Розділи

Marshall представили нові флагманські навушники – Major V та Minor IV

Marshall представили нові флагманські навушники – Major V та Minor IV

Максим Дущак
09.05.2024
1 хв
10.05.2024
Було
цікаво?
65 лайків
Кількість
перeглядів
472 перегляди
Зміст
статті
Зміст
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!

 

Якщо ви вважаєте свої навушники класними, спробуйте Marshall – вони легендарні 🙃

 

Нещодавно компанія оновила свої флагмани, випустивши – Major V та Minor IV. І вони – круто поєднуються з будь-яким стилем, мають фірмове звучання та свою історію. Як думаєте, які оновлення були додані?

 

🎧 Навушники Major V

 

Попередня версія цих навушників просто перевернула світ своєю автономністю – до 80 годин без підзарядки.

 

Перевершити такий рекорд не вдавалося нікому, поки не вийшли Major V з автономністю близько 100 годин, уявляєте? Швидше за все, ви будете згадувати про розетку всього один раз на тиждень. Можна використовувати бездротовий зарядний пристрій або кабель USB-C. Для повної зарядки потрібно лише 3 години.

Зазначимо, що попередні навушники були найлегшими на ринку та важили близько 170 г. Major V зберігають цей статус. Враховуючи комфортну посадку та регульовану конструкцію, навушники можна комфортно носити хоч цілий день.

Звук. Всі знають, що у Marshall свій фірмовий звук, з глибокою деталізацією та пропрацьованими високими частотами. Він заточений більше під рок, тому вокал та звучання інструментів пробирають до мурашок навіть найвибагливіших меломанів. У оновлених Major V звук став ще якіснішим. Розробники заявляють, що знизили спотворення та підвищили чіткість. Тепер вони звучать справді цікавіше. Просто вдягаєш навушники, включаєш улюблену пісню і летиш…

Ще одне нововведення – кнопка "М". Якщо у попередніх версіях навушників вона лише запускала Spotify Tap. То тепер користувач може її налаштовувати, наприклад, щоб викликати голосового асистента або отримати доступ до еквалайзера.

      

🎧 Minor IV

 

Навушники Minor IV закріпили за собою статус найкращої альтернативи Apple AirPods.

 

Звук у оновлених вкладишах практично не змінився. Він такий же деталізований та пронизливий. Натомість розробники трохи попрацювали над формою та посадкою. Так, зміни невеликі, але цього вистачило, щоб навушники стали комфортнішими. Вже після кількох хвилин забуваєш, що вони у вухах.

Автономність збільшилася до 30 годин, плюс додано нову функцію економії енергії. Це найвитриваліші вкладиші на сьогодні, попередня версія видавала 25 годин. Фірмову кнопку "М" теж можна налаштовувати на потрібні дії.

А ще – Minor IV тепер підтримують Bluetooth LE Audio для підвищення якості звуку та Bluetooth Multipoint для підтримки одночасних підключень до двох пристроїв.

 

🧐Що в результаті


Насамкінець, хочеться сказати, що головна фішка всіх Marshall – не в дизайні, технологіях чи фірмовому звучанні. Це все, безперечно, важливо, але за брендом стоїть історія самої музики. Адже на апаратуру маршал записували свої хіти Джиммі Пейдж (Led Zeppelin), Ангус Янг (AC/DC), Slash (Guns N' Roses) та сотні інших музикантів у далеких 70-х. Сьогодні цей бренд об'єднує довкола себе мільйони талантів по всьому світу.

 

Обираючи собі навушники чи інші девайси Marshall, ви не тільки отримуєте незрівнянний звук, а й торкаєтесь історії 🎧

 

Більше цікавого:

Було
цікаво?
65 лайків
Кількість
перeглядів
472 перегляди
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
65 лайків
Кількість
перeглядів
472 перегляди
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Накладні навушники Marshall Major IV Brown (1006127)

    6499 ₴ 4549 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Marshall Minor III Black

    5299 ₴ 4299 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!