Розділи

iPhone 11 vs iPhone 12. Знайдіть 5 відмінностей

iPhone 11 vs iPhone 12. Знайдіть 5 відмінностей

Олена Калинчук
03.11.2020
1 хв
21.07.2023
Було
цікаво?
3772 лайки
Кількість
перeглядів
9026 переглядів
Зміст
статті
Зміст
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!

 

13 жовтня 2020 року компанія Apple представила нову лінійку смартфонів – iPhone 12. А нещодавно ексклюзивна презентація флагмана відбулась і в Чернівцях

 

Які ж переваги та можливості втілили в життя розробники новинки? Про всі деталі розповімо далі.

  1. iPhone 12 здивував оновленим гострокутним дизайном корпуса та зменшеними габаритами. Його вага – 162 г., порівняно зі 194 г. у iPhone 11. Перевагою новинки є, також, покриття передньої панелі Ceramic Shield, виготовлене за новітньою технологією та наділене високими захисними властивостями. Зате 11 реліз Apple пропонує вдалий хід – ширшу кольорову палітру, на противагу 5 відтінкам забарвлення корпусу в iPhone 12. 

  2. Обидва смартфони мають вологозахист за стандартом IP68, проте в iPhone 12 він діє на значно більшій глибині, ніж у минулорічної моделі.

 

  1. Екрани смартфонів мають незаперечну відмінність. Хоча фізичні параметри й діагональ не зазнали змін, та iPhone 12 отримав сучасний OLED-дисплей, вдвічі більше розширення, вищу щільність пікселів. Розробники пішли ще далі, збільшивши максимальну яскравість та впровадивши підтримку HDR. Новий екран пропонує справді соковиту картинку, високу контрастність і хорошу енергоефективність. Тоді як iPhone 11 має матрицю Liquid Retina HD, що суттєво не змінювалась із часів 6 моделі.

 

 

  1. Новий реліз оснащений процесором A14 Bionic та системою Neural Engine нового покоління. За словами Apple, це “один із найпотужніших процесорів, які коли-небуть отримували смартфони”. Тести показують збільшення його швидкості на 25%. Тож, у цій сфері iPhone 12 є очевидним лідером.
  1. iPhone 12 отримав уже звичну для свого попередника систему 12-мегапіксельних камер. Нічний режим; підтримка технології Smart HDR та Deep Fusion; стабілізація зображення; оптичний зум на зменшення 2х і цифровий – до 5х; режим портрета з боке та функцією глибини; фронтальний модуль – всі ці параметри майже не зазнали змін. Мінімальні переваги камери 12 моделі: покращення якості фронтальної зйомки (Smart HDR 3), HDR‑відео і таймлапс у нічному режимі, а також можливість запису відео не тільки в 4К, а й HDR-відео з Dolby Vision до 30 кадрів в секунду.

Apple активно підтримує кампанію зі скорочення електронних відходів. Так, у 2020 році вона випустила нову модель смартфона в мінімальній комплектації. Коробка містить, окрім самого телефона, лише кабель Lightning/USB-C без навушників та блоку живлення. Інші аксесуари для зарядки iPhone 12 можна придбати додатково. Серед них, корисним і зручним нововведенням стало впровадження потужної і швидкої системи магнітної зарядки Mag Safe.

 

 

У кожної з описаних моделей Apple є свої прихильники. Це закономірно, адже одним користувачам важливо бути в тренді і хизуватися флагманським смартфоном. А для когось важливий комфорт та звичний “яблучний” функціонал. Серед широкого асортименту айфонів Інтернет-магазину МТА ви можете знайти саме свою, омріяну модель та підібрати аксесуари до неї за вигідною ціною.

У будь-якому випадку, iPhone – не лише модний бренд. Це хороша інвестиція в надійність, довговічність, практичність.

 

Було
цікаво?
3772 лайки
Кількість
перeглядів
9026 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
3772 лайки
Кількість
перeглядів
9026 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!