Розділи

Потужне оновлення прошивки для Oculus Quest

Потужне оновлення прошивки для Oculus Quest

Олена Калинчук
06.07.2021
1 хв
22.06.2023
Було
цікаво?
2533 лайки
Кількість
перeглядів
7740 переглядів

 

Корпорація Facebook випустила чергове оновлення v30, призначене для фірмових гарнітур Oculus Quest і Quest 2 VR

Як і було анонсовано Марком Цукербергом, v30 містить абсолютно новий інтерфейс багатозадачності, розроблений спеціально для Infinite Office та дозволяє розміщувати відразу декілька додатків поруч: браузер, Oculus TV, Oculus Move, магазин і багато іншого. 

 

Зручна альтернатива провідному підключенню

 

Свіжа прошивка передбачає і довгоочікувану підтримку бездротової технології Air Link для оригінальної гарнітури Quest. Ця технологія дозволяє транслювати ігри віртуальної реальності з комп’ютера на гарнітуру по бездротовій мережі, позбавляючи користувача потреби підключення великої кількості проводів, які лише заважають. 

Раніше ж власники гарнітур Quest першого покоління могли використовувати бездротову мережу тільки з допомогою стороннього додатка – Virtual Desktop.  

 

Новий багатозадачний інтерфейс

 

Щодо інших функцій, відзначимо вкладку спеціальних можливостей в меню налаштувань, яка дозволяє регулювати висоту для однаково комфортної гри як стоячи, так і сидячи. Подібного дійсно не вистачало. Компанія зважилася додати і можливість перемикання вбудованого мікрофона гарнітури між загальносистемним чатом для вечірок і активним додатком, щоб ви могли говорити саме туди, куди захочете.

Оновлення буде поширюватися поступово. Користувачам доведеться зачекати декілька тижнів. Тож можна спокійно підготуватися до захоплюючого віртуального занурення та купити VR-гарнітуру Oculus Quest або Quest 2 в інтернет-магазині МТА

 

А щоб відчути яскраві враження та впевнено визначитись із моделлю – ставайте учасниками тест-драйвів від магазину МУЛЬТИМЕDІА, за адресою пл. Соборна, 10. Деталі шукайте – у наших соцмережах

 

Читайте також: "Обрати ідеальні TWS навушники для літньої відпустки: Done"

Було
цікаво?
2533 лайки
Кількість
перeглядів
7740 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
2533 лайки
Кількість
перeглядів
7740 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Окуляри віртуальної реальності Oculus Quest 2 128GB Дубль

    17041 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!