Розділи

Що подарувати на 8 березня: ідеї оригінальних подарунків

Що подарувати на 8 березня: ідеї оригінальних подарунків

Олена Калинчук
02.03.2021
5 хв
21.07.2023
Було
цікаво?
3159 лайків
Кількість
перeглядів
8855 переглядів

Берегині ідеального побуту, талановиті майстрині, спортсменки, поетеси, винахідниці, політики, водії, пілоти, мами, донечки і кохані…

У світі живуть настільки різні жінки, що універсальної формули для їх привітання годі й шукати. Щоразу, обираючи подарунок для жінки, постаємо на роздоріжжі вибору: красиве або корисне; дорогоцінне чи близьке серцю; популярне – традиційне, неординарне – символічне?

Топ-подарунків для коханої жінки на суму до 1000 грн

Чим догодити та як зацікавити: нетривіальні сюрпризи для жінок

Трапляються моменти, коли здається, ніби усі подарунки вже передаровані, а ідеї втілені. Вихід із такої ситуації – нестандартний підхід і нестримна фантазія. 

8 березня є святом краси і натхнення. Головна його місія – кольоровий настрій і позитивні враження як у жінок, так і в чоловіків, яким вдається презентувати ідеальний подарунок. Тож пропонуємо декілька ідей, здатних вразити, зацікавити й заінтригувати прекрасних панянок. 

  • Коробка-сюрприз. Безпрограшний варіант подарунка. Він виглядає яскраво і привабливо та може містити всередині будь-що: косметику, солодощі, квитки на концерт чи крутий гаджет;
  • Еко-олівці. Якщо банально дарувати квіти ви не хочете, а мама, подруга, колега чи сестра люблять рослини, є оригінальний вихід. Можна купити і подарувати комплект еко-олівців. Вони чудово малюють, а ще проростають і можуть перетворитися у кімнатну рослину. Набір містить власне олівці, спеціальну капсулу-насінину та грунт для їх висадки;
  • Скретч-карта світу. Такий декоративний подарунок може стати родзинкою і стильною прикрасою інтер’єру. Але головна його місія – надихати на подорожі і мотивувати до втілення їх у життя;
  • Подарунковий сертифікат. Дозволить дівчині обрати будь-яку річ на свій смак.

Топ корисних і ультрасучасних подарунків

Жінкам різного віку і статусу подобаються абсолютно різні речі. Але є варіанти, які здивують, потішать і принесуть неабияку користь кожній із них – технологічні новинки завжди в тренді.

Смарт-годинник

Топ сучасних гаджетів із легкістю міг би очолити смарт-годинник. Цей девайс, зазвичай, асоціюється з ідеєю поєднання в одному пристрої функцій смартфона та годинника. Проте, Smart Watch отримав свою назву не лише з цієї причини. Стильний і незвичайний аксесуар ще й має потужний функціонал і це надає йому величезну кількість переваг серед інших гаджетів. Розумний годинник – не просто доповнення до смартфона, а цілком самостійний і корисний пристрій для сучасної людини.

Портативна колонка

Портативна акустика увійшла в наше життя порівняно нещодавно, але вже стала незамінним атрибутом кожного сучасного меломана. Складно навіть уявити як ми обходились без цього зручного аксесуара раніше. Адже пристрій для якісного відтворення улюбленої музики має так багато переваг.

Кількість і різноманітність акустичних моделей вражає: від маленьких кишенькових колонок до потужної професійної апаратури.Вдалим подарунком для дівчини є портативна колонка. Вдома, на пікніку, у подорожах, на тренуваннях – слухати улюблений плейлист зручно із пристроєм, який приєднується до смартфона через Bluetooth.

Електронна книга

Ультракомпактний рідер, що здатний вмістити в собі десятки звичайних книг. Він не потребує додаткового освітлення та дає можливість створювати електронні закладки, залишати коментарі, додавати медіаматеріали, а вбудовані словники дозволяють миттєво перекласти виділене слово.

Колір екрану електронної книги майже не відрізняється від звичайного паперу, тож навіть багатогодинне читання не втомлює зір. Новітня технологія виготовлення дисплею дозволяє використовувати книгу за будь-якого освітлення, екран не вицвітає та не створює бліків від сонячного проміння.

Фен для волосся

Жінка у будь-якому віці прагне залишатися красивою. А гарно вкласти волосся стане значно простіше, якщо під рукою буде новий та якісний фен. У сучасних моделях використовуються технології, які не пошкоджують волосся через вплив температур. Крім цього, щоб обрати такий подарунок, варто звернути увагу на потужність, розмір, вагу пристрою тощо. Адже фен для волосся має бути зручним та легким, щоб не створювати зайвого дискомфорту під час використання.

Смартфон

Новенький телефон завжди залишається у топі бажаних і статусних подарунків. До вибору моделі смартфона слід підійти грунтовно, адже асортимент цих гаджетів дуже різноманітний. Найбільше емоцій можуть викликати флагмани минулого року: Samsung Galaxy S20, Apple iPhone 12, Xiaomi Mi 10, Huawei P40 тощо. Проте, якщо дівчина мріє про інший смартфон і ви знаєте про це – потіште її бажаною обновкою.

Важливо продумати також і презентацію подарунка, красиву упаковку, дрібні естетичні деталі. Це додасть певної інтриги та підсилить радісні емоції. Дівчата полюбляють різні незвичайні дрібнички, тож такий підхід до підготовки сюрпризу вигідно представить вас в її очах.

Масажер для обличчя

Простий у використанні гаджет для ефективного масажу шкіри та м’язів обличчя. СПА-салон просто вдома – неочікувана і приємна ідея. Тому масажер для обличчя може стати тим самим ідеальним сюрпризом до 8 березня. Пристрій якісно очищує пори, підсилює дію доглядової косметики, дозволяє активізувати генерацію колагену у шкірі, вирівняти дрібні зморшки, надати обличчю гладенької і пружної фактури.

Робот-пилосос

Такий помічник забезпечить необхідну чистоту вдома, тоді як, ваша половинка може займатися приємнішими справами. Залежно від моделі, робот-пилосос допоможе із сухим або вологим прибиранням та зможе дістатися до “найпотаємніших” місць у квартирі.

Навушники

Компактні безпровідні навушники – це бажаний подарунок для любительки музики до будь-якого свята. Обираючи модель, важливо враховувати декілька основних параметрів. Це чутливість, опір, автономність, якість звучання, дизайн та ін. Безпровідні навушники оснащені потужним басом, гарною шумоізоляцією та великим запасом гучності. Середні і високі частоти відтворюються якісно. В цілому, безпровідні наушники вдало підходить для прослуховування будь-яких музичних композицій.

Селфі-кільце

Популярний пристрій та корисна річ, яка може стати у нагоді не лише любителькам селфі. Селфі-кільце неабияк знадобиться для професійної роботи візажистів, фотографів, журналістів, блогерів тощо.

Лампа має 3 м’які і природні світлові режими. Тож користувачка може вручну регулювати яскравість, колір і ступінь розсіювання світла. Це сприяє пом’якшенню джерела світла, налаштуванню якісної студійної картинки, передачі реалістичних відтінків, форми, фактури. 

Круті і яскраві подарунки продемонструють вашим близьким жінкам та дівчаткам турботу про них. А для того, щоб сюрприз став незабутнім, варто заздалегідь подбати про його оформлення і презентацію. Не забудьте обрати милу листівочку з побажаннями і ароматний весняний букет. 

А на сайті інтернет-магазину МТА вже готова тематична підбірка 8-березневих товарів, тож ми радо допоможемо із вибором подарунків.

Було
цікаво?
3159 лайків
Кількість
перeглядів
8855 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
3159 лайків
Кількість
перeглядів
8855 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Apple Watch SE 40mm Rose Gold Aluminium Case with Pink Sand Sport Band (MYDN2)

    14699 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Акустика портативна JBL Go 3 Pink

    1699 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Електронна книга PocketBook 606 Black

    3649 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Фен Philips HP8281/00 Pink

    3499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смартфон Samsung Galaxy G780 S20 FE 6/128GB Light Violet

    18999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Масажер Xiaomi inFace ION Facial Device CF-03D Pink

    599 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Робот-пилосос 360 Robot Vacuum Cleaner S7 Pro Black

    10999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Gelius Pro Reddots Pink

    699 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!