідний контроль управління та швидкість реакції.
  • Універсальні. Якщо він має декілька фаворитів у різних жанрах, сміливо обирайте. Одна із найпопулярніших моделей бюджетних універсальних мишок для чоловіків – Logitech M325.

 

Автомобільний пилосос

 

Банальненько виглядає такий новорічний подарунок? Та ви просто не знаєте цих чоловіків! Зберігати чистоту у власній машині важлива річ для більшості із них. 

 

Особливо взимку, коли ймовірність забруднити авто зсередини надто висока. Подаруйте компактний автомобільний пилосос. Він допоможе прибирати абсолютно різний бруд, позбавить від зайвого пилу на сидіннях та килимках. Цілий рік буде радіти людина) 

 

що можна подарувати хлопцю на новий рік

 

Пилососи для машини можуть мати різні насадки. Найчастіше обирають:

  • насадки для килимків та підлоги зі щітками;
  • насадки з вузьким “носиком”, щоб дістатись усіх куточків у авто;
  • жорсткі щітки для прибирання шерсті тварин.

 

Ноутбук

 

Цінний варіант подарунка коханому на новий рік. В усіх значеннях цього слова. Якщо дозволяє новорічний бюджет – не вагайтесь. 

 

Завдяки якісному ноутбукові, працювати та відпочивати можна набагато зручніше. Мобільність і компактні розміри, дозволять без проблем носити його з собою, брати у відрядження. 

Якщо він – фотограф, відеограф або дизайнер, варто зупинити свою увагу на ноутбуках з достатньо потужним процесором та відеокартою. Це дозволить йому працювати швидше та продуктивніше. 

 

що можна подарувати хлопцю на новий рік

 

Крім цього, важливо пам’ятати про розміри пристрою. Універсальними вважають ноутбуки з діагоналлю 15,6” дюймів. Вони достатньо великі та легкі водночас. Однак, все залежить від моделі пристрою. На додачу до такого подарунка, ви також можете обрати підставку для ноутбука або комп’ютерну мишку. 

 

Чохол або сумка з натуральної шкіри

 

Ця ідея – бездоганна і безпрограшна. 

 

Шкіряні аксесуари ручної роботи від українського бренду сподобаються кожному. Головне вдало визначитись із потрібним кольором, розміром, моделлю. 

 

подарунок на новий рік хлопцеві

 

Такі чохли та сумки виготовляють спеціально під макбуки та айпади. Вони пошиті за конкретними розмірами, тому ідеально підходять під відповідний гаджет. 

Окремо можна вибрати і компактний органайзер для зарядки. Виглядає настільки стильно, що можете одразу і собі замовляти, а не лише для коханого) Бо точно повернетесь пізніше.

 

Підставка під ноутбук

 

З одного боку – практичний новорічний подаруночок для людини, яка щодня працює за портативним комп’ютером. З іншого погляду – це дуже корисний аксесуар. Він додає зручності в тривалій роботі за ноутбуком.

 

Підставка відмінно охолоджує і стильно виглядає – можна впевнено дарувати чоловіку. 

 

подарунок на новий рік хлопцеві

 

Набір інструментів

 

Це дивіться по своїй конкретній ситуації. Якщо ваш чоловік полюбляє щось лагодити, прикручувати, збирати, майструвати – без набору інструментів не обійтися. 

 

Якщо у нього буде власний набір універсальних інструментів – можна буде вирішити будь-яке домашнє завдання. Наповнення таких наборів може бути різноманітним. Вони можуть вміщувати як 40 варіантів інструментів, так і більш як 100.

 

подарунок на новий рік хлопцю

 

До речі, під час вибору набору інструментів, важливо звернути уваги на якість матеріалів. Найкраще, якщо викрутки, ключі, молотки, плоскогубці та все інше буде виконане зі сталі. Так слугуватиме відмінно і значно довше.

 

Робот-пилосос

 

Що можна подарувати коханому, щоб було і оригінально, і корисно? Робот-пилосос – ось наша відповідь.

 

Такий пристрій забезпечить необхідну чистоту вдома, тоді як хлопець може займатися приємнішими справами. Залежно від моделі, домашній робот-пилосос допоможе із сухим або вологим прибиранням. Він також зможе дістатися до “найпотаємніших” місць у квартирі. Відтак, завжди чисто буде під диванами, шафами, у кутках тощо. Словом, наведе лад у всьому будинку.

 

подарунок на новий рік хлопцю

 

Навушники

 

Навушники – чи не найпопулярніший варіант для новорічного подарунка цього року. Тому, якщо ви досі не визначилися, що подарувати на Новий рік хлопцю, можете сміливо розглядати саме цей відмінний варіант.

 

Вибрати модель, яка повністю відповідатиме очікуванням, досить легко через їх неймовірну ширину асортименту.

 

подарунок на новий рік хлопцю

 

До прикладу, для геймерів важливою буде наявність мікрофона, а для прослуховування музики пріоритетніше – якість звуку. Також навушники варто вибирати за зручним типом конструкції:

  • вакуумні;
  • повнорозмірні;
  • накладні;
  • вкладиші.

 

Одними із найпопулярніших подарунків цього року залишаються круті безпровідні вкладиші Apple AirPods 2.

 

Окуляри віртуальної реальності

 

Про цілковите занурення в атмосферу улюбленої гри мріють чи не всі чоловіки. VR-окуляри дозволяють робити це на повну. Виробники пропонують варіанти за абсолютно різними цінами. 

 

До речі, підключаються вони не лише до ігрових приставок, але й до звичайних ПК, ноутбуків та, навіть, телефонів. Крім ігор, їх використовують й для перегляду 3D-фільмів, онлайн-шопінгу та навіть віртуальних подорожей.

 

що подарувати хлопцю на новий рік

 

Повербанк

 

Один із найнеобхідніших пристроїв сьогодення. Він захистить від раптового вимкнення смартфона посеред важливої розмови. До того ж, можна почуватися значно спокійніше та приємніше, якщо знати, що підзарядити свій телефон або планшет можливо в будь-який момент. 

 

Виробники пропонують безліч варіантів зовнішніх акумуляторів з різною місткістю батареї. Залежно від того, наскільки активно ваш коханий користується смартфоном, ви можете купити PowerBank з потужність від 5000 до 50000 mAh. Цей показник впливатиме на те, скільки разів він зможе зарядити свої пристрої.

 

що подарувати хлопцю на новий рік

 

Подарунковий сертифікат

 

Дуже багато всього запропонували вам. Повноцінний вішлист на всі випадки життя вийшов. Але, якщо раптом жодна порада не спрацювала – маємо справжній козир.

 

 “Що ви бачите перед собою? Це – скарб”

Вручаєте йому у симпатичному конвертику сертифікат – і всім щастя. Чоловік напевне знає як його перетворити у найкращий в світі подарунок для себе.

Або ще якщо він мріє про габаритне ігрове крісло, наприклад, не буде ж тендітна дівчина “тягти” його під ялинку. Сертифікат допоможе ідеально в цьому випадку.

 

Поради: що важливо врахувати при виборі подарунка

 

 

Потреби й побажання

Одним з найважливіших аспектів є уподобання людини. Наприклад, якщо він має автомобіль, ви можете потішити його автопилососом чи зручним компресором. Це лише здається занадто банальною думкою. Чоловіки думають інакше, повірте)

 

Бюджет

Визначте, яку суму ви готові витратити. Пам'ятайте, що дорогий подарунок не завжди є кращим. Навіть невелика, але доречна і оригінальна річ може бути дуже цінною та такою, що запам’ятається.

 

Рівень відносин

Ви можете підібрати річ, яка буде відображати ваші почуття та ступінь близькості

Наприклад, якщо знаєте, що він цікавиться фотографією, можете подарувати професійну фотокамеру (коли зустрічаєтесь декілька років) або фотоальбом зі спільними знімками (якщо ви лише на початку стосунків).

Такий вибір продемонструє вашу увагу та розуміння інтересів.

 

Атмосферний висновок: що подарувати хлопцю на новий рік

 

Подаруйте не лише матеріальні речі, а й гарний настрій та емоції.

 

що подарувати хлопцю на новий рік

 

  1. У доповнення до класичного презента, приготуйте вечерю вдома, задекоруйте кімнату святковою атмосферою та організуйте невеликий романтичний вечір. Такий вияв уваги  запам'ятовується набагато більше і створить незабутні спогади.
  2. Зробіть подарунок оригінальним та несподіваним. Подумайте про те, що може здивувати вашого коханого. Наприклад, організуйте для нього незабутню подорож або подаруйте квитки на його улюблений концерт. Такий сюрприз підніме настрій та створить незабутні емоції.
  3. Подаруйте речі, які будуть корисними. Врахуйте його потреби та хобі. Наприклад, якщо захоплюється спортом, подаруйте йому спортивну сумку або трекер активності. Це не просто практичний презент, він покаже вашу увагу до його інтересів.

 

Не ставте ціну на перше місце. Набагато важливіше наповнити свій презент сенсом, врахувати контекст ваших стосунків.

 

Так зможете знайти ідеальний подарунок, який потішить вашого хлопця. 

 

Більше цікавого:

 



Було
цікаво?
2299 лайків
Кількість
перeглядів
7468 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
2299 лайків
Кількість
перeглядів
7468 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Ігрова приставка Sony PlayStation 5 Slim 1TB White

    22999 ₴ 20349 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Ігрова приставка Microsoft Xbox Series X 1 Tb Black

    18899 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Ігрова приставка Nintendo Switch OLED Model Pokemon Scarlet & Violet Edition

    15599 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Ігрова приставка Valve Steam Deck 256 GB Black

    20199 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Ігрова приставка Asus ROG Ally 512GB AMD Ryzen Z1 White (90NV0GY1-M00560)

    29699 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm Titanium

    17999 ₴ 14499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Клавіатура Razer BlackWidow V3 Black USB TKL Green (RZ03-03490700-R3R1) (ENG/RU)

    3999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Мишка Razer Orochi V2 Black бездротова

    2499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Мишка Logitech M325 Silver бездротова

    1349 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Автомобільний пилосос Baseus CarVacuum Cleaner A3 Tarnish (CRXCQA3-0A)

    2049 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Ноутбук Lenovo IdeaPad 3 15ARH7 (82SB00HYRM) Black

    29799 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Підставка під ноутбук 2E 2E-CPG-005 Black

    1399 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Набір інструментів Jiuxun Tools Toolbox Black 12*1 PCS

    649 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Робот-пилосос Xiaomi Mi Robot Vacuum S10 White з вологим прибиранням

    10999 ₴ 9499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Apple AirPods 3 White with Wireless Charging Case 2021, вкладиші з мікрофоном

    8999 ₴ 7199 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Окуляри віртуальної реальності Oculus Quest 2 128GB White

    13199 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Xiaomi Pocket Edition 10000mAh Blue 33W

    1999 ₴ 699 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Подарунковий сертифікат МТА 2500

    2500 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!