Розділи

Головні секрети Baseus – огляд функціональних аксесуарів на кожен день

Головні секрети Baseus – огляд функціональних аксесуарів на кожен день

Максим Дущак
26.02.2024
5 хв
27.02.2024
Було
цікаво?
469 лайків
Кількість
перeглядів
2355 переглядів

 

Назва “Baseus” походить від англійської “Base On Use”, що означає “Засновано на використанні”.

 

Це повністю відображає філософію бренду – робити аксесуари, які покращують будні простих людей. Компанія випускає дуже багато всього – від накладок та кабелів до навушників та повербанків. Всі вони дуже вдало виділяються на тлі конкурентів за рахунок своєї простоти та доступної ціни.

💡 Baseus – той рідкісний бренд, який не женеться за прибутком. А ще – він майже не витрачає гроші на рекламу, тому не має широкої популярності, як, наприклад, Apple, Samsung або Xiaomi. Навпаки, частина прибутку йде на нові розробки та дослідження.

Зібрали в одній статті найкорисніші аксесуари з декількох категорій. Спробуйте порівняти їх з конкурентами та побачите, наскільки Baseus крутий👇

 

🔋 Павербанки

 

У бренда є 3 лідируючі моделі, які користувачі просто закидали позитивними відгуками.

 

Baseus Bipow Digital Display заточений під смартфони, планшети та іншу дрібну техніку. Є 4 роз'єми та 20 000 мАг ємності, тому телефон можна зарядити 3-4 рази. Павербанк дуже цінують туристи та мандрівники за легкість, він має 9-рівневий захист від перегріву, перенапруги, короткого замикання та інших неприємностей. Хтось скаже: "Ну і що в ньому особливого?" Просто подивіться на ціну цього павера :)

А хочете заряджати від павербанку навіть ноутбук? Тоді придивіться до портів Baseus Adaman Metal Digital Display. Їх тут 3 штуки і всі видають 65 Вт потужності. Наприклад, MacBook Pro повністю заряджається за 2 години. При цьому сам павер – легкий, компактний, захищений і просто гарний.

Тааак, переходимо до важкоатлетів – Baseus Blade Digital Display. Цей павербанк видає аж 100 Вт потужності. Її вистачає для заряджання навіть ігрового ноутбука або одночасно 12 смартфонів. Є 4 порти, швидка зарядка та гарантія безпеки.

 

🎧 Навушники

 

"Вони повинні хотіти носити наші навушники", – заявив керівник BASEUS.

 

Так світ побачили Baseus Noise-Cancelling. А носити їх хочеться з кількох причин:

  • шкіряна конструкція, яка м'яко прилягає до вух;
  • активне шумозаглушення;
  • автономність до 70 годин.

Звучання тут дуже наближене до флагманських моделей. Коли слухаєш музику, відчуваєш, як звуки гармонують навколо голови – то віддаляються, то сильно б'ють, то ніжно огортають. За свою ціну таке просто нелегітимно :)

Ну а якщо хочеться чогось бюджетного, то придивіться до Baseus Encok D02 Pro. Ціна вдвічі менша, але й активного шумоподавлення немає. Хоча слід сказати, що сторонні шуми і так добре блокуються за рахунок щільної посадки амбушюр. Ці навушники особливо люблять спортсмени та всі активні homo sapiens, адже вони легкі, компактні та тримають заряд близько 40 годин.

А ще знайшли цікаві вкладки для дівчат. Мало того, що Baseus Airnora 2 мають ніжний відтінок та дизайн, вони ще й обладнані дзеркальцем. Зовні не відрізнити від преміальної косметички. З характеристик – активне шумозаглушення, автономність до 30 годин з кейсом та зручне керування. До речі, тут підтримується технологія 3D-звуку, тому будьте обережні під час перегляду фільмів жахів :)

Хлопців без навушників також не залишимо. Baseus Wm01 Plus на вигляд звичайні вкладиші, а на ділі мають широкий діапазон, глибокий бас і чисту тональність. Бери і кайфуй 👍 Є цифровий індикатор заряду та бюджетна ціна.

 

🚗 Автомобільні аксесуари

 

Ну тримайтеся автомобілісти, зараз закидаємо вас цікавими штуковинами:)

 

Пилосос Baseus A2 Pro моментально видаляє сліди обіду за кермом, шерсть тварин та бруд з під взуття. Він настільки компактний, що поміщається у кишені дверей, а універсальна насадка дозволяє проникати навіть у вузькі щілини між сидіннями. До речі, його акумулятора вистачає на 20 повноцінних прибирань всього салону ☝️

А хочете перетворити свій автомобіль на розетку? Легко. Берете інвертор Baseus Igbt Power Inverter, підключаєте його до прикурювача або безпосередньо до акумулятора – все готово. Інвертор має 2 розетки та USB-порт, тому до нього можна підключати ноутбуки, планшети, електроінструменти та іншу техніку. Головне вкластися в 300 Вт потужності.

Baseus Super Mini Inflator Pump – це компактний автокомпресор, який працює від прикурювача. Є невеликий дисплей та датчик перевірки тиску в шинах. Усі 4 автомобільні колеса підкачуються за 25 хвилин. Але найголовніше – це бюджетна ціна 🤫

Ну і насамкінець, скребок Baseus Quick Clean Car Ice Scraper. Хтось зараз скаже: "Ну і навіщо він мені?" А ви дочекайтесь зимного ранку, коли будете відколупувати машину від льоду та снігу, намагаючись не подряпати фарбу :)

 

🔌 Зарядні пристрої та перехідники

 

Baseus акцентує особливу увагу на безпеці своїх зарядних пристроїв.

 

Всі вони мають багаторівневу систему захисту від перегріву, короткого замикання, перепадів напруги, перевантаження. Крім того, зарядні пристрої універсальні та підходять для зарядки будь-яких гаджетів. І ціна – просто диво...

Підібрали кілька цікавих зарядок:

  • Baseus Gan5 Fc Mini. Компактна конструкція та вага 37 г. Ну, просто ідеальний варіант для подорожей.
  • Baseus TZCCSUP-B01. Підтримує більшість технологій швидкого заряджання, має в комплекті кабель.
  • Baseus GAN5 PRO 40W. Отримав 2 порти з максимальною потужністю 40 Вт. Вміє заряджати невеликі ноутбуки чи кілька смартфонів одночасно.
  • Baseus GAN3 PRO. Видає 100 Вт потужності та має 2 порти. Можна заряджати телефони, планшети, ноутбуки.
  • Baseus GAN5 PRO 140W. Обладнаний 3 портами та видає рекордні 140 Вт. Можна одночасно підключити ігровий ноутбук, смартфон та графічний планшет.

Тепер перехідники. Виробники смартфонів все частіше відмовляються від роз'єму для навушників на користь бездротового підключення. Тому якщо ви поціновувач провідних навушників, то ловіть кілька оригінальних перехідників:

Коштують копійки і підключаються легко. Беріть той, який сподобався:)

 

📺 Підставки

 

Наче дрібничка, але улюбленим гаджетом стає користуватися набагато зручніше. Особливо під час перегляду відеоконтенту чи спілкування.

 

Якщо у вас телефон, то придивіться до Baseus Foldable Bracket. Ця мініатюрна підставка кріпиться до смартфона та має висувну ніжку. Гаджет можна встановлювати у горизонтальному та вертикальному положенні, а кут нахилу підлаштовувати під себе. Товщина цього дива лише 4 мм, а вага – кілька грамів.

А ось ваш планшет зрадіє, якщо сяде у підставку Baseus Desktop Biaxial Foldable. Вона зроблена з алюмінію та неймовірно гнучка – можна встановлювати планшет у будь-якому положенні. Ідеально підходить для роботи, читання, відеоконференцій, ігор.

Найпростіше та ефективніше рішення для ноутбука – це висувні ніжки Baseus Slim Laptop Kickstand. Вони кріпляться до корпусу пристрою та піднімають нижню частину на 12 градусів. Так і охолодження працює більш ефективно, і осанка зберігається у правильному положенні під час роботи. Коштують ці ніжки просто копійки.

 

🍎 Накладки

 

Якщо у вашій кишені лежить не просто смартфон, а iPhone, тоді накладки можна підібрати на будь-який смак та колір.

 

Компанія BASEUS вирішила, що їхні накладки мають бути не лише красивими, а й захищеними. Є багато пластикових та силіконових моделей, які захищають смартфон від падіння з висоти кількох метрів. Вони чудово підійдуть спортсменам, мандрівниками та просто активним людям.

А якщо хочете виділятись, тоді беріть силіконові моделі з яскравими відтінками. Вони приємно відчуваються в руках та дуже бюджетні. Ну і виглядають просто бомбезно.

Ну що, знайшли собі щось корисне? 🙂 BASEUS регулярно випускає цікаві аксесуари, які привносять трохи комфорту в наші будні. При цьому бренд зовсім не женеться за прибутком, тому легко обходить конкурентів.

 

Ми вже багато років стежимо за цікавими новинками та швидко додаємо їх до каталогу МТА. Ну і, звичайно ж, не забуваємо розповідати про них у блозі, тому не перемикайтеся:)

Було
цікаво?
469 лайків
Кількість
перeглядів
2355 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
469 лайків
Кількість
перeглядів
2355 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Baseus Bipow Digital Display 20000mAh 20W Black (PPDML-M01) Дубль

    899 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Baseus Adaman Metal Digital Display 20000mAh 65W Blue (PPIMDA-D03)

    1549 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Baseus Blade Digital Display 20000mAh Black (PPDGL-01,PPBL000201) 100W

    2199 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Накладні навушники Baseus Noise-Cancelling Wireless Headphones Bowie H1 Gray (NGTW230013)

    2199 ₴ 1739 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Накладні навушники Baseus Encok D02 Pro Black (NGD02-C01)

    1199 ₴ 819 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Baseus AirNora 2 TWS Orange (NGTW320207)

    1549 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Baseus WM01 Plus Black (NGWM010001)

    979 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Автомобільний пилосос Baseus A2Pro Black (VCAQ040001)

    1539 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Інвертор напруги Baseus IGBT Power Inverter Black (CGNB010101)

    1999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Автокомпресор Baseus Super Mini Inflator Pump Black

    899 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Автомобільний скребок Baseus Quick Clean Car Ice Scraper Black (CRQU-01)

    449 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Адаптер живлення для телефона Baseus GaN5 FC mini 20W Blue (CCGN050103)

    499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Мережевий зарядний пристрій для телефона Baseus TZCCSUP-B01 Black (Super Si Quick Charger 20W + Type-C to Lightning )

    699 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Адаптер живлення для телефона Baseus GaN5 Pro 40W Type-C + Type-C Black

    799 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Мережевий зарядний пристрій для телефона Baseus GaN3 Pro Fast Charger C + U 100W Black (Cable Type-C to Type-C 100W(20V/5A) 1m)

    1499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Мережевий зарядний пристрій для телефона Baseus GaN5 Pro Fast Charger 140W + Type-C to Type-C Cable 240W 1m Black (CCGP100201)

    3999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Перехідник Baseus CATL41-01 L41 USB Type C (тато) - USB Type C (мама) 3.5mm mini jack (мама) Black

    149 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Перехідник Baseus CALL52-01 L52 3in1 Lightning (тато) - 3.5mm + 2 Lightning (мама) Black

    449 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Перехідник Baseus L54 USB Type C (тато) - 3.5mm mini jack (мама) Black

    149 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Тримач-підставка для телефона Baseus Foldable Bracket Black

    299 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Підставка для планшета Baseus Desktop Biaxial Foldable Metal Stand Gray

    899 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Підставка під ноутбук Baseus Slim Laptop Kickstand Silver (2PCS)

    299 ₴ 249 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!