Розділи

Marshall Major IV: 80 годин автономності

Marshall Major IV: 80 годин автономності

Віталіна Чимчинська
28.06.2023
1 хв
29.06.2023
Було
цікаво?
2543 лайки
Кількість
перeглядів
9507 переглядів

Бездротові навушники з сучасним дизайном, що подарують понад 80 годин прослуховування улюбленої музики без підзарядки. Хіба це реально? Так, завдяки Marshall Major IV.

 

Особливості конструкції

Нові амбушюри навушників Marshall Major IV, які відповідають формі вушних раковин, були розроблені спеціально для тривалого та комфортного використання. На відміну від старої моделі Marshall Major ІІІ, вони м’якші, тому після прослуховування ви точно не відчуєте дискомфорту та втоми. На додачу отримаєте класну шумоізоляцію та якісний звук.

Не менш важливо і те,  що пристрій дуже компактний у складеному вигляді. Його комфортно брати в подорож та на роботу. 

Звук

Великі динаміки 40 мм відтворюють великі та середні частоти, а також баси. В цілому, звук якісний та детальний, тому є можливість як слід насолодитися улюбленими хітами.

Автономність

 

Одна основних переваг Marshall Major IV – можливість прослуховувати музику понад 80 годин. Це один з найкращих показників на ринку. Тим не менше, пристрій має ще круту функцію – швидку зарядку. Ви за 15 хвилин зможете зарядити навушники на понад 15 годин.

 

Інтуїтивне управління

 

Окрім, нових крутих фішок автономності та звуку, навушники мають можливість керування музикою та дзвінками. Варто всього лише натиснути на спеціальну ручку, щоб обрати трек, змінити гучність, поставити музику на паузу або відповісти на дзвінок.

 

Можливість ділитися музикою

 

Хіба не круто, слухати одночасно з друзями улюблену музику? Звісно, що круто, тому виробники подбали і про це. За допомогою аудіо кабеля 3.5 мм, що йде в комплекті, матимете змогу поділитися музикою з іншими.

 

Навушники Marshall Major IV приваблюють не лише своїм фірмовим звучанням, а й здатністю відтворювати улюблені треки понад 80 годин. Їх уже можна придбати на сайті.

Було
цікаво?
2543 лайки
Кількість
перeглядів
9507 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
2543 лайки
Кількість
перeглядів
9507 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Накладні навушники Marshall Major IV Black

    5599 ₴ 4249 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!