Розділи

Макролінза для смартфона: фішки та можливості

Макролінза для смартфона: фішки та можливості

Віталіна Чимчинська
02.11.2023
5 хв
Було
цікаво?
1619 лайків
Кількість
перeглядів
7411 перегляд

Сучасні смартфони володіють неймовірними фотографічними можливостями та створюють якісні соковиті кадри. Для лайфстайл фото цього цілком достатньо, але що робити коли захотілося чогось цікавішого?

 

Потрібного шарму фотозйомці може додати макрооб’єктив. Цей маленький кишеньковий помічник допоможе створити деталізовані фото без додаткових зусиль.

 

Навіщо потрібна макролінза? 

 

Погодьтеся, бувають випадки, коли найменші деталі є основними на фото чи відео, але камера телефона не може їх захопити. Зазвичай смартфони оснащуються надширококутним модулем, який не зовсім підходить для таких задач.

 

Навіщо потрібна макролінза? 

 

Саму тут і знадобиться макролінза. Вона захоплює елементи, які звичайна мобільна камера зовсім би не помітила. Як результат, отримуємо якісне зображення з чіткими деталями.

 

Особливості макрозйомки

 

Щоб з першого разу отримати бажаний результат від процесу макрозйомки, потрібно запам’ятати кілька лайфхаків:

  • Дотримуйтеся оптимальної відстані. Як правило, виробник зазначає її в описі до лінзи. Якщо ж такої інформації немає, то просто наблизьтеся до об’єкту так, щоб у кадрі повністю вмістилася необхідна частина.

 

Особливості макрозйомки

 

  • Знайдіть хороше освітлення. Вдалий кадр – результат достатньої кількості світла. Макрозйомка – не виняток.
  • Підберіть контрастний фон. Хочете, щоб потрібний об’єкт було чітко видно – не ставте його на фон того ж кольору.

 

Універсальний макрооб’єктив Infinity 0.45x

 

За відгуками покупців, одним із найкращих макрооб'єктивів є Infinity 0.45x. Корпус девайса виготовлений з алюмінієвого сплаву, а лінза  – з високоякісного оптичного скла з багатошаровим покриттям. Також є спеціальний УФ-порт 49 мм. Він пропускає достатню кількість світла для барвистих фото. 

Гаджет компактний і має у наборі спеціальні кришки для об’єктивів (щоб його було зручно носити з собою) та надширококутну лінзу для ширшого поля огляду.

 

Макрооб’єктив Infinity 0.45x

 

Цікава фішка цього товару – його універсальність. Об’єктив сумісний з різними брендами смартфонів: iPhone, Samsung, Xiaomi, Huawei та ін. Приєднати його до девайса можна за допомогою спеціального кріплення, яке йде в комплекті.

 

Макрооб'єктив допоможе акцентувати на деталях, урізноманітнити ваші фото у соціальних мережах. І не доведеться носити з собою важкі професійні камери. Топ-ідея, ми вважаємо! А ви як думаєте?

 

Більше цікавого:

Було
цікаво?
1619 лайків
Кількість
перeглядів
7411 перегляд
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
1619 лайків
Кількість
перeглядів
7411 перегляд
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Лінза для камери Infinity 0.45x Black 2 в 1

    299 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!