Розділи

Кращі MagSafe павербанки 2024: Який вибрати для свого iPhone

Кращі MagSafe павербанки 2024: Який вибрати для свого iPhone

Максим Дущак
21.05.2024
1 хв
Було
цікаво?
159 лайків
Кількість
перeглядів
892 перегляди
Зміст
статті
Зміст
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!

 

Павербанки з бездротовою технологією MagSafe збільшують витривалість iPhone у 2-3 рази. Вони легкі, мають бездротове підключення та багато корисних опцій.

 

Але моделей так багато, а вибрати найкращу з них – складно. Іноді це навіть дратує. Але не поспішайте! Вибрати топовий павербанк не так уже й важко, якщо знаєш всі нюанси цих пристроїв. За 20 років роботи ми бачили, як павербанки зароджувалися та модернізовувались. Тому легко відрізняємо хорошу модель від підробки.

Зробили добірку найкрутіших MagSafe під різні випадки життя. Розповідаємо про їхні фішки та технічні моменти. Усі моделі мають доступну ціну. Самі подивіться 👇

 

Hoco J117 ESTEEM

 

Найбюджетніший MagSafe на сьогодні, розміром з кредитну картку.

 

Гаджет підходить для підзарядки смартфонів, смарт-годиників, браслетів і навіть планшетів. Завдяки протоколам швидкої зарядки більшість гаджетів набирають 80% всього за 30 хвилин.

Є можливість бездротового підключення та заряджання через USB Type-C. Місткість 5000 мАг дозволяє повністю заповнити енергію смартфона або планшета. А, наприклад, навушники чи фітнес-браслет можна зарядити кілька разів. Завдяки мініатюрним індикаторам, ви завжди знатимете скільки в павербанку енергії.

Коштує цей гаджет практично копійки, за сучасними мірками. При цьому підходить для будь-яких ситуацій – від подорожей до ділових зустрічей чи навчання. Це один із найлегших і найкомпактніших павербанків.

 

найбюджетніша ціна;
є швидка зарядка;
мініатюрні розміри та непомітна вага;
можливість бездротової та дротової зарядки.
|
хочеться більше ємності.

 

Hoco Q14

 

Модель має стандартні характеристики та незвичайний дизайн.

 

Якось зібралися розробники Hoco і думають, що було б непогано виділитися своїм новим повербанком на фоні інших. Як? Просто зробивши його корпус повністю прозорим. І це спрацювало. Через конструкцію видно кріплення, транзистори, датчики та інші частини материнської плати. Виглядає реально круто. При цьому корпус досить міцний, витримує невеликі удари і падіння.

Hoco Q14 за класикою підтримує швидку та бездротову зарядки, плюс є роз'єм USB Type-C. Місткість у моделі стандартна – 5000 мАг. Передбачений цифровий індикатор залишкового заряду.

 

оригінальний дизайн;
посилений корпус;
мініатюрні розміри;
швидка зарядка.
|
малувато ємності.

 

Hoco Q11

 

Улюбленець наших клієнтів

 

Hoco Q11 часто зустрічається на вітринах різних магазинів, хоч і не за такою вигідною ціною як у МТА :) Павербанк має ємність 10 000 мАг, якої вистачає приблизно на 2 зарядки стандартного смартфона. Звичайно, підтримується бездротова технологія і майже всі стандарти швидкої зарядки.

Але головна фішка павербанка в тому, що при своїй великій ємності він, як і раніше, легкий та компактний. Модель з'явилася досить давно, тому є багато позитивних відгуків людей, які користуються павербанком кілька років. Ну і якщо захочете взяти HOCO Q11 собі, обов'язково порівняйте його ціну в МТА з іншими магазинами. Будете приємно здивовані :)

 

хороша ємність;
швидка зарядка;
багато позитивних відгуків;
компактний корпус.
|
є тільки в чорному кольорі.

 

Borofone BJ29

 

Трохи історії…

 

Вирішила якось дівчинка Олена з'їздити до Європи. Поблукати знаменитими німецькими замками. І як часто буває – iPhone втомився від довгих зйомок, а зарядки під рукою немає. Та й розеток у старовинних замках не знайти, а знімати треба. Що робити? Було вирішено купити павербанк. Вибір упав саме на Borofone BJ29. З тих пір, як цей павер врятував відпустку Олени, вона більше ніколи з ним не розлучається :) Ще б пак, гаджет то добротний, адже німці цінують якість.

Місткість – 10 000 мАг. Є бездротова зарядка, підтримуються всі протоколи швидкої зарядки, з роз'ємів доступні USB Type-C і Lightning.

Дизайн моделі досить футуристичний, є цифровий індикатор залишкового заряду. Але найцікавіше те, що цей павербанк можна використовувати як підставку. Він має спеціальну пластину, якою регулюється кут нахилу. При цьому вага та габарити дозволяють легко носити модель у кишені.

 

надійний бренд;
велика ємність;
2 роз'єми для різних пристроїв;
можливість використовувати як підставку;
є швидка зарядка.
|
корпус легко подряпати чи забруднити.

 

Proove Hoodman Magnetic

 

Тут розробники приділили особливу увагу безпеці.

 

Повербанк Proove Hoodman Magnetic отримав розумну систему розподілу енергії. Гаджет бачить який пристрій підключено до нього і знає, скільки енергії потрібно для його зарядки. Це дозволяє уникнути перегріву, короткого замикання, надлишку струму чи напруги. Акумулятор точно скаже спасибі.

Proove Hoodman Magnetic має 10 000 мАг ємності, підтримує бездротову та швидку зарядку, може одночасно заряджати 3 пристрої. Для контролю залишкового заряду передбачено Led-дисплей. Дизайн дуже елегантний, а корпус витримує удари та падіння з невеликої висоти.

 

багаторівнева система захисту акумулятора;
велика ємність;
можливість заряджати одночасно 3 пристрої;
компактний дизайн із посиленим корпусом.
|
підтримуються не всі протоколи швидкого заряджання

 

Baseus Magpro Magnetic Bracket

 

Це модель із середнього цінового сегменту, яку дуже часто купують у наших магазинах.

 

Baseus Magpro Magnetic Bracket має міцний корпус у кількох кольорах, невелику підставку та ємність 5000 мАг. Підтримуються популярні протоколи швидкого заряджання PD 3.0, QC 3.0. та дротове підключення через USB Type C.

Потужності вистачає, щоб одночасно заряджати смартфон і якийсь невеликий гаджет, наприклад навушники або фітнес-браслет. При цьому процес заряджання буде повністю безпечним, адже система автоматично підлаштовується під тип підключеного пристрою. В цілому, хороший павербанк для домашнього використання та підзарядки гаджетів у дорозі.

 

поєднання ціна-якість;
стильний, міцний та компактний корпус;
підтримка швидкого заряджання;
система захисту від короткого замикання, перегріву, перезаряджання тощо.
|
під час тестів зауважили, що павербанк трохи нагрівається, коли на підзарядці.

 

Proove Hyperion

 

Преміальна модель із найкращими характеристиками.

 

Якщо ви колись вирішите злітати на Марс, то беріть із собою саме цей павербанк. Дорога неблизька, захочеться подивитися серіальчик, а з регульованою підставкою це буде набагато комфортніше :) Плюс, є вбудована система захисту, яка вбереже акумулятор від перезаряду, короткого замикання, магнітних бур і навіть сонячних спалахів в дорозі :)

Proove Hyperion вміщує 10 000 мАч, при цьому корпус дуже компактний і не боїться падінь. Є підтримка багатьох протоколів швидкої зарядки. Павербанк виглядає досить лаконічно та дорого. Є кілька кольорів на вибір. Ми у МТА завжди тримаємо на нього найвигіднішу ціну серед конкурентів 👍

 

є регульована підставка;
інтелектуальна система захисту;
хороша ємність;
преміальний дизайн із кількома кольорами;
підтримка швидкого заряджання.
|
ціна трохи вища за середню.

 

А на цьому все. Плануємо постійно доповнювати цю статтю цікавими та перевіреними моделями MagSafe, тому зберігайте її собі. А краще – переходьте до нашого каталогу павербанків, там ще багато цікавого. 

 

І пам’ятайте – в МТА найвигідніші ціни не тільки на павербанки, а й на 2000 інших категорій товарів :)

 

Було
цікаво?
159 лайків
Кількість
перeглядів
892 перегляди
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
159 лайків
Кількість
перeглядів
892 перегляди
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Hoco J117 Esteem 5000 mAh Black PD20W

    599 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Hoco Q14 5000mAh PD20W + QC3.0 Ice Crystal Black PD20W MagSafe

    849 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Hoco Q11 Expressar 10 000 mAh Black PD20W

    899 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Borofone BJ29 Discovery Edition 10000mAh Black PD20W

    1049 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Proove Hoodman Magnetic 10000mAh Gray 20W

    1099 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Baseus MagPro Magnetic Bracket 5000mAh Blue 20W

    1299 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Proove Hyperion 10000mAh Purple 20W

    1599 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!