Розділи

Вели-и-икий розпродаж побутової техніки

Вели-и-икий розпродаж побутової техніки

Олена Калинчук
12.11.2021
5 хв
22.06.2023
Було
цікаво?
3254 лайки
Кількість
перeглядів
8759 переглядів

Кінець листопада – очікуваний сезон для шопоголіків. Чорна п'ятниця ідеально підходить для того, щоб придбати топову техніку без переплат. Тим більше, що експерти прогнозують стрімке зростання цін на побутові прилади в найближчому майбутньому 

Ми купуємо техніку для себе, своїх батьків і дітей, обираємо друзям у подарунок. Що ж можна придбати просто зараз з великою знижкою? Поспішаємо розповісти у новій статті.

Пилосос

Вдома завжди знайдуться більш приємні заняття, ніж довге й нудне прибирання. Купити пилосос – мудре рішення, що дозволить швидко навести бездоганну чистоту.

Техніка неабияк заощаджує час і сили. А наша підбірка допоможе вам підібрати собі помічника в будинок відповідно для конкретної потреби. Ручний, автомобільний, побутовий чи професійний, а може – функціональний робот? МТА представляє кращі моделі пилососів у 2021 році.

Мікрохвильова піч

Цей прилад доречний на будь-якій кухні. Незалежно від того, оновлюєте ви свою стару мікрохвильовку чи купуєте її вперше, наш гайд допоможе вибрати модель, яка підійде найкраще .

Мікрохвильова піч – корисний винахід. Готує швидко, миється просто. До того ж, деякі варіанти дозволяють створювати навіть складні страви, а не тільки суп та макарони розігрівати.

Залежно від набору функцій, такі печі бувають трьох видів:

  • стандартні СВЧ – соло;
  • з грилем;
  • гриль + конвекція.

Купуючи мікрохвильовку, варто враховувати внутрішній об'єм. Тут все залежить від мети вашого придбання.

  • Для розігріву страв або розморожування продуктів з розрахунку на двох осіб, моделі на 13-19 літрів цілком вистачить. Наприклад, у GORENJE MO 17 E1W – 17-літрова камера.
  • Для гостинних господарів або великої родини потрібно хоча б 20 літрів. Добре підійде 23-літрова SAMSUNG ME83XR.
  • Варіант на 30 літрів і більше необхідний тим, хто збирається користуватися всіма опціями: запікати, варити і смажити їжу для великої компанії. Наприклад, об’єм у WHIRLPOOL AMW 730 NB – 31 літр. З нею можна підготуватися до вечірки.

Мультиварка

З кожним роком мультиварки стають все більш функціональними. Існує декілька їх різновидів: рисоварка, швидковарка, мультикухня, мультипіч, су-вид. Цей поділ залежить від набору функцій пристрою, його конструкції та удосконалених можливостей. 

Найсучаснішою моделлю є смарт-мультиварка, яка, окрім основного призначення, може виконувати вказівки віддалено та синхронізуватися з віртуальною книгою рецептів і порад щодо експлуатації.

У побуті ж, частіше зустрічаються класичні мультиварки. Вони здатні полегшити життя господиням, у яких обмаль часу на приготування їжі. Універсальні програми цього пристрою можуть приготувати більшість популярних страв.

Обігрівач

Типи опалювальних приладів, які можна купити зі знижкою: 

  • інверторний кондиціонер; 
  • масляний радіатор; 
  • конвектор; 
  • тепловентилятор; 
  • інфрачервоний обігрівач; 
  • керамічна панель; 
  • теплова гармата. 

Технічні переваги має кожна із цих моделей. Обирайте обігрівач за власними уподобаннями й потребою. 

Праска

Якщо спробувати отак просто піти в магазин і вибрати собі нову праску – можна заблукати серед усіх представлених моделей. 

Праски бувають як максимально бюджетні, так і з вартістю, еквівалентною покупці добротного смартфона. Тому хороший варіант – акційна пропозиція Чорної п’ятниці. Купуйте топову модель і не переплачуйте.

Кондиціонер 

Головний “індикатор” ефективності будь-якого кондиціонера – це його потужність. Саме від цього показника залежить якість охолодження чи обігріву. Хочеться придбати дійсно надійну техніку, яка закриває потреби, а не просто викинути гроші на вітер.

У 2021 році кондиціонери:

  • укомплектовані інверторним типом компресорів;
  • наділені функцією тихого нічного режиму роботи;
  • мають систему самоочищення й очищення повітря, що надходить.

Поки не розкупили всі моделі за зниженими цінами – оберіть собі найкращу. 

Телевізор

Сегмент телевізорів стрімко змінюється рік у рік, технології постійно розвиваються та на зміну одним приходять інші, досконаліші. 

Універсальних телевізорів не буває, тому починати вибір нового ТВ краще з того, для якої кімнати у вашому домі він потрібен. Саме це буде головним орієнтиром при виборі розміру, типу матриці й навіть ціни. 

Лише раз на рік МТА знижує ціни телевізорів навіть до 50%. Уявляєте?

Більше спойлерів сьогодні не буде, адже набагато цікавіше про все дізнаватись самотужки)

Поспішайте, адже щодня кількість техніки за “чорними” цінами блискавично скорочується.

 

Більше цікавого: “Чорна п’ятниця в МТА: знижки до -50% на суперхіти”

Було
цікаво?
3254 лайки
Кількість
перeглядів
8759 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
3254 лайки
Кількість
перeглядів
8759 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Мікрохвильова піч Gorenje MO 17 E1 White

    2899 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Мікрохвильова піч Samsung ME83XR/UA

    4999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Мікрохвильова піч Whirlpool AMW 730 NB Black

    22599 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!