Розділи

Що подарувати дівчині на 8 березня: найкращі ідеї для подарунків – МТА

Що подарувати дівчині на 8 березня: найкращі ідеї для подарунків – МТА

Максим Дущак
24.02.2023
10 хв
21.07.2023
Було
цікаво?
2689 лайків
Кількість
перeглядів
8117 переглядів

 

Підібрати крутий подарунок на 8 березня? Так, це можливо. Ми мріємо, щоб дівчата отримали щось красиве, корисне і справді чарівне.

 

Що ж, коли в животі метелики, а в голові все ніяк не з'являються свіжі ідеї, то варто ознайомитися з нашим оглядом. Тільки давайте домовимось, з нас круті ідеї для подарунків на 8 березня, а з вас – посмішка і позитивний настрій. І не забудьте обійняти кохану?

 

Подарунки дівчині на 8 березня: трохи історії

 

Усе почалося наприкінці 19 століття, коли почали говорити про нерівність у правах і пригноблення жінок. Перший мітинг на захист прав пройшов весняним днем у Нью-Йорку в 1908 році. А через рік у США проголосили національний жіночий день, обравши для його святкування останню неділю лютого. 

Демонстрації подарували хороші плоди: університети почали охочіше приймати жінок на навчання, з'явилися профспілки для жінок, умови праці стали кращими.

У 1911 році жіночий день почали святкувати в Німеччині, Данії, Швейцарії та інших країнах. І тільки в 1975 році ООН проголосила 8 березня – міжнародним святом. 

Відтоді прийнято дарувати представниці прекрасної статі подарунки, як символ турботи, любові та поваги.  

 

Як визначитись, що подарувати на 8 березня дівчині

 

Ніколи не підбирайте подарунок навмання. В пріоритеті мають бути бажання дівчини. Подумайте, що їй подобається, як вона проводить час, чого потребує? А може кохана вже натякала вам на бажаний подарунок до 8 березня?

кращі-подарунки-на-8-березня-дівчині

Якщо дівчина обожнює малювати, подаруйте на 8 березня графічний планшет або картину за номерами. Вона не уявляє життя без спорту? Варто придбати фітнес-браслет чи смарт-годинник. А для геймерів і меломанів у нас взагалі є окрема категорія оригінальних подарунків. Сподіваємося, логіку ви вловили:)

Але буває, що про вподобання коханої нічого не відомо. На цей випадок є безпрограшний варіант для 8 березня – подарунок для краси. Ви не уявляєте, що відбувається з дівчатами, які побачили новий фен, до прикладу? Зрештою, бути красивою хоче кожна.

 

Фен 

 

Той самий подарунок на 8 березня, який захопив серця і розум всіх дівчат. Крім компактності та елегантності, Dyson HD07 перевершує своїх конкурентів технологічно. Є 4 температурні режими для волосся різного типу і 3 швидкості. Фен працює максимально тихо і не викликає дискомфорту. Найважливішим елементом є функція іонізації, яка зберігає здоров'я і природну красу волосся.

У наборі є 4 насадки, за допомогою яких укладка робиться швидко та легко. Вони особливо корисні в поєднанні з режимом холодного обдування. Не варто сумніватись, дівчина й сама в усьому розбереться? Можна підібрати й інші моделі, на будь-який смак і гаманець.  

 

Електрична зубна щітка

 

Oclean X – ідеальний подарунок на 8 березня, якщо дівчина цінує практичність і не любить цукерково-букетний період. Електрощітка ефективніша за звичайну в кілька разів. Є 32 рівні інтенсивності та 4 режими роботи для зубів і ясен. Ультратонкі нейлонові щетинки видаляють наліт навіть між зубів.

Модель має вологозахист і місяць працює без підзарядки. А головне – електронні датчики визначають, якій зоні було приділено недостатньо уваги. З таким подарунком про стоматолога можна забути надовго)           

 

Подарунковий сертифікат – безпрограшний подарунок на 8 березня

 

А ось вам універсальна ідея – купіть на 8 березня подарунковий сертифікат. Оригінальний хід, який дасть змогу дівчині самостійно вибрати те, що сподобалося. А номінал 5000 грн забезпечить ширину вибору. 

Такий подарунок на 8 березня добре поєднується з букетом квітів чи коробкою цукерок. А ось вам маленький секрет: можна влаштувати коханій невеликий квест і після проходження подаруйте той самий сертифікат. Це працює, перевірено командою МТА? До речі, у нас є сертифікати на вибір від 100 до 10 000 грн.

оригінальний-подарунок-дівчині-на-8-березня

 

Смартфон

 

Можна нескінченно дивитися на 3 речі – вогонь, воду і те, як дівчина розпаковує новенький смартфон. Такий подарунок дійсно класика, головне – подарувати хорошу модель. 

Рекомендуємо подарувати на 8 березня Samsung Galaxy A33. У нього є все, що цінують дівчата – чудова камера зі штучним інтелектом, багато пам'яті, геймерська начинка. Дизайн дуже елегантний, а 6,4-дюймовий екран з матрицею Super AMOLED ідеально підходить для перегляду фільмів та ігор.

У смартфона є вологозахист і необхідні бездротові технології, включно з NFC. Акумулятор, ємністю 5000 мАг, подарує до 2-х днів роботи, є функція швидкої зарядки.         

 

Навушники

 

Найкращий подарунок для меломана. Так, є багато моделей і вибрати, що конкретно подарувати на 8 березня, непросто. Зверніть увагу на Baseus Bowie E2 в рожевому кольорі. Звучать не гірше знаменитих AirPods і вартість у кілька разів нижча.  

Завдяки ергономічній формі, не відчуваються у вусі. А ось ноти відчуваються бездоганно. Особливо яскраво виражені баси, а рекордно маленька затримка в 0,06 секунди подарує незабутні емоції під час гри.

Є сенсорне керування та захист від вологи. Акумулятора вистачає на 5 годин, а з кейсом – на 25 год. 10 хвилин зарядки подарують до 2 годин музики.      

 

Смарт-годинник

 

Подарунок на 8 березня у вигляді годинника Xiaomi Watch S1 чудово доповнює будь-який стиль, але його головна перевага – функціональність. Пропустимо розмови про улюблений усіма бренд XIAOMI і перейдемо до суті:

  • підтримка понад 100 спортивних режимів;
  • GPS-датчик;
  • вологозахищеність;
  • 200+ циферблатів.

Xiaomi Watch S1 отримав 1,43 AMOLED-дисплей з посиленим підсвічуванням, який чітко проглядається навіть у сонячний день. Модель синхронізується з телефоном, тому дублює всі повідомлення. Датчики відстежують цілий список показників:

  • вміст кисню в крові;
  • частоту серцебиття;
  • кількість спалених калорій;
  • пройдену відстань;
  • якість сну.

З таким оригінальним подарунком на 8 березня можна і у вогонь, і у воду... і нарешті почати бігати з понеділка?

подарунок-на-8-березня-дівчині

 

Робот-пилосос – подарунок на 8 березня дівчині для дому

 

Штучний інтелект уже замінив людину, благо, поки що тільки в плані прибирання. Роботи-пилососи зараз настільки розумні та самостійні, що практично не потребують обслуговування. Для подарунка на 8 березня особливо підійде Xiaomi Mi Robot

Завдяки технології vSLAM з камерою, пилосос автоматично сканує приміщення і вибудовує карту прибирання з урахуванням усіх перешкод. 2700 Вт всмоктувальної потужності вистачає, щоб витягати крихти з ворсистого килима. 

Батарея подарує 110 хвилин прибирання. У мобільному додатку можна встановлювати віртуальні стіни, графіки прибирання та інше. І найголовніше – подарунок сподобається домашнім улюбленцям?      

 

Зволожувач повітря     

 

Популярність Xiaomi Deerma Humidifier – захмарна на 8 березня. Напевно, тому, що самі дівчата – істоти неземні? Але навіть якщо відкинути лірику, то зволожувач точно покращує самопочуття і запобігає респіраторним захворюванням. Вода в резервуарі проходить багаторівневу фільтрацію, включно з обробкою ультрафіолетом. 

У зволожувачі передбачений лоток для аромаолій. Всього кілька крапель і стрес як рукою зніме. Ох, як шкода, що через екран не можна передавати аромати.

 

Що можна подарувати дівчині на 8 березня: підсумок

 

Ми показали всього кілька цікавих подарунків до 8 березня. Сподобалися? А це ви ще весь наш святковий каталог не бачили. Безкоштовно проконсультуємо і подаруємо гарантію на позитивний настрій)

Було
цікаво?
2689 лайків
Кількість
перeглядів
8117 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
2689 лайків
Кількість
перeглядів
8117 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Фен Dyson HD07 Supersonic Iron Fuchsia (386732-01)

    17199 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Електрична зубна щітка Oclean X Smart Touchscreen Sonic White Дубль

    Купити
  • Товари зі статті:

    Подарунковий сертифікат МТА 5000

    5000 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смартфон Samsung Galaxy A33 A336 5G 6/128GB Orange

    13381 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Baseus Bowie E2 Pink (NGTW090004)

    1399 ₴ 999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Xiaomi Watch S1 Active Moon White (BHR5381GL)

    4799 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Робот-пилосос Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite EU

    6899 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зволожувач повітря Xiaomi Deerma Humidifier 4, 5L DEM-ST636W White

    1799 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!