Розділи

Що подарувати дитині на Новий рік: 14 ідей від МТА на 2024 рік

Що подарувати дитині на Новий рік: 14 ідей від МТА на 2024 рік

Максим Дущак
18.12.2023
1 хв
19.12.2023
Було
цікаво?
1335 лайків
Кількість
перeглядів
5851 перегляд

 

Який подарунок вибрати дитині на 2024 рік? Ось завдання №1 для батьків, які постійно зайняті роботою напередодні свята. 

 

Ми знаємо скільки потрібно витратити часу та сил на пошуки ідеального новорічного подарунка для дитини. Тому підготували свіжі ідеї для хлопчиків та дівчаток, щоб батькам було легше. Тож слідкуйте за пальцями) 👇 

 

👧 Подарунок дівчинці на Новий рік

 

Підібрали дитячі подарунки на Новий рік для різного віку, тому точно знайдете тут хороший варіант для дівчаток.

 

Камера миттєвого друку

 

Можливо саме за допомогою цієї камери дитині вдасться сфотографувати Санту на Новий рік :)

 

Infinity D10 робить дуже реалістичні знімки, які видруковуються за декілька секунд. Це чудовий спосіб для дівчинки зберігати свої спогади в фізичному фотоальбомі.

Камера підтримує різні фільтри та режими, тому дитина відчує себе справжнім творцем. Є фронтальний спалах, а керування дуже просте. Завдяки надзвичайно компактним розмірам, камеру зручно брати з собою на прогулянки та в подорожі. 

 

Іграшковий набір посуду

 

З цим подарунком дівчинка зможе відчути себе справжнім шеф-кухарем, граючись наодинці або з подружками.

 

Набір Melissa&Doug складається з 22 кухонних предметів для приготування різноманітних страв. В коробці дівчинка знайде для гри:

  • каструлю з кришкою;
  • сковорідку;
  • деко;
  • шпатель;
  • іграшкову ложку для сервірування та багато іншого. 

Весь посуд виготовлений з безпечного та міцного пластику, який не боїться падінь та ударів. Всі предмети придатні для миття в посудомийній машині.

   

Конструктор

 

Подарунок дозволяє не тільки весело проводити час, але й покращує логіку, дрібну моторику рук та фантазію дитини.

 

Конструктор Lego City “Крамниця морозива” складається з 296 деталей. З них дітям цікаво збирати магазин морозива зі своїм інтер’єром. Зовні знаходяться мініфігурки продавця в костюмі ведмедя, хлопчика з кулькою та чоловіка в окулярах.

Деталі повністю безпечні, не бояться падінь чи подряпин, а гарний зовнішній вигляд зберігається протягом всього терміну використання.

 

Смартгодинник

 

Стильний та функціональний дитячий подарунок, але головне його завдання – зменшувати тривогу у батьків. 

 

Смартгодинник Canyon Tony KW-31 підтримує сім-карту, тому дитина може дзвонити та приймати дзвінки. Також можна фотографувати й записувати голосові повідомлення. Все це допомагає дівчинці завжди залишатися на зв’язку з батьками.

Додатково смартгодинник має вбудований калькулятор, будильник, секундомір та декілька корисних дрібничок. Акумулятора вистачає на 2 дні активного використання.

 

Накладні навушники

 

Завдяки оригінальному дизайну ці навушники найчастіше купують для подарунка дівчинці на Новий рік. 

 

Hoco W27 обладнані яскравою підсвіткою, яка відразу ж притягує увагу. Конструкція дуже м'яка та підлаштовується під будь-яку форму голови.

Завдяки вбудованому мікрофону з шумоподавленням, дівчинка може спілкуватись, не витягуючи телефон з кишені. Акумулятора вистачає на 5 годин музики, що дуже хороший результат для бюджетної моделі.

     

👦 Подарунки хлопчикам

 

Тут також підібрали варіанти ідей для різних вікових категорій.

 

Іграшка на радіокеруванні 

 

Це той випадок, коли можна купити іграшку собі під приводом подарунка на Новий рік для дитини 😂

 

ZIPP Toys Rock Crawler сподобається дійсно кожному хлопчику. Він має великі рельєфні колеса с амортизацією, тому малюк зможе ганяти на будь-якій місцевості.

В комплекті йдуть 3 кузови з великими гарматами, які стріляють мильними бульбашками, водою та спеціальними стрілами. Це чудова штука для розваг на вулиці та в домі. Тільки не забувайте давати поганяти трохи самій дитині :) 

    

Інтерактивна іграшка

 

Якщо роботи колись захоплять світ, то хай вони будуть саме такими :)

 

Собачка Tenfun дуже активно рухається завдяки вбудованим колесам. Він обожнює гратися та виконує всі команди малюка. Іграшкова модель вміє:

  • повертатися наліво/направо;
  • трясти головою;
  • рухатись вперед та назад;
  • повертатись навколо себе та лягати;
  • робити випади;
  • лежати;
  • танцювати та ін.

   

Додатково песик вміє проявляти емоції. Дитина зможе дізнатись, що тваринка схвильована, занепокоєна, просить вибачення та інше.

  

Квадрокоптер

 

Компактний, недорогий та надзвичайно функціональний подарунок на Новий рік. Як-то кажуть: спочатку політати, а TikTok потім)  

 

Andowi Q-F16 має дуже просте та точне керування в радіусі 100 метрів від пульта. Корпус зміцнений додатковим шаром пластику, а лопаті мають захист від зіткнення.

 

Квадрокоптер має вбудовану камеру з якістю Full HD. Зображення транслюється на екран, що вбудований в пульт керування. Додатково гаджет має підсвічування, функцію “прямуй за мною” та ще декілька цікавинок.  

  

Портативна ігрова приставка

 

Хіба можна уявити хлопчачий рай без ігрової приставки? От і ми впевнені, що ні)

 

Подарунок Nintendo Switch має великий 7-дюймовий дисплей з яскравими та насиченими кольорами. Знімні джойстики можна використовувати окремо один від одного, щоб грати разом з друзями.

Завдяки компактним розмірам приставка легко вміщується в сумці та навіть кишені. Геймити можна де завгодно та коли завгодно. А для цінувальників великого екрана передбачена можливість під’єднання до телевізора

 

Конструктор LEGO

 

Чудовий подарунок хлопчикам на Новий рік, які обожнюють сучасні спорткари. 

 

Конструктор Speed Champions має 280 деталей, з яких складається точна копія автомобіля Koenigsegg Jesko. Подарунок підходить для будь-якого віку, тому що процес збирання надзвичайно захопливий, особливо разом з друзями чи близькими. Додатково конструктор сприяє розвитку моторики рук, логіці та спонукає до творчості. 

Зібрана модель стане чудовим доповненням інтер’єру кімнати хлопчика, але набагато цікавіше буде відправитись на кухню професійну трасу та влаштувати пекельні перегони 😈

       

👫 Подарунки для підлітків

 

Це ті самі діти, хоч і стараються з усіх сил бути дорослими 😄 Підтримайте їхні старання більш “дорослим” та крутим варіантом подарунків на Новий рік 👍

 

Смартфон

 

Хтось скаже – банальний подарунок, а ми впевнені – безпрограшний. І це не iPhone, а дещо цікавіше. 

 

За свою відносно невелику вартість Nothing Phone (1) пропонує потужну начинку, якісну камеру та просто неперевершений дизайн. Смартфон має прозору задню панель, під якою знаходяться інтерактивні світлодіодні смужки. Вони виконують кілька функцій:

  • створюють додаткове освітлення під час зйомки;
  • підсвічуються в ритм музики та під час дзвінків;
  • показують прогрес зарядки та ін.

  

Процесора Snapdragon 778G та 12 Гб оперативки вистачає для будь-яких ігор та завдань. Камера робить чіткі та яскраві фото, якими можна сміливо ділитися в соцмережах. Хоча, якщо ви хочете подарувати на Новий рік саме iPhone, то ознайомтесь з нашим асортиментом Apple. Маємо найбільший вибір моделей та кольорів для подарунка.

 

Навушники

 

Ваша дитина чому така сумна буває? Тому що в неї велосипеда бездротових навушників немає. А тепер вона відразу радіти почне.

 

Gelius Incredible GP-TWS033 ми підібрали для подарунка не випадково. За свою бюджетну вартість навушники мають активне шумозаглушення, захист від вологи та оригінальний дизайн.

 

Звук чіткий та драйвовий – можна насолоджуватись музикою, аудіокнигою чи спілкуванням з друзями. До речі, мікрофон теж з шумозаглушенням і вловлює тільки голос, ігноруючи сторонні звуки.  

 

Ноутбук

 

Це той випадок, коли новорічний подарунок – інвестиція в майбутнє дитини. Знайшли оптимальну модель для розвитку та розваг в наступаючому році.

 

Потужності Acer Aspire 5 вистачає дійсно для будь-яких завдань, навіть сучасні ігри літають на високих налаштуваннях. Начинка буде актуальна протягом багатьох років. Ноутбук має матовий IPS-дисплей, на якому зручно працювати при яскравому освітленні, а розширення 2560x1440 забезпечує неймовірну деталізацію зображення.

 

Це один із найкомпактніших та легких ноутбуків, тому його можна брати на навчання та в подорожі. До речі, в каталозі ноутбуків ще багато цікавих моделей для подарунка. 

 

Колонка

 

Підлітки їх обожнюють, тому що портативні колонки оживляють будь-яке свято та роблять заняття спортом більш динамічним. 

 

Hoco HC18 надзвичайно компактна тому її зручно брати з собою куди завгодно. Звук потужний та чистий, дуже приємно слухати музику. Колонка проста в керуванні, має мікрофон для спілкування та вбудоване радіо.

Пристрій отримав динамічне підсвічування та здатен тішити всіх музикою до 4 годин.

 

Подарунки на Новий рік дитині: що потрібно пам’ятати  

 

🎯 Попадання новорічним подарунком у сферу бажань або хобі дитини – це вже 80% перемоги. Залишається тільки врахувати бюджет та вік. Ця формула вже давно перевірена менеджерами МТА. 

В статті розкрили вам всього декілька хороших ідей для дитячих подарунків на Новий рік. Насправді ж в МТА їх безліч – від м’яких іграшок, до потужних ігрових консолей та гаджетів Apple. Обов’язково завітайте в наш каталог новорічних презентів.

 

А ще краще – зателефонуйте або напишіть нашим менеджерам. Вони допоможуть підібрати бажаний подарунок з урахуванням інтересів дитини.  

      

Було
цікаво?
1335 лайків
Кількість
перeглядів
5851 перегляд
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
1335 лайків
Кількість
перeглядів
5851 перегляд
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Камера миттєвого друку Infinity D10 Pink

    1999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Іграшковий набір посуду Melissa&Doug Кухонне приладдя MD19304

    1499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Конструктор LEGO City Крамниця морозива

    949 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Canyon Tony KW-31 Pink дитячий (CNE-KW31RR)

    1299 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Накладні навушники Hoco W27 Pink

    599 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Іграшка на радіокеруванні ZIPP Toys Танк Rock Crawler 338-323

    2120 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Інтерактивна іграшка TENFUN 8205 Blue Робот-собака

    899 ₴ 499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Квадрокоптер (дрон) Infinity Andowi Q-F16 4K wi-fi HD Camera 14 + з пультом

    1699 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Ігрова приставка Nintendo Switch OLED White

    13199 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Конструктор LEGO Speed Champions 76900 Koenigsegg Jesko блоковий

    849 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смартфон Nothing Phone (1) 12/256GB White

    22099 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Gelius Incredible GP-TWS033 Clear Wiew

    1599 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Ноутбук Acer Aspire 5 A515-48M-R20F (NX.KJ9EX.009) Steel Gray

    18999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Акустика портативна Hoco HC18 White Jumper

    999 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!