Розділи

Кращі TWS навушники 2021 року: новинки, які змінюють стандарти

Кращі TWS навушники 2021 року: новинки, які змінюють стандарти

Олена Калинчук
21.12.2021
5 хв
21.07.2023
Було
цікаво?
5535 лайків
Кількість
перeглядів
10808 переглядів

 

TWS навушники – один із найпопулярніших аксесуарів на ринку звукових пристроїв. З ними ви стаєте по-справжньому мобільними. Це видається фантастикою, але крихітні бездротові вкладиші можуть гідно позмагатися з масивними повнорозмірними дротовими моделями за якістю саунду 

TWS навушники – це 2 окремі динаміки, зі спеціальним чохлом, який виконує роль зарядної станції. Саму  абревіатуру, з англійської, розшифровують як True Wireless Stereo – дійсно бездротове стерео

Шукаєте TWSнавушники з хорошим звуком чи недорогий варіант на кожен день? Ми підібрали 10 кращих моделей: демократичні Xiaomi, стильні ANKER, популярні Gelius, авторитетні Apple, Samsung, JABRA Elite та інші топові варіанти 2021 року

 

Redmi AirDots 2 – краща бюджетна модель

 

TWS оснащені 7,2-міліметровими динаміками, які пропонують якісний звук у всьому частотному діапазоні. Модель підтримує Bluetooth 5.0 і технологію Environment Noise Reduction, яка відсіває шуми під час телефонних розмов. Навушники мають голосового помічника XiaoAI Voice Assistant, який розуміє багато команд: “Знайти мій телефон”, “Навігація”, “Повідомлення WeChat”, “Фотозйомка” та інші.

Час роботи становить 4 години, а зарядний футляр збільшує цю автономність до 12 годин.

Під час першої синхронізації з мобільним пристроєм, підключаються обидва навушники. Головного навушника немає, існує можливість використовувати кожен з них окремо в монорежимі. Перемикання в режим стерео відбувається автоматично, коли людина встановлює другий навушник у вухо.

 

AirDots 2 часто називають “народним брендом”. Вони – на хвилі популярності  завдяки хорошій якості, демократичній ціні. А ще, мають величезний вибір стильних силіконових чохлів

 

Gelius Pro Reddots TWS Earbuds: гарнітура нового покоління

 

Комфорт і висока якість звуку в продукті від українського бренду Gelius дозволяють насолоджуватися улюбленою музикою під час прогулянок, подорожей і занять спортом.

Навушники працюють у парі з будь-яким пристроєм, що підтримує функцію Bluetooth. Завдяки високій автономності, Reddots TWS Earbuds дозволяють безперервно прослуховувати музику більше 4-х годин. Ємність батареї навушника становить 35 мАг. А зарядний кейс видає 350 мАг.

 

З особливостей: аксесуар має екран всередині кейсу, де у відсотках відображається рівень заряду. Це зручно у застосуванні, адже можна точно розуміти, коли потрібна зарядка

 

Гарнітура відмінно підходить для занять спортом: можна покласти смартфон або плеєр в зручне місце і вільно пересуватися в діапазоні 30 метрів, виконуючи вправи. Ви не відчуєте жодного дискомфорту, адже навушники зручно фіксуються у вусі. Пристрій відтворює чистий звук з насиченим басом. І отримати насолоду від улюбленої музики не завадить навколишній шум.

 

TWS наушники Gelius Air Airdots – акустична знахідка 

 

Tws навушники Gelius Air Airdots цінують любителі якісного звуку та комфорту. Бездротова гарнітура дозволяє прослуховувати улюблених виконавців та відповідати на дзвінки під час подорожей і активного відпочинку. Робочий діапазон у 10-15 метрів дозволяє відходити від прив'язаного гаджета. Під час бігу, чи інших тренувань, навушники не випадають та зручно фіксуються у вухах. Ця модель працює з усіма пристроями, що підтримують технологію Bluetooth. За формою вона нагадують Apple airpods. Смартфони iPhone успішно розпізнають навушники та виводять меню на головний екран під час відкриття кейсу.

Додаткова функція: датчик розпізнавання вуха автоматично вимикає музику, якщо ви витягли навушники та відновлює програвання після повторного надягання. Автономність забезпечує насолоду треками більше 3-х годин. Ємність зарядного кейсу – 260 мАг.

 

Anker SoundCore R100: 25 годин кришталевого звучання

 

За словами виробника, в ціновому сегменті до тисячі гривень ця модель не має конкурентів. Навушники зовсім недавно з’явились в Україні і наразі ексклюзивно їх можна купити в МТА 

 

Динамічні драйвери, разом з технологією BassUp, підсилюють баси в режимі реального часу для потужного звуку. При цьому, зберігаються чіткі середні й високі частоти.

Зручна конструкція не обмежує рухів і стабільно фіксується у вушному каналі. Гарнітура підійде для переважної більшості користувацьких завдань: спілкування, відтворення мультимедіа і тощо. Навушники автоматично підключаться до вашого пристрою, як тільки відкриється кришка зарядного футляра

Anker SoundCore R100 здатний працювати до 6,5 годин на одній зарядці, а в компактному кейсі – до 25 годин. 10-хвилинна зарядка забезпечує цілу годину прослуховування! Навушники оснащені двома мікрофонами, які фільтрують навколишні шуми. Вони стійкі до впливу води, тому ідеально підходять для занять спортом та різних активностей.

 

Huawei FreeBuds 4i – те, що подобається

 

  • Першокласна конструкція
  • Активне приглушення шуму
  • 10 годин музики non-stop
  • Чистий звук

 

Компактний чохол-акумулятор має оригінальний дизайн і гладеньку поверхню. Плавні обриси і дзеркальне полірування навушників надають їх власнику непересічного вигляду. Керамічно-білі, вугільно-чорні чи червоні – обирайте власний стиль. В МТА є і силіконові чохли до цієї моделі. 

Наразі, Huawei FreeBuds 4i – одні із найпопулярніших в Україні у своєму ціновому сегменті.

 

OPPO Enco W51 – шумозаглушення для повного занурення

 

Навушники оснащені двоядерним цифровим чипом та вдосконаленими гібридними мікрофонами для шумозаглушення. Ця технологія оптимізована для виявлення та зменшення таких  шумів як звуки метро й потягів. Рівень шуму знижується на 35 дБ, тож вас ніщо не потурбує.

Кожен навушник оснащено технологією шумозаглушення потрійного мікрофона та вдосконаленою системою запобігання шуму вітру. Незалежно від того, де ви перебуваєте: в метро, в автобусі чи на велосипеді, навіть один навушник чітко передасть голос.

Крута автономність дозволяє слухати музику по 4 години щодня і заряджати їх лише раз на тиждень. До того ж, не потрібно надто перейматися про безпеку гарнітури ні в тренажерному залі, ані під час поїздок на свіжому повітрі. Модель володіє сертифікатом захисту від пилу та вологи IP54.

 

Apple Airpods Pro: відчуття музики, а не навушників

 

Навушники високого класу: комфортні, з реалізованою технологією активного шумозаглушення і можливістю обирати вкладиші свого розміру. Усередині кожного навушника є особлива конічна порожнина, яка допомагає йому краще адаптуватися до геометрії вуха і надійніше триматися. Отвори у вкладишах дозволяють вирівняти тиск, тому вони абсолютно непомітні під час застосування.

AirPods Pro – відмінно заглушають зовнішні шуми, ви можете повністю зануритися в музику. Активне шумозаглушення аналізує аудіо з частотою 200 разів на секунду. Тож ніщо не буде відволікати вас від музики, подкастів і телефонних розмов. 

AirPods Pro захищені від поту і води, можна користуватися ними де завгодно. А зовнішній мікрофон закритий сіткою, завдяки якій звук у розмові буде чітким, навіть під час сильного вітру. Адаптивний еквалайзер автоматично регулює параметри звуку з урахуванням форми вуха, створюючи незмінно багате звучання. Потужний бас досягається за допомогою драйвера з широкою амплітудою і низьким рівнем спотворень. 

Підсилювач допомагає драйверу компенсувати фонові шуми, а чіпу H1 – регулювати гучність. Бездротовий зарядний футляр дає можливість користуватися AirPods Pro більше 24 годин. Як і будь-які інші AirPods, AirPods Pro абсолютно чарівно працюють з iPhone і Apple Watch.

 

Samsung Galaxy Buds Pro

 

Фанати бренду Самсунг переконані, що з якістю цих навушників не зрівняються, навіть, знамениті AirPods. Звісно ж, прихильники Apple такого ніколи  не визнають)))

 

Професійні аудіотехнології й система активного шумопоглинання Galaxy Buds Pro забезпечують неперевершені відчуття від прослуховування та швидке переключення між режимами. Збільшений час автономної роботи, підтримка Wireless PowerShare і захист корпусу IPX7 – для відчуття абсолютної свободи.

З Galaxy Buds Pro більше не потрібно регулювати гучність звуку, щоб контролювати навколишню ситуацію. На галасливій вулиці можна встановити високий рівень шумопоглинання, а в читальному залі знизити його до мінімуму. Внутрішні і зовнішні мікрофони відстежуватимуть навколишні шуми, щоб усунути до 99 % зовнішніх звуків.

 

Jabra Elite 75t: унікальний дизайн і легендарний бренд

 

З внутрішньої сторони кожного навушника цієї моделі розташований невеликий отвір для скидання надлишкового тиску. Це дозволяє мембрані динаміка не деренчати і не відчувати механічних навантажень. Такий підхід не лише покращує звучання на низькій частоті, а й підвищує довговічність гарнітури

Поряд з отвором розташовані контакти, а зовні знаходяться по два мікрофони, один з яких різноспрямований, а другий націлений на уловлення мови. Ця зв'язка дозволяє відсікати шуми під час розмови, а також відключати шумоізоляцію: користувач просто чує навколишнє оточення через навушники.

 

Більше цікавого: “10 найкращих подарунків: новорічний дайджест”

 

Було
цікаво?
5535 лайків
Кількість
перeглядів
10808 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
5535 лайків
Кількість
перeглядів
10808 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Xiaomi Redmi AirDots 2 Black

    649 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Xiaomi Redmi AirDots 2 Black

    649 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Gelius Pro Reddots GP-TWS010 Black

    699 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Gelius Pro Reddots GP-TWS010 Black

    699 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Gelius Air Airdots GA-001ELT White TWS, з мікрофоном

    947 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Anker SoundСore R100 Black вакуумні з мікрофоном

    1309 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Anker SoundСore R100 Black вакуумні з мікрофоном

    1309 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Anker SoundСore R100 Black вакуумні з мікрофоном

    1309 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Huawei FreeBuds 4i Black вакуумні з мікрофоном

    2699 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Oppo Enco W51 White вакуумні з мікрофоном

    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Oppo Enco W51 White вакуумні з мікрофоном

    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Apple AirPods Pro White вакуумні з мікрофоном

    8599 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Apple AirPods Pro White вакуумні з мікрофоном

    8599 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Samsung Galaxy Buds Pro Black вакуумні з мікрофоном

    5499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Samsung Galaxy Buds Pro Black вакуумні з мікрофоном

    5499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Навушники вакуумні безпровідні з мікрофоном JABRA Elite Active 75t Navy

    3632 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Навушники вакуумні безпровідні з мікрофоном JABRA Elite Active 75t Navy

    3632 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!