Розділи

Що можна замовити на Миколая: вибираємо подарунки дітям

Що можна замовити на Миколая: вибираємо подарунки дітям

Олена Калинчук
06.12.2022
5 хв
01.12.2023
Було
цікаво?
4938 лайків
Кількість
перeглядів
10631 перегляд
Зміст
статті
Зміст
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!

 

Знайти під подушкою сюрприз від святого Миколая  – справжнє диво для дітлахів. Батькам слід поквапитися, щоб придумати й купити оригінальний подарунок, який потішить малечу 

 

Подарувати можна що завгодно – від нового класного телефона до дитячого фотоапарата, улюбленого планшета, ігор, аксесуарів. Вибір індивідуальний, в подарунку важливо врахувати бажання і вподобання вашої дитини. 

 

День Святого Миколая: як відзначають в Україні

 

Традиція писати листи Святому Миколаєві дуже давня. Тож сучасні малюки знають, що можна попросити в Миколая подарунок, про який найбільше мрієш. Вони пишуть листи святому, чим значно спрощують відповідь на питання батьків: "Що дарувати?".

На початку зими всі намагаються бути ду-у-уже слухняними, бо чекають на найкращі подарунки від святого Миколая і здійснення заповітних бажань) Під подушку слухняні хлопчики і дівчатка отримують приємні дарунки.

 

 

Саме з 19 грудня (а цього року навіть швидше – з 6 грудня) починається період зимових сюрпризів від Миколая. Тому так важливо створити вдома атмосферу дива, насамперед для дітей.

Дорослі намагаються креативити, щоб порадувати малих. Бо подарунки на Миколая – не просто вияв любові мами і тата, а справжнє подароване диво для дівчаток і хлопчиків, які вірять в його існування. Навіть для дорослих, незалежно від віку)

 

Що можна купити на Миколая: цікаві ідеї

 

Батьки, зазвичай, обирають практичні подарунки, які можуть принести користь у щоденному застосуванні. А от діти мріють отримати від святого Миколая щось красиве, трендове і дуже незвичайне. Тут варто постаратися, аби подарувати гідний компроміс дівчаткам і хлопчикам.

 

Планшет Xiaomi Pad 5

 

Мультфільми, ігри, інтерактивне спілкування, розваги – все це поєднує в собі компактний цифровий гаджет. Діти часто мріють отримати планшет у дарунок на день святого Миколая. Вони сприймають його як круту іграшку. Проте цей девайс має набагато ширші можливості для розвитку, навчання, досвіду роботи з технікою, корисного і цікавого проведення часу. 

Xiaomi Pad 5 оснащений технологіями Low Blue Light та True Display, Xiaomi Pad 5. Це забезпечує безпечний і комфортний перегляд контенту. Без втоми й напруги очей, навіть якщо дитина довго засидиться за планшетом. 

 

 

11-дюймовий дисплей Xiaomi Pad 5 демонструє детальне зображення, плавно відображає графіку. Це можливо завдяки відмінній роздільній здатності 2560x1600 і частоті оновлення 120 Гц. А ще гаджет підтримує технологію True Display. Вона автоматично налаштовує реалістичність зображення на екрані й підлаштовується під навколишнє освітлення. Загалом, новий дисплей цього планшета здатний відтворювати більш ніж 1 мільярд відтінків. 

Потужний, продуктивний, вражаюче автономний гаджет! А ще він легкий, тоненький і гарний. Для школи цей дарунок – топове оновлення.

От і натяк для святого Миколая, що подарувати)

 

Смарт годинник Gelius Pro

 

Смарт-годинник буде цікавий малюкові. Водночас, він допоможе і батькам. З допомогою годинника можна заохотити дитину до корисних фізичних активностей. 

Наприклад, домовитися проходити в день не менше 7 тисяч кроків, разом стежити за змінами пульсу та моніторити сон. 

Важливою функцією дитячого розумного годинника є GPS, який визначає точну локацію малюка. Тепер, якщо дитина затримається у школі або на прогулянці – ви зможете перевірити, де саме вона перебуває. Для цього подаруйте годинник, встановіть програму Setracker на своєму телефоні і синхронізуйтеся зі смарт-годинником. Ця ж програма дозволить переглядати фото, які сфотографує годинник.

 

 

Дитячий GPS-трекер має хороший захист від пилу і вологи IP67. Подарунок працюватиме і після того як намокне, але не варто занурювати у воду глибше, ніж на 1м)

 

Дитячий фотоапарат 

 

Подаруйте камеру, що створена спеціально для дітей. Вона має класний кольоровий дизайн. Технічно подарунок оснащений:

  • 2.4-дюймовим екраном;
  • камерою на 28 Мп, яка не лише фотографує, але й знімає відео у форматі Full HD;
  • таймером на 3, 6 або 9 секунд;
  • акумулятором, потужністю до 4 годин автономної роботи в день;
  • динаміком, мікрофоном.

 

 

Розібратися в функціоналі камери дітям не буде складно. Меню складається з 6 логічних іконок: фото, відео,плеєр, ігри, галерея, налаштування. А щоб зробити фото, можете просто натиснути кнопку) 

 

3D-ручка BAMBI 

 

Компактний варіант 3D принтера. Ця ручка створена для того, щоб дитина малювала тривимірні моделі з пластику. 

Такий захопливий подарунок сподобається дітям і дорослим. Ручка трохи нагадує прилад для випалювання, але тепер набагато цікавіший. 3D ручка – інструмент, який дозволяє малювати в повітрі. Подарувавши такий презент, можна спрямувати дозвілля дитини в креативне русло.

 

 

Геймпад Sony PlayStation 5 

 

Якщо ви вже подарували дитині ігрову консоль раніше, то тепер вибір подарунка на святого Миколая перестає бути питанням) Для Sony PlayStation створено стільки крутих аксесуарів! Безпрограшний варіант – новий геймпад.

Бездротовий DualSense має реалістичний тактильний відгук. Він оснащений мікрофоном, динамічними тригерами, спеціальною вібрацією. Дитина зможе фізично відчути натяг лука, віддачу зброї, удар по гальмах, звукові ефекти, щоб поринути в гру. Загалом, взаємодія з предметами, персонажами й оточенням дуже реалістична.

 

 

Навушники Hoco W27

 

Дуже крутий подарунок дівчинці від святого Миколая. Ці навушники неймовірно стильно виглядають. Такий “Барбі-style”. 

І за технічними характеристиками є чим похизуватися. Підключаються до смартфона, ноутбука, комп’ютера через інтерфейс Bluetooth, mini-jack. Зручно тримаються на голові дитини, мають хорошу звукоізоляцію та створені з якісного матеріалу. 

 

 

До дня святого Миколая зовсім небагато часу залишилося. Сподіваємось, наші ідеї підказали вам, що замовити в подарунок на день святого Миколая дітям.

 

Інтернет-магазин МТА вже врахував у своєму асортименті побажання маленьких клієнтів. Наші менеджери радо допоможуть із вибором подарунка від Миколая й організують вчасну доставку

 

Більше цікавого

 

Було
цікаво?
4938 лайків
Кількість
перeглядів
10631 перегляд
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
4938 лайків
Кількість
перeглядів
10631 перегляд
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Планшет Xiaomi Redmi Pad 3/64GB Wi-Fi Moonlight Silver

    7999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Gelius Pro GP-PK001 Pink дитячий з GPS трекером

    2199 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Геймпад Sony PlayStation 5 Dual Sense Starlight Blue бездротовий

    2349 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!