Розділи

Подарунки на 8 березня: цікаві ідеї що можна подарувати жінці – МТА

Подарунки на 8 березня: цікаві ідеї що можна подарувати жінці – МТА

Надія Кучинська
23.02.2023
5 хв
22.06.2023
Було
цікаво?
4687 лайків
Кількість
перeглядів
10041 перегляд

 

Ніжні, красиві та рідні жінки заслуговують на особливе 8 березня. Подаруйте їм весняний настрій разом з оригінальними ідеями із нашого списку

 

Наближається Міжнародний жіночий день, а разом із ним – неймовірно складне для чоловіка питання: "Що подарувати на 8 березня?". Адже дівчата будь-якого віку мріють про незабутнє свято. І якщо з сюрпризом усе зрозуміло – листівка, квіти, цукерки, декор – то над презентом рекомендуємо задуматися заздалегідь.

Ми зібрали ТОП подарунків, які створять весняний і святковий настрій.

 

Натхненна історія свята 8 березня

 

Перед обговоренням, що можна подарувати на 8 березня, варто згадати про історію жіночого дня. 166 років тому цього дня тисячі співробітниць текстильних і взуттєвих фабрик США вийшли на Мангеттен на знак солідарності з іншими жінками, які борються за рівноправність і емансипацію. 

1910 року в Копенгагені відбулася конференція жінок-соціалісток. На ній Клара Цеткін запропонувала світу назвати 8 березня Міжнародним жіночим днем. Але ООН тільки 1975-го офіційно визнала його. А в 1977 – організація виставила вимоги країнам зробити будь-який день року – Днем боротьби за права жінок. В Україні він з'явився завдяки Розі Люксембург.

 

Подарунки-на-березня-для-жінки

 

З того моменту чоловіки щороку роблять сюрприз коханим жінкам. І незадовго до цієї дати у них виникає дилема – який подарунок до 8 березня обрати. Розглянемо найпопулярніші сюрпризи для жінок.

 

Подарунок на 8 березня: "розумні" технології

 

Інтернет і соцмережі – частина життя жінки будь-якого віку. Привітайте її з весною крутим гаджетом.

Дівчині, яка веде блог, створює курси, знімає огляди, займається відео та фото можна подарувати набір блогера Gelius. Це універсальний комплект, що складається зі штатива, кільцевої лампи, холдера, тримача, мікрофона-петлички, Bluetooth-кнопки та сумки. Її аудиторія точно здивується якості готових матеріалів.

 

На-8-березня-подарунки-набір-блогера

 

Подаруйте жінці або мамі нові можливості для роботи, навчання зі смартфоном Samsung Galaxy M33. З передачею даних 5G жінка отримає плавний геймінг, швидке завантаження файлів. 8-ядерний процесор підтримує режим багатозадачності, вимогливі ігри. 4-модульна камера на 50 Мб, 5 Мб, 2 Мб і 8 Мб дає змогу створювати фото, відео приголомшливої якості. Пам'ять у 128 ГБ і SDcard до 1 ТБ зберігає дорогоцінний контент.

 

Що-дарують-на-8-березня-смартфон

 

Де не впорається смартфон, завжди допоможе інший сюрприз – планшет Apple Ipad Air 2022. Завдяки процесору Apple M1 можна редагувати фото, створювати музику, знімати та монтувати відео у форматі 4К. А за допомогою Apple Pencil зручно писати конспекти, малювати ілюстрації. Дисплей Liquid Retina дає змогу зануритися в реалістичний світ кіно. Планшет підтримує контролери та відеоігри з графікою консолей.

 

8-березня-що-подарувати-планшет

 

Кохана обожнює слухати музику і дивитися фільми? Замовте бездротові навушники Xiaomi, щоб вона відчувала кожну ноту і насолоджувалася реалістичністю звуку. Вкладиші працюють протягом 5 годин. Швидка зарядка за 10 хв дає ще 1.5 години запасного часу. Даруйте жінці можливість займатися спортом у залі, гуляти набережною, бігати під дощем, завдяки захисту за стандартом IP54.

 

Що-купити-на-8-березня-бездротові-навушники

 

Подаруйте коханій дружині або доньці ігрову приставку Nintendo Switch. На ній можна грати в портативному та настільному режимах. Завдяки OLED екрану в 7 дюймів, ігровий процес складно відрізнити від реальності. А вбудовані динаміки подарують покращений звук. Якщо у неї консоль уже є – подаруйте новинку у сфері відеоігор.

 

Подарунок-на-8-березня-ігрова-консоль

 

Подарунки до 8 березня: ідеї удосконалення будинку

 

Якщо жінка цінує практичні та корисні подарунки, даруйте у цей день побутову техніку. Вона привнесе комфорт, полегшить виконання щоденних обов'язків.

Жінка не уявляє день без готування смачненького? Хлібопічка Moulinex стане оригінальним подарунком. 12 автоматичних програм приготують за неї торт, дріжджове тісто, варення, кашу і різні види хліба. Коханій, мамі або бабусі не доведеться годинами стояти на кухні – хлібопічка зробить все сама: від замішування до випікання. Свіжа випічка дружини дочекається чоловіка з роботи, завдяки автопідтримці тепла.

Жінці, яка дотримується здорового харчування, подаруйте електричний ланч-бокс. У ньому зручно носити продукти на навчання, роботу, в подорожі. Корисний подарунок підходить для приготування, нагрівання їжі в будь-яких умовах.

 

Подарунки-до-8-березня-кухонна-техніка

 

Частіше організовуйте сніданок у ліжко разом із чашкою свіжозвареної кави. Кавомашина Delonghi приготує капучино й лате з повітряною пінкою, еспресо або американо з молоком. Починайте спільний ранок зі смачної кави.

Чистота і порядок без витрачених зусиль – це можливо з роботом-пилососом Roborock. За 200 хвилин пристрій проводить сухе, вологе прибирання на площі до 200 м² без додаткової підзарядки. Ретельно очищає будь-які поверхні від шерсті тварин. Долає перешкоди висотою до 2 см, проїжджає під низькими корпусами меблів. Даруйте якісне прибирання у всіх куточках будинку та гарний настрій.

 

Подарунки-на-8-кухонна-техніка

 

Ідеї подарунків на 8 березня жінкам, які в захваті від приготування їжі.

  1. Кухонний комбайн.
  2. Гриль.
  3. Мультиварка.
  4. Вафельниця.
  5. Соковидавлювач.
  6. Тостер.

 

Завжди враховуйте інтереси жінки: якщо готування їй не приносить задоволення, проявіть почуття подарунками з наступної категорії.

 

Що можна подарувати на 8 березня зі сфери краси та здоров'я

 

Подбайте про здоров'я жінки за допомогою смарт-годинника Apple Watch. Пристрій вимірює пульс, рівень кисню в крові, температуру, фази сну. Завдяки функції розпізнавання аварій і падінь, вона завжди буде в безпеці. А розширені показники тренувань допоможуть залишатися активною та здоровою.

Прекрасним подарунком буде фен Dyson – ця модель стала хітом у сфері краси. Пристрій дає змогу за кілька хвилин підготуватися до важливої зустрічі або побачення завдяки 4 температурним режимам. А 4 насадки дають змогу створити будь-яку зачіску мрії. Функція Heat Shield захистить волосся від перегріву, а холодне повітря – збереже укладку.

Подаруйте ортопедичну масажну подушку Lefun мамі або бабусі. Вона створена для підтримки голови в кріслі або сну сидячи, а також – масажування шиї.

 

Завдяки масажу вдасться:

  • зняти тупий, гострий біль голови та шийного відділу;
  • прибрати напругу під час або після стресу;
  • привести м'язи жінки в тонус;
  • швидко відновити сили;
  • відчути себе в подорожі комфортно.

 

А також насолодитися приємними відчуттями та легкістю.

 

що-купити-на-8-березня-для-коханої

 

Подарунки на 8 березня – ідеї крім годинника, фена і подушки.

  1. Фітнес-браслет.
  2. Електрична зубна щітка.
  3. Манікюрний набір, лампа.
  4. Масажер.
  5. Щітка для укладання волосся.
  6. Плойка.

 

Перш ніж замовити оригінальний і корисний презент, подумайте про вік, професію, інтереси, близькість знайомства. Наприклад, дружині подарувати масажер доречно, а ось колезі – ні.

 

Що подарувати на 8 березня з бюджетних і оригінальних варіантів

 

Для того, щоб порадувати жінку, необов'язково потрібно купувати дорогий подарунок.

 

Прекрасним варіантом на 8 березня стануть бюджетні затишні презенти:

  • тепла постільна білизна;
  • тематичний плед із рукавами;
  • набір рушників;
  • ароматні свічки;
  • дзеркало з підсвічуванням;
  • органайзер для косметики;
  • м'який халат, піжама, капці;
  • подушка для подорожей.

 

Коханій або мамі даруйте на 8 березня стильний гаманець, сумочку, вишукану шаль і шикарну сукню. Додатковим подарунком обирайте солодкий або фруктовий букет, її улюблені квіти.

 

Оригінальні-подарунки-для-жінки-в-офіс

 

Жінці, яка працює в офісі, рекомендуємо подарувати:

  • щоденник;
  • оригінальний блокнот;
  • еко-сумку;
  • чашку з принтом;
  • стікербук;
  • календар;
  • постер;
  • скарбничку;
  • гаманець.

 

Хочете вразити дівчину, доньку чи колегу креативним подарунком 8 березня? Зберіть бокс із приємними дрібницями. Покладіть у подарункову коробку блокнот, шопер, чашку і стікербук. Або свічки, плед і домашні капці. Вона точно буде приємно вражена.

 

Подарунки-до-8-березня-подарунковий-бокс

 

Подарунок до 8 березня – просто та зі смаком

 

Якщо день Х наближається, а попередні категорії на 8 березня здаються недоречними – не ускладнюйте собі життя.

 

Купіть універсальний презент – подарунковий сертифікат на будь-яку суму в магазин:

  • техніки;
  • косметики;
  • одягу;
  • взуття;
  • ювелірних прикрас.

 

Подаруйте незабутні емоції в день 8 березня: організуйте поїздку в туристичне місто або на екокурорт, оплатіть похід у гори, замовте вікенд у готелі. 

 

Даруйте-майстер-клас-на-8-березня

 

Шикарним подарунком для кожної також стануть "дівочі" радощі: фотосесія або похід у SPA, на масаж, до косметолога, в салон краси . Подаруйте майстер-клас з малювання, фотографії, кінного спорту, макіяжу.

Квитки до театру, кіно, на стендап або презентацію улюбленої книжки також стануть ефектним і оригінальним подарунком.

 

Виключіть зі списку такі ідеї подарунків на 8 березня

 

Під час пошуку, який подарунок на 8 березня обрати, зверніть увагу на категорії, від яких варто відмовитися. 

  1. Лікувальна косметика.
  2. Догляд за обличчям, тілом.
  3. Спортивні товари, харчування.
  4. Підробки відомих брендів.
  5. Товари для корекції ваги.
  6. Дешева біжутерія.
  7. Статуетки.
  8. Портрет.
  9. Гроші.

 

Це можна подарувати на 8 березня тільки в разі особистого замовлення. Будь-які речі, непотрібні або такі, що натякають на недоліки – не варто включати в список. 

 

Що-не-треба-дарувати-на-8-березня

 

Сподіваємося, добірка оригінальних подарунків на восьме березня для жінок допомогла вам визначитися. Пам'ятайте про золоте правило ідеального сюрпризу. Вам знадобиться класний презент, гарне пакування, декор для приміщення, букет улюблених квітів, листівка, смачна вечеря і ваша увага. 

 

На сайті інтернет-магазину МТА вже зібрано асортимент подарунків на 8 березня з урахуванням побажань жінок, а менеджери готові допомогти з вибором. Подаруйте найкращий презент з можливих.

 

Було
цікаво?
4687 лайків
Кількість
перeглядів
10041 перегляд
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
4687 лайків
Кількість
перeглядів
10041 перегляд
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Набір блогера Gelius Pro Blogger Set Life Hack 6 в 1 Tune RGB GP-BS003 (2099900862380)

    1799 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смартфон Samsung Galaxy M33 M336 5G 6/128GB Green

    9499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Планшет Apple iPad Air 2022 Wi-Fi 64GB Purple

    29499 ₴ 20999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Xiaomi Redmi Buds 3 White (BHR5173CN/BHR5174GL)

    899 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Ігрова приставка Nintendo Switch OLED White

    12999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Хлібопічка Moulinex Fast & Delicios (OW210A30)

    5599 ₴ 3999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Електричний ланч-бокс Neor HEAT 1L3 GR Green

    1699 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Кавоварка Delonghi EC 850 M

    9499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Робот-пилосос Roborock E5 White

    8899 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Apple Watch Series 8 GPS 45mm Starlight Aluminium Case with Starlight Sport Band M/L (MNP23)

    18999 ₴ 13999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Фен Dyson HD07 Supersonic Iron Fuchsia (386732-01)

    17099 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Подарунковий сертифікат МТА 5000

    5000 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!