Розділи

Ми в телеграмі: рідкісні товари та секретні промокоди

Ми в телеграмі: рідкісні товари та секретні промокоди

Максим Дущак
10.11.2023
1 хв
13.11.2023
Було
цікаво?
1564 лайки
Кількість
перeглядів
6463 перегляди
Зміст
статті
Зміст
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!

 

Впевнені, що знаєте все про МТА? Повірте, у нас є багато крутих новин, які хочемо вам розповісти.

 

Щодня наші менеджери аналізують сотні товарів, щоб відібрати найкраще. Готують акційні пропозиції та знижки. Роблять огляди, щоб ви могли швидко оцінити плюси та мінуси гаджетів. 

Словом, знаємо все про світ гаджетів та технологій. Тож захотілось створити майданчик, де ми могли б ділитися всією цінною інформацією з тими, хто разом із нами фанатіє від усього нового. Такий собі закритий клуб гаджетоманів.



Цим майданчиком став телеграм. Ведемо його вже цілий рік, проте зараз особливо захотілось детально розповісти про нього. Сьогодні ж стартувала Чорна п’ятниця в МТА. Знаєте скільки крутих пропозицій буде в нашому каналі впродовж місяця!💰😏



Тож, що особливого у нашому ТГ:

  • 📱 Підбірка гаджетів. Щодня працюємо з сотнями товарів, тож якщо знаходимо “єдинорога”, миттєво ділимось ним з нашими підписниками. Це може бути як нестандартний гаджет, про який мало хто знає, так і звичайний смартфон, але з надзвичайно вигідною ціною.
  • 🥳 Розіграші. Знаємо, що вони подобаються всім, тому кожні 2 тижні розігруємо цікаві гаджети. Наприклад, нещодавно дівчина виграла повербанк, а перед цим хлопець отримав колонку. Поки підписників небагато, шанси стати переможцем величезні.
  • 📰 Новини. Ні, не всі. Публікуємо тільки найцікавіші новини зі світу технологій та гаджетів. Для цього моніторимо десятки джерел, а інколи отримуємо “інсайдерську” інформацію
  • 🧐 Огляди. Тут ми детально розповідаємо про найсучасніші гаджети та порівнюємо їх з конкурентами. Хочемо, щоб ви точно знали всі плюси та мінуси товарів, щоб спокійно купувати найкраще. 
  • 🎬 Фільми. Є кіно, після якого ще довго обдумуєш побачене. Є й таке, що змушує сміятись щосекунди. Маємо в арсеналі десятки фільмів обох варіантів, але наша пристрасть – це жахи 👻

 

І найголовніше – промокоди. Їх публікуємо декілька разів на тиждень, скористатися може кожен. Просто вводите код на сайті під час оформлення замовлення та отримуєте знижки до 30%.

 

Що ж, це тільки початок. Підготували ще декілька фішок, які дозволять вам економити та першими дізнаватись про круті гаджети сучасності. Про них не будемо поки розповідати) Але ви можете все побачити самі, перейшовши в MTA.UA.

 

Підписуйтесь, щоб першими дізнаватися про знижки та рідкісні товари.

 

Було
цікаво?
1564 лайки
Кількість
перeглядів
6463 перегляди
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
1564 лайки
Кількість
перeглядів
6463 перегляди
Поділитись:
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!