Розділи

Огляд Galaxy Buds 3 та Galaxy Buds 3 Pro – нові навушники зі штучним інтелектом

Огляд Galaxy Buds 3 та Galaxy Buds 3 Pro – нові навушники зі штучним інтелектом

Максим Дущак
16.07.2024
1 хв
25.09.2024
Було
цікаво?
564 лайки
Кількість
перeглядів
3989 переглядів

 

Нещодавно компанія Samsung провела велику презентацію, на якій показала нові флагманські пристрої. Навушники викликали чи не найбільший інтерес у глядачів. 

 

Galaxy Buds 3 та Galaxy Buds 3 Pro – це нові флагманські моделі зі студійним звучанням, розширеною функціональністю та власним штучним інтелектом. Так заявляє Samsung. Ми вже оцінили новинку і там все не так просто 👇 

 

📅Samsung Galaxy Buds 3 Pro: Дата виходу

 

Найперші Galaxy Buds дебютували у 2019 році й тоді вони таки навели шороху.

 

Користувачі отримали потужне шумозаглушення з можливістю налаштування прозорості, а звук приємно дивував своїми пронизливими низькими частотами.

Багато брендів намагалися повторити щось подібне. З’явилися нові моделі з потужним шумозаглушенням і звуком майже студійної якості. Проте компанія Samsung пішла далі. У 2021 з’явилися Galaxy Buds 2. Вони стали легшими, отримали компактніший дизайн та потужніші високі частоти. І знову корейській компанії вдалося привернути увагу меломанів, затьмаривши конкурентів.


І ось настав 2023 рік, багато шанувальників бренду чекали появи 3-ї версії навушників. Але… ні, цього не сталося. Цілих 3 роки Samsung працювали над своїми флагманськими моделями Galaxy Buds 3 та Galaxy Buds 3 Pro. І тільки нещодавно, посеред літньої спеки 2024 року, компанія їх презентувала. 

  

🎵Студійна якість звуку

 

Щоб зайняти олімп, потрібно не грати за чужими правилами, а затіяти свою гру. 

 

І компанія Samsung це чудово розуміє. Вона розробила свій фірмовий кодек – Samsung Seamless Codec. Він підтримує передачу найвищої якості звуку 24 біт/96 кГц, тому музика відчувається саме так, як її задумував автор. З усіма дрібничками та ледь помітними художніми прийомами.

 

Модель Samsung Galaxy Buds 3 має один динамічний випромінювач на 11 мм. Враховуючи конструкцію вкладишів, це вважається золотим стандартом. А от з PRO-шками все набагато цікавіше: вони мають 2 випромінювачі і кожен зі своїм окремим підсилювачем. І от це дійсно цікаво слухати.


Якщо стандартна версія навушників звучить просто добре, то Galaxy Buds 3 Pro – це щось надзвичайно глибоке, кришталеве та кайфове.


Моделі Galaxy Buds 3 та Galaxy Buds 3 Pro підтримують просторове звучання. Це коли здається, що музика грає не в навушниках, а навколо вас. Відшліфовується все алгоритмами штучного інтелекту, який підлаштовує звучання під навколишнє середовище, форму вуха та інші особливості. Це значно підвищує чіткість та динаміку нот.

 

💬Переклад у реальному часі

 

Як то кажуть, вчи англійську, або купуй навушники від Samsung.

 

Вони підтримують функцію живого перекладу прямо під час розмови. За це відповідає потужний штучний інтелект Galaxy AI. До речі, цю функцію інтенсивно намагаються інтегрувати у свої навушники різні компанії. З останніх – Pixel Buds A-Series

Проте, майже завжди ця функція використовувалася, здебільшого, для простих розмов, наприклад, викликів таксі. А от Samsung стверджують, що за допомогою Galaxy Buds 3 вкладишів можна комфортно спілкуватись у будь-яких ситуаціях. Переклад транслюється прямо в навушники, що дуже зручно 👍 

Щоб активувати перекладач, потрібно двічі тапнути по хом’яку по Galaxy Buds 3 з коротким утриманням. 

      

🙋‍♀️Живе спілкування

 

Компанія вирішила піти стандартним шляхом, але зі своїми нововведеннями.

 

Як і у більшості моделей, Samsung Galaxy Buds 3 та Galaxy Buds 3 Pro мають 3 мікрофони, які використовують променеву технологію сприйняття звуку. Це стандарт. А от Super-wideband – вже щось цікаве. Якщо відкинути технічну інформацію, то ця технологія передає живий голос співрозмовника, точно и без спотворень.

 

Враховуючи адаптивне шумопоглинання, спілкуватися в Galaxy Buds 3 дуже зручно. Навіть, якщо ви знаходитесь в шумному місці – на вечірці чи в метро. При цьому, навушники вміють розрізняти звуки та пропускати їх крізь шумозаглушення. Наприклад, голос співрозмовника чи гул сирени ви точно почуєте.

        

🎨Дизайн перевірений часом

 

Це перші навушники від Samsung із “ніжкою”. 

 

Всі розуміють, що корейська компанія копіює найпопулярніший у світі дизайн – AirPods. І це непогано, адже цей дизайн зарекомендував себе просто чудово. Навушники доступні у сірому та білому кольорах.

Модель Samsung Galaxy Buds 3 – вкладиші, а PRO-шки – внутрішньоканальні. Це означає, що перші більш комфортно та легко відчуваються у вусі, зате другі – забезпечують потужніше звучання та шумозаглушення. Які обрати, вирішувати тільки вашим вухам вам.

Обидві моделі зроблені з хорошого пластику, проте виглядають на 100% як відполірований метал. Це дуже стильно, особливої родзинки дизайну додають декоративні смужки на ніжці навушників. У PRO-шках вона ще й світиться 🤫

Навушники не бояться падіння та захищені за стандартом IP57. Можна сміливо гуляти під дощем. 

 

🤖Додаткові можливості Galaxy Buds 3 та Galaxy Buds 3 Pro 

 

  • Автономність Samsung Galaxy Buds 3 з ANC – 5 годин + 24 години від кейса. Без ANC – 6 год. + 30 год. від кейса. 
  • Автономність Samsung Galaxy Buds 3 Pro з ANC – 6 годин + 26 години від кейса. Без ANC – 7 год. + 30 год. від кейса.
  • Обидві моделі підтримують голосове керування та керування жестами (Pinch Control).
  • Є підтримка Auracast, тому до одного пристрою можна під’єднувати кілька навушників для спільного перегляду фільмів, наприклад.
  • Підтримується Bluetooth 5,4.

 

️🏷️Що в результаті

 

Моделі Samsung Galaxy Buds 3 та Galaxy Buds 3 Pro вже доступні до передзамовлення.

 

Початкова ціна – 6 899 грн та 9 599 грн відповідно. На перший погляд, здається, доволі дорого. Так і є :) Проте компанія позиціонує їх як преміум клас. Легендарні AirPods обійдуться вам приблизно стільки ж, а от чи зможуть вони конкурувати з Galaxy Buds 3 та Galaxy Buds 3 Pro – під питанням… 

Наостанок скажемо лише одне – комусь на Олімпі скоро доведеться посунутись. І Apple це точно не сподобається.

 

Більше цікавого:

Було
цікаво?
564 лайки
Кількість
перeглядів
3989 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
564 лайки
Кількість
перeглядів
3989 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Samsung Galaxy Buds3 Silver

    6899 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Samsung Galaxy Buds3 Pro Silver

    9599 ₴ 8599 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Samsung Galaxy Buds3 White

    6899 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Samsung Galaxy Buds3 Pro Silver

    9599 ₴ 8599 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!