Розділи

Названо найкращі Android-смартфони 2023: ТОП 5 моделей на кожен день

Названо найкращі Android-смартфони 2023: ТОП 5 моделей на кожен день

Максим Дущак
10.11.2023
13.11.2023
Було
цікаво?
1565 лайків
Кількість
перeглядів
9454 перегляди

 

Розглядаючи вечірнє місто з вікна, ми задумалися про найкращі смартфони на базі Android. Такі, щоб взявши в руку, відразу стало зрозуміло – своє.

 

Після кількох годин обмірковування, аналізу та поламаних мечів у словесних баталіях, один із нас все-таки вигукнув “еврика”. Так і з'явився наш ТОП 5 android-смартфонів і кожен зі своєю перчинкою

    

Pixel 8 – Улюбленець публіки

 

У смартфона оригінальний дизайн та флагманські можливості.

 

Напевно, ці дві складові й дозволили йому вибитися у топ продаж лише за кілька років. Якщо назвати лише одну перевагу Pixel 8, то це камера, в якій використовується штучний інтелект. Якість зйомки цілком може змагатися з останнім iPhone. На знімках чітко видно навіть найменші деталі при поганому освітленні. А можливості обробки кадру реально безмежні.

В основі Pixel 8 лежить 9-ядерний Tensor G3 із 8 Гб оперативної пам'яті. Він легко запускає ігри зі складною графікою та забезпечує високу швидкодію. Зазначимо рекордну частоту оновлення екрана – 120 Гц. Більша плавність зустрічається лише у деяких ігрових моделях. Вона особливо тішить під час геймінгу та переглядів фільмів. Завдяки плавній анімації з інтерфейсом приємно навіть просто взаємодіяти.

Смартфон захищений технологіями Face ID та Touch ID плюс підтримує всі бездротові технології, включаючи NFC. Батареї вистачає весь день активного використання смартфона. Режим екстреного енергозбереження збільшує автономність до 72 годин.

 

Galaxy S23 – Найкомпактніший флагман

 

Вражень повно. Oled екран, чудова батарея, Samsung Pay, висока потужність – все тут присутнє.

 

Найбільше смартфон цінують за його продуктивність – 8-ядерний Snapdragon 8 із 8 Гб оперативної пам'яті. Немає таких програм, які здатні навантажити Galaxy S23. А всі доступні для завантаження ігри можна запускати на максималках.

Смартфон справді найкомпактніший і найлегший серед флагманів. Його можна порівняти з маленьким непримітним автомобілем, який ховається за величезними болідами, але легко перемагає їх під час перегонів. До речі, під час “перегонів” сонце заважати не буде, адже пікова яскравість екрана тут 1750 ніт. Можна спокійно грати чи працювати під яскравим освітленням.

Камера хороша, причому передня і задня. Основна камера має фазове фокусування, досить велику діафрагму і стабілізацію, яка ідеально працює, навіть при багаторазовому збільшенні. Але найбільше Galaxy S23 підходить для відеозйомки, підтримується формат . А це, на секунду, більше, ніж в iPhone 15 Pro Max. Головне, пам'яті беріть більше, якщо плануєте багато знімати.

Galaxy S23 має всі стандартні технології:

  • NFC;
  • Bluetooth 5.3;
  • бездротову зарядку;
  • захист IP68;

Батареї вистачає на 35 годин у режимі розмови.

 

Galaxy S23 Ultra – Найтехнологічніший

 

Справжній бізнес-флагман, з яким можна і у вогонь, і у воду.

 

За фактом, це покращена версія попереднього смартфона. Galaxy S23 Ultra має великий 6,8-дюймовий екран з дуже глибокою деталізацією і плавною анімацією. Грані у смартфона округлені і це шикарно виглядає, плюс у руках все відчувається дуже приємно.

З продуктивністю жодних проблем. В основі все той же 8-ядерний Snapdragon 8 Gen 2, але вже з 12 Гб оперативної пам'яті. Все літає, причому на максимальних налаштуваннях графіки.

З камерою Galaxy S23 Ultra може змагатися хіба що останній айфон. 200-мегапіксельний об'єктив підходить абсолютно для всіх ситуацій – нічна зйомка, багаторазове збільшення, робота в умовах сильної тряски тощо. А ще багато ручних налаштувань, з якими фотографи можуть нескінченно експериментувати.

Автономності вистачає на 49 годин роботи в режимі розмови. Є швидка зарядка на 45 Вт – 30 хвилин забезпечують заряд майже на цілий день.  

       

Galaxy Fold 5 – Кращий складний планшет смартфон

 

У розкладеному вигляді модель справді нагадує планшет, а у складеному – має товщину звичайного смартфона.

 

Комп'ютерна продуктивність, у поєднанні з великим 7,6-дюймовим екраном, роблять Fold 5 просто ідеальним робочим інструментом. Можна одночасно працювати в кількох вікнах, перетягуючи дані між ними. 8-ядерний Snapdragon 8 Gen 2 і 12 Гб оперативної пам'яті немов вантажівки тягнуть на собі будь-який проєкт. А для максимального комфорту можна використовувати вбудований стилус з піксельною точністю.

І здавалося б, чим ще смартфон може здивувати, але тут із-за лаштунків виходить камера зі своїм 30-кратним зумом. Наприклад, ледь помітний нічний місяць можна наблизити настільки, щоб розглянути на його поверхні кратери. Камера дає повну свободу творчості, роблячи професійні знімки навіть у поганих умовах. Записувати відео можна у форматі , є оптична стабілізація та купа ручних налаштувань.

Автономності вистачає на весь день, навіть якщо сильно навантажувати Fold 5. Є швидка зарядка – до 50% лише за 30 хвилин.

     

Nothing Phone 2 – Найкраща альтернатива популярним брендам

 

"Та, що ви знаєте про дизайн" – заявили розробники смартфона Nothing Phone 2.

 

Ця модель має прозору задню панель, під якою оригінально розміщені світлодіоди. Вони можуть відігравати роль підсвітки під час зйомки, супроводжувати анімацією різні дії користувача і навіть показувати час приїзду таксі. Словом, як налаштуєте, так і користуватиметеся.

Під капотом лежить 8-ядерний Snapdragon 8+ Gen 1. Він підходить для складних ігор та забезпечує неймовірну плавність у повсякденних завданнях. Нагріти корпус не вийде, навіть якщо грати кілька годин.

Екран у смартфона стандартний, на 6,7 дюйма з частотою оновлення 120 Гц і крутим перенесенням кольорів. До речі, кольори тут одні з найкращих. Для геймінгу та ігор те, що треба. Частоту оновлення можна зменшувати до 1 Гц, щоб заощадити енергію.

Сильна сторона камери Nothing Phone 2портретний режим, який перевершує всіх конкурентів у цьому ціновому сегменті. Деталізація та кольоропередача близькі до ідеальної. Загалом, камера підходить для тих, хто хоче без зайвих проблем отримувати якісні знімки. У ній мінімум ручних налаштувань, все коригується автоматично, прямо як в Apple.

Автономність Nothing Phone 2 на дуже високому рівні – 5-7 годин геймінгу легко. У звичайному режимі заряд тримає приблизно 1,5 дня. Є швидка зарядка – від 0 до 100% лише за 55 хвилин.

Звісно, крутих смартфонів на Android набагато більше, у статті показали лише кілька варіантів. Ті ж Xiaomi, Huawei або Oppo теж дуже хороші моделі. Знайти Android до душі можна у каталозі смартфонів МТА, там є все.

 

Пишіть менеджерам, вони допоможуть, підкажуть, пояснять.

 

Було
цікаво?
1565 лайків
Кількість
перeглядів
9454 перегляди
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
1565 лайків
Кількість
перeглядів
9454 перегляди
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Смартфон Google Pixel 8 8/256GB Rose (Global)

    27999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смартфон Google Pixel 8 8/256GB Rose (Global)

    27999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смартфон Samsung Galaxy S23 S911 8/128GB Black

    29999 ₴ 26999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смартфон Samsung Galaxy S23 S911 8/128GB Black

    29999 ₴ 26999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смартфон Samsung Galaxy S23 Ultra S918 12/256GB Black

    55099 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смартфон Samsung Galaxy S23 Ultra S918 12/256GB Black

    55099 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смартфон Samsung Galaxy Fold 5 F946 12/256GB Phantom Black

    74999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смартфон Samsung Galaxy Fold 5 F946 12/256GB Phantom Black

    74999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смартфон Nothing Phone (2) 12/256GB White

    23899 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смартфон Nothing Phone (2) 12/256GB White

    23899 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!