Розділи

Інтелектуальний lifestyle-екран. 5 причин купити Samsung Smart Monitor

Інтелектуальний lifestyle-екран. 5 причин купити Samsung Smart Monitor

Олена Калинчук
12.05.2021
5 хв
22.06.2023
Було
цікаво?
3132 лайки
Кількість
перeглядів
8279 переглядів
Зміст
статті
Зміст
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!

 

“Розумні” телевізори – не новинка в сучасному світі. Вони давно перестали бути просто великими екранами для трансляції зображення. Колись, уявляєте, відеоконтент можна було дивитись лише за розкладом? Сьогодні ж монітор – функціональний гаджет з безліччю смарт-опцій. А каталізатором нового напряму розвитку інноваційних технологій є, традиційно, південнокорейська компанія Samsung.

Продажі Smart Monitor в Україні стартували 26 квітня. Цей інтелектуальний дисплей, який компанія Samsung анонсувала ще наприкінці 2020 року, поєднує в собі універсальний набір функцій для роботи, навчання та розваг, пропонуючи зручний доступ до всього необхідного без ПК.

 

П’ять причин обрати SMART монітори Samsung

 

  1. Можливість обладнати професійний і комфортний Home office. Невідомо, коли завершиться пандемія. Тому можливість отримати повноцінне робоче місце вдома не варто недооцінювати. 

Розумний монітор не просто відтворює зображення у високій якості, але й бере на себе частину функцій комп’ютера. Він може забезпечувати віддалений доступ до робочого столу за допомогою Remote Access і Office 365.

  1. Ефективне дистанційне навчання. 2021 рік – час активного розвитку віддаленої освіти. Тому SMART-монітори Samsung можуть стати чарівною паличкою для студентів чи школярів. Вони мають необхідний пакет встановлених застосунків, зокрема Office 365, дають можливість із легкістю вирішувати завдання доступу до необхідних навчальних програм без ПК.
  2. Альтернатива телевізору. Вбудовані динаміки і пульт дистанційного керування в комплекті перетворюють монітори Samsung на відмінну альтернативу телевізорам. Девайси продаються із застосунками YouTube, Netflix і Megogo. Досить увійти й свій акаунт, щоб насолоджуватися улюбленими шоу і серіалами. Фактично, ви отримуєте повноцінний телевізор зі Smart TV. 
  3. Якісне зображення. Авторитет Samsung у цьому аспекті залишається на висоті. Функція Adaptive Picture дасть змогу автоматично регулювати рівень яскравості екрана і колірну температуру залежно від освітлення в кімнаті. Це також знижує навантаження на очі під час тривалої роботи з монітором. Додатковий захист очей забезпечує функція зниження інтенсивності синьої частини спектра.

Геймери оцінять опцію Ultrawide Game View, яка перемикає формат зображення на екрані в 21:9. Це дає можливість бачити ігрову сцену на екрані цілком, й не пропускати жодної найменшої деталі по краях кадру. 

  1. Спектр розмірів на вибір. Ви можете обрати монітор, який досконало впишеться в інтер'єр вашого домашнього робочого місця. Модель M5 доступна в трьох версіях з діагоналлю екрана 24, 27 або 32 дюйми. У всіх версіях роздільна здатність екрана становить 1920×1080 пікселів (Full HD). Модель M7 підтримує роздільну здатність 3840×2160 пікселів (Ultra HD) і пропонується з 32-дюймовою діагоналлю екрана. 

 

Сучасний світ змінився невідворотно, а безпрецедентні умови вимагають безпрецедентних рішень. Новий монітор від Samsung оптимізовано функціональний, розроблений спеціально для тих, кому потрібно організувати вдома офіс, навчальну аудиторію чи розважальний центр – або все це відразу... 

Інноваційні тренди народжуються чи не щодня. Та продукція каталогу МТА – завжди на хвилі технологічних рішень. 

 

Більше цікавого: “Складаний Galaxy Z Flip 3 з потрійною фронтальною камерою в ексклюзивному дизайні”

Було
цікаво?
3132 лайки
Кількість
перeглядів
8279 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
3132 лайки
Кількість
перeглядів
8279 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!