Розділи

Pixel Tablet – подробиці про новий хороший планшет на Android

Pixel Tablet – подробиці про новий хороший планшет на Android

Віталіна Чимчинська
10.10.2023
5 хв
Було
цікаво?
1747 лайків
Кількість
перeглядів
7545 переглядів

На ринку планшетів з’явився серйозний конкурент – Pixel Tablet від Google.

 

Новинка виділяється на фоні інших не лише прикольним функціоналом, а й додатковою універсальною підставкою, яка перетворює пристрій на розумний дисплей для дому.

 

Стильний корпус з переробленого алюмінію

 

Pixel Tablet виглядає сучасно та практично. Більша частина корпусу виконана з переробленого алюмінію. 

 

 

Покриття тильної сторони матове, оксамитове на дотик. Зазвичай, така поверхня може залишати на собі багато відбитків. Але планшет Google став винятком, на корпусі абсолютно не помітні сліди від пальців. 

На полицях магазинів планшет з’явився у двох відтінках: молочному (Porcelain) та сірому (Hazel).

 

Продуктивність

 

Компанія Google оснастила новинку фірмовим чипом другого покоління – Tensor G2. На додаток до цього встановили 8 ГБ оперативної пам'яті LPDDR5. Звісно, ці параметри не зрівняються з сучасними чіпами, проте Pixel Tablet виконує команди й запускає процеси швидко і спритно.

 

Pixel Tablet

 

Планшет працює на базі оперативної системи Android 13 з новим патчем безпеки. Подібно девайсам Samsung та їх апаратно-програмному захисту Knox Vault, Pixel пропонує користувачам додатковий чіп безпеки Titan M2. Який обіцяє на 100% захистити особисті дані користувача.

 

Екран

 

Pixel Tablet став володарем 10,95-дюймового IPS екрана з роздільною здатністю 2560х1600 та частотою оновлення 60 Гц. Показник яскравості теж непоганий – 500 ніт

 

Pixel Tablet

 

Дисплей підтримує технологію USI 2.0, що дозволяє використовувати під час роботи стилус. Також є сканер відбитків пальців, який вбудовано у клавішу ввімкнення Pixel Tablet.

 

Універсальна підставка

 

Фішка Pixel Tabletфірмова док-станція, яка відіграє роль зарядної станції та підсилювача звуку одночасно. Планшет кріпиться до неї за допомогою магнітів та підключається через чотири конектори. 

 

Pixel Tablet

 

При підключенні до підставки, Pixel Tablet переходить у режим Hub Mode, та перетворюється на смарт-дисплей. Вночі може відігравати роль нічного годинника, а вдень – бути корисним на кухні, як таймер. Крім того, коли планшет під’єднаний до док-станції, можна використовувати функцію Chromecast та викликати голосового помічника.

 

Автономність

 

Батарея девайса має місткість 7020 мАг, цього запасу цілком вистачає, щоб безперервно користуватися планшетом близько 12 годин

Підзаряджається Pixel Tablet за допомогою док-станції або звичайної зарядки. У першому випадку потужність підживлення буде 15 Вт, а в другому – 18 Вт. Швидкість зарядки в обидвох варіантах аналогічна – 2 годин 40 хвилин до повного заряду.

 

Pixel Tablet

 

Pixel Tablet – це пристрій 2 в 1. З одного боку – маємо хороший планшет для перегляду фільмів, ігор та роботи, а з другого – незамінного помічника у побуті. Крутий тандем)

 

Більше цікавого:

Було
цікаво?
1747 лайків
Кількість
перeглядів
7545 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
1747 лайків
Кількість
перeглядів
7545 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Планшет Google Pixel Tablet 128GB Hazel JP

    21699 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!