Розділи

Кращі ігри на PS4

Кращі ігри на PS4

Олена Калинчук
20.11.2020
1 хв
22.06.2023
Було
цікаво?
5673 лайки
Кількість
перeглядів
12838 переглядів
Зміст
статті
Зміст
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!

 

Різноманіття вибору ігор для PS4 вражає. Консоль Sony вже багато років дарує своїм власникам ефект “повного занурення” в ігровий світ. Що важливіше, всі ігри, випущені для приставки 4-го покоління актуальні й досі і не втратять своєї популярності навіть з виходом PS5, адже будуть сумісні з новою консоллю.  Серед вражаючого переліку ігор Sony точно знайдеться цікава як для власників PS4 Pro, так і оригінальної PS4 2013 року. Ігри “The Last of Us 2” та “Ghost of Tsushima” – лише декілька зі списку кращих. Тому ми хочемо розповісти про інші, не менш захоплюючі ігри для Sony Playstation 4 покоління.

 

Cyberpunk 2077 

 

Найт сіті Cyberpunk 2077 – це місто, яке наповнене величезними будівлями, лабіринтами провулків і брудних вулиць, місце, де імпланти, насильство та приниження стали засобом виживання. В цій грі розробникам вдалося промалювати велику кількість персонажів. Вони заповнюють вулиці і провулки, а також клуби та коридори всередині. Усі вони вдихають життя і енергію у віртуальний світ.  Фактично, Cyberpunk є чудовим поєднанням RPG та шутера із Stealth-режимом. Гра немає єдиного лінійного сюжету, розвиток вашого персонажа буде залежати виключно від ваших рішень. Ви будете розвивати навички, здібності та покращувати фізичні параметри персонажа в міру виконання ігрових завдань. Для прикладу, така риса як холоднокровність стане незамінною для снайпера. Крім того, ви зможете обрати спеціалізацію свого героя: стрілок чи хакер.  Також не варто забувати про походження вашого героя:

  1. Кочівник. Такий персонаж розраховує лише на власні сили та харизму.
  2. Дитя вулиць. Неперевершений знавець місцевості, який здатний втекти від будь-кого.
  3. Член корпорацій. Ключовою особливістю цього героя є його інтелект.

Тепер тільки від вас залежить порятунок Найт сіті.

 

Doom Eternal

 

Хочете врятувати світ від легіонів демонів, які піднялись з самого пекла? Тоді Doom Eternal – те, що вам потрібно.  Згідно сюжету дві третини планети захоплено демонами, а виживші проживають у бункерах та продовжують надіятись, щоб загарбники не знайшли їх укриття. Щоб зупинити безчинство демонів, головний герой вирушає на землю із стародавнього супутника, щоб покласти край вторгненню. Для цього потрібно знищити пекельних священиків серафими Кейн Мекр. На початку, для боротьби з полчищами демонів у вас буде бензопила та дробовик, проте згодом ви зможете покращувати зброю, обладунки та фізичні навички свого героя. Станьте нищівною долею для бездушних та врятуйте планету.

 

Assassin's Creed: Valhalla

 

Сюжет переносить гравця у IX століття нашої ери – епоху легендарних походів вікінгів. Так, головний герой Ейвор веде свій клан через Північне море до багатих берегів королівств Англії. Перед вікінгами стоїть завдання за будь-яку ціну влаштуватись на новій землі та зробити її своє домівкою. Одразу після прибуття на землі Англії вам доведеться очолювати напади на саксонські загони та застави і добувати їх ресурси для розвитку свого поселення. Головного героя гри, Ейвора, виростили на легендах про військову славу і міць вікінгів, тож вам доведеться зіграти за непереможного воїна. Тренуйтесь із важкою зброєю, щоб розбивати ворогів з “двох рук” і вам вдасться заслужити своє місце у Вальгаллі. Окрім постійних протистоянь, розвивайте поселення, будуйте фортифікаційні споруди і поширюйте вплив свого клану, щоб заслужити місце серед богів.

 

Red Dead Redemption 2

 

Шукаєте пригодницьку гру у стилі вестерну, тоді друга частина Red Dead Redemption саме те, що треба. Пориньте у віртуальний світ разом із авантюристом Артуром Морганом – лідером злочинного угрупування Ван дер Лінде. Гра не має чітко фіксованого сюжету, відтепер ви самі обираєте місії для виконання, діалоги з другорядними персонажами та тільки вам вирішувати кого створити із головного героя: жорстокого кримінального авторитета чи моральну та високоповажну людину. Під час гри ви зможете насолодитись полюванням та риболовлею, які принесуть додаткові кошти. Знайдіть перукаря та стиліста які зроблять ваш стиль унікальним. Відчуйте справжній дух дикого заходу.

 

Horizon Zero Dawn

 

Пориньте у постапокаліптичний світ разом із Елой. Дівчина повинна навчитись полювати на роботів-тварин, воювати із чужими племенами та майструвати зброю й інші диво-винаходи. Сюжет гри відображає весь шлях головного героя, від обряду вибору імені до знищення демона машин. Однак спершу вам потрібно заслужити повагу своїх співплеменників, вижити на гладіаторській арені та дізнатись історію свого народження. Таким чином гравець починає грати за шести річну дівчинку, а завершує гру підготовленим воїном-убивцею із добрим серцем.  Виконуйте різноманітні завдання та покращуйте навички Елой. Всі предмети, який ви знайдете під час виконання завдань зберігайте у своєму інвентарі. Особливо цінними будуть лікувальні трави. З досягненням певного рівня у вас з’явиться швидкий доступ до 4 видів зброї. Пориньте у світ майбутнього із первісними порядками та допоможіть Елой у її місії. Окрім названих нами ігор, існує ще безліч популярних новинок, серед яких кожен зможе обрати те, що йому до вподоби. А захоплива історія головних персонажів подарує вам незабутні враження від сюжету та ігрового процесу. Зробіть свій вечір яскравішим разом із улюбленою грою.

 

Було
цікаво?
5673 лайки
Кількість
перeглядів
12838 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
5673 лайки
Кількість
перeглядів
12838 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Гра для PS4 Sony CYBERPUNK 2077 російська версія

    1299 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Гра для PS4 Sony Assassin's Creed Valhalla російська версія

    2399 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Гра для PC Red Dead Redemption 2

    690 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Гра для PS4 Sony Horizon: Zero Dawn. Complete Edition російська версія

    749 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!