Розділи

Made by Google 2023 – чого очікувати від презентації та де дивитися

Made by Google 2023 – чого очікувати від презентації та де дивитися

Максим Дущак
03.10.2023
1 хв
04.10.2023
Було
цікаво?
1795 лайків
Кількість
перeглядів
7997 переглядів
Зміст
статті
Зміст
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!

 

Сьогодні відбудеться довгоочікувана презентація від Google, на якій компанія покаже нові смартфони, розумні годинники та інші цікаві гаджети.

 

Зараз розповімо, де подивитися Made by Google і що саме нам покажуть.

 

Де дивитися Made by Google

 

Презентація відбудеться у середу, 4 жовтня, о 17:00 за київським часом. На відміну від Apple, захід проводиться офлайн. Його можуть відвідати журналісти, блогери та всі, хто цікавиться сучасними технологіями.

Made by Google транслюватиметься в прямому ефірі на офіційному YouTube-каналі та офіційному сайті Google.

Ми вже знаємо основні пристрої, які покаже компанія. Але що реально може вразити, так це програмне забезпечення. Враховуючи, що Apple активно впроваджує штучний інтелект у свої гаджети, Google, швидше за все, також дістане з кишені кілька інноваційних козирів. На це натякає навіть нещодавня реклама смартфонів Google Pixel.

 

Google Pixel 8 і 8 Pro

 

Це найочікуваніші презентаційні пристрої, про які вже багато чого відомо.

Очікується, що Google Pixel 8 отримає OLED-дисплей з роздільною здатністю 2400x1080 пікселів і частотою 120 Гц. Екран матиме захист від падінь і яскравість 2000 ніт. Серцем смартфона стане новий процесор Tensor G3 і 8 ГБ оперативної пам'яті. Ймовірно, Google Pixel 8 буде підтримувати всі бездротові технології та акумулятор на 4500 мАг зі швидкою зарядкою.

А ось Google Pixel 8 Pro отримає новий дисплей Super Actua, про який поки нічого не відомо. Екран має більшу яскравість і діагональ, ніж у Pixel 8. Операційну систему, ймовірно, збільшать до 12 Гб, а акумулятор – до 5000 мАг.

Але найцікавіші фішки приховані в камері нових смартфонів з підтримкою штучного інтелекту. Поки відомо про можливість «виправити» обличчя людини, яку невдало сфотографували. Крім того, об’єкти на фотографіях можна перетягувати або замінювати. А для професійних фотографів нові смартфони мають багато «ручних» налаштувань.

 

Що ще покажуть на Made by Google 2023

 

  • Смарт-годинник Pixel Watch 2. Імовірно, гаджет матиме більш точний пульсометр, безліч фітнес-функцій і можливості для вимірювання психічного стану. Вірогідна автономність – до 24 годин. До речі, експерти впевнені, що смарт-годинник може стати реальним конкурентом Apple.
  • Навушники Pixel Buds Pro. Поки відомо лише про новий фарфоровий колір та деякі покращення звуку.
  • Операційна система Android 14. Звичайно, варто очікувати багато штучного інтелекту, перемальований дизайн і можливості для використання смартфона як веб-камери.

Залишайтеся з нами, ми будемо стежити за презентацією та обов'язково розповімо про всі деталі.

 

Більше цікавого:

Було
цікаво?
1795 лайків
Кількість
перeглядів
7997 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
1795 лайків
Кількість
перeглядів
7997 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!