Розділи

Нові ігри на ПК: найочікуваніша добірка 2023 року

Нові ігри на ПК: найочікуваніша добірка 2023 року

Надія Кучинська
20.04.2023
5 хв
21.07.2023
Було
цікаво?
2607 лайків
Кількість
перeглядів
10184 перегляди

 

Набридли стандартні шутери, стратегії та екшени? Тоді мерщій читайте огляд про найочікуваніші ігри 2023 року ?

 

Раніше більшість гравців віддавали перевагу перестрілкам, вибухам і швидкості. Тепер же геймери фанатіють від пригод із продуманим сюжетом і загадками. Ігри з багатокористувацькими режимами також продовжують утримувати позиції.

Ми склали список, куди увійшли найкращі нові ігри на PC.

 

ТОП нових ігор на ПК: найочікуваніші шутери

 

Шукаєте захопливі ігри з елементами екшену на комп? Зверніть увагу на найкращі у своєму роді шутери.

 

Call of Duty: Modern Warfare II

 

Call-of-Duty:-Modern-Warfare-II-на-ПК

 


 

Симулятор від першої особи Call of Duty: Modern Warfare II розробила студія Infinity Ward. Це вже 19 частина серії, але не менш очікувана фанатами.

Події відбуваються через 3 роки після заснування капітаном Джоном Прайсом елітної контртерористичної "Оперативної групи 141". Команда бореться зі злочинністю, виконуючи складні місії та операції по всьому світу.

 

Гра-Call-of-Duty:-Modern-Warfare-II-на-ПК

 

Класичний шутер Call of Duty викликав бурю найрізноманітніших емоцій у фанатів. Готові оцінити всі переваги та недоліки гри особисто? Розпочинайте битву.

 

 

 

Diablo IV

 

Гра-на-ПК-Diablo-IV

 


 

Нова версія легендарної гри Diablo вийде 6 червня 2023 року. Дії відбуваються через 60 років після подій, описаних у третій частині. У війні між Пеклом і Раєм загинули мільйони людей. Тільки-но все починає налагоджуватися, як існування Санктуарію знову стає під загрозою. З'являється мати людства – Ліліт. Велике зло занурює світ у страх і відчай.

 

Гра-на-комп'ютер-Diablo-IV

 

Гравець потрапляє в неймовірний відкритий світ з безліччю страшних підземель, нескінченними ордами нечистих, небезпеками, пригодами та багатою здобиччю.

У грі доступні п'ять класів персонажів. Обирайте різноманітних героїв: друїда, варвара, некроманта, розбійницю або чарівницю. Вони відрізняються зовнішністю, навичками, здібностями. Використовуйте різне спорядження та зброю, комбінуйте предмети з активними ефектами, розвивайте таланти.

Як керувати світом навколо – залежить тільки від гравця.

 

 

 

Найцікавіші та резонансні нові ігри ПК

 

Ігри Hogwarts Legacy, Dead Space приємно вразили фанатів і швидко стали популярними.

 

Hogwarts Legacy

 

Гра-на-ПК-Hogwarts-Legacy

 


 

Пориньте у світ магії та чаклунства з грою Hogwarts Legacy. Історія відбувається в Гоґвортсі, у 1800-роках XIX століття. Обдарований старшокласник прибуває до "Школи Чаклунства" разом із наставником і представником Міністерства магії. Він одразу потрапляє на 5 курс навчання, чим привертає увагу студентів і викладачів. Герой має здатність бачити згустки давньої магії та керувати ними. Йому відома таємниця, яка може знищити весь магічний світ.

 

Комп'ютерна-гра-Hogwarts-Legacy-2023

 

Гру роблять незабутньою такі моменти, як: 

  • прокачування героя;
  • навчання магії;
  • розвиток талантів;
  • проведення експериментів;
  • варіння зілля;
  • вирощування рослин;
  • пошук чарівних істот;
  • догляд за магічними тваринами;
  • розслідування, пошук лиходія;
  • спілкування з учнями; 
  • виконання доручень викладачів.

 

Комп'ютерна-игра-Hogwarts-Legacy

 

Боріться з тролями, темними чарівниками, гоблінами та іншими монстрами, а також головним небезпечним лиходієм. Чи зможете ви врятувати чарівний світ?

 

 

 

Dead Space

 

Гра-на-ПК-Dead Space

 


 

Це культовий науково-фантастичний хорор, що вийшов для десктопів і ноутбуків. Дія відбувається в майбутньому: ресурси Землі вичерпалися, і люди почали добувати корисні копалини на інших планетах. Звичайний інженер Айзек Кларк вирушає з командою за кораблем Ішимура, з яким нещодавно перервався зв'язок. Після прибуття виявляється, що команда жорстоко вбита, а його дівчина Ніколь – зникла безвісти.

 

Гра-на-комп'ютер-Dead-Space-2023

 

Тепер герою належить відбити атаку монстрів – некроморфів, відремонтувати корабель, відновити комунікації, захистити друзів і врятувати свою команду. У Айзека немає бойового досвіду, тому розв'язувати проблеми гравцям доведеться за допомогою інтелекту, навичок і підручних засобів: на кшталт плазмового різака, циркулярної пилки, паяльної лампи.

 

 

 

Останні новинки ігор на ПК: найкраща пригода в рольовому жанрі

 

До переліку рольових ігор увійшли Wild Hearts і Marvel's Midnight Suns. Обидві вийшли відносно недавно, але вже отримали масу позитивних відгуків.

 

Wild Hearts

 

Гра-Wild-Hearts-на-ПК

 


 

Головний герой потрапляє у світ пригод і захопливого полювання на монстрів. Стилістика регіонів Азуми відображає феодальну Японію, але з елементами фентезі. Місцева флора і фауна різноманітні. Країна кишить, як звичайними тваринами, на кшталт білок, кабанів, так і монстрами. На шляху зустрічаються різноманітні рослини та навіть чудовиська з елементами рослинності. Наприклад, олень із бамбуковими рогами.

 

Гра-на-комп'ютер-Wild-Hearts

 

Згідно з сюжетом цієї гри, території регіонів піддаються розоренню гігантських монстрів кемоно. Завдання головного персонажа – домогтися гармонії в Азумі та зберегти життя. Для цього гравцеві доведеться досліджувати регіони, полювати на небезпечних чудовиськ і продумувати кожен крок. Для боротьби надається базова зброя, магія каракурі, а також складні механізми, створені за допомогою стародавніх технологій.

 

Гра-для-комп'ютера-Wild-Hearts-2023

 

 

 

Marvel's Midnight Suns

 

Гра-на-ПК-Marvel's-Midnight-Suns

 


 

Месники Marvel на варті порядку ось уже 60 років. Але вони стикаються з проблемою, яку не здатні вирішити самостійно. Доктор Фауст із "Гідри" пробуджує могутнього і безсмертного демона Ліліт. Доктор Стрендж, Залізна Людина, Капітан Марвел, Багряна Відьма намагаються протистояти Ліліт, армії демонів і солдатів.

 

Гра-на-комп'ютер-Marvel's-Midnight-Suns

 

Усвідомлюючи, що герої не можуть впоратися з поплічниками зла, Стренж із командою воскрешають зі склепу демонеси – Мисливця. Це син Ліліт, єдиний, хто здатний знищити її. Наставником головного героя стає сестра. Іронія долі в стилі Марвел.

 

Комп'ютерна-гра-Marvel's-Midnight-Suns

 

Врятуйте світ від Ліліт, станьте найкращим Мисливцем!

 

 

 

Тепер ви знаєте шість найкращих способів провести вечір. Діліться в коментарях, яку гру завантажите першою ?

 

 

Було
цікаво?
2607 лайків
Кількість
перeглядів
10184 перегляди
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
2607 лайків
Кількість
перeглядів
10184 перегляди
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Гра для PS5 Sony Call of Duty: Modern Warfare II

    2599 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Гра для PS5 Sony Diablo IV російська версія

    2399 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Гра для PS5 Sony Hogwarts Legacy російські субтитри

    2399 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Гра для PC Dead Space

    2299 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Гра для PS5 Sony Wild Hearts (англійська версія) Дубль

    2999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Гра для PS5 Sony Marvel's Midnight Suns (англійська версія)

    2299 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!