Розділи

Ігровий смартфон Redmi: перші технічні подробиці

Ігровий смартфон Redmi: перші технічні подробиці

Олена Калинчук
20.04.2021
5 хв
22.06.2023
Було
цікаво?
2756 лайків
Кількість
перeглядів
7925 переглядів

 

27 квітня Компанія Xiaomi офіційно представить дебютну геймерську модель під брендом Redmi. Щодо комерційної назви майбутньої новинки поки що зберігається інтрига. Проте вже відомі очікувані специфікації: модель процесора, ємність акумулятора, особливості екрану й інші характеристики.

 

Яким буде геймерський смартфон від Xiaomi

 

За даними мережевих інформаторів, ігровий смартфон Redmi отримає OLED-дисплей Samsung E4 з частотою оновлення 144 Гц і отвором для селфі-модуля вгорі по центру. За автономність пристрою буде відповідати акумулятор ємністю 5000 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки потужністю 67 Вт.

Смартфону приписують флагманський восьмиядерний 6-нм процесор MediaTek Dimensity 1200 с максимальною тактовою частотою 3,0 ГГц і графічним прискорювачем Mali-G77. 

Однією з головних “родзинок” моделі, яка прямо вказує на її ігрову спрямованість, будуть додаткові апаратні кнопки, як у смартфонах Black Shark. Ці особливості конструкції гаджета призначені для ефективного використання в іграх. 

 

Минулого тижня, генеральний директор бренду Redmi Лу Вейбінг повідомив , що він “вже почав користуватися новим ігровим смартфоном Redmi та не може від нього відірватися”.

 

Загалом, модель багато в чому буде схожа на Redmi K40, причому у них буде дуже схожа навіть потужність, адже MediaTek Dimensity 1200 та Qualcomm Snapdragon 870 майже ідентичні за цим показником.

Проте камера у першого ігрового смартфона Redmi може бути кращою, ніж у Redmi K40 – тут буде встановлений головний сенсор основної камери Sony IMX686.

Вартість ігрового смартфона поки невідома, та, за прогнозами, модель буде справді недорогою.

 

Продуктивність, якість та стиль

 

Смартфони бренду Xiaomi сьогодні є визнаними флагманами на ринку. Компанія випускає стильні «безрамкові» моделі з діагоналлю екрану від 5" до рекордних 6,9" дюймів. Створено кілька лінійок, з каталогом моделей на будь-який смак. 

МТА дає можливість обрати модель гаджета для ігор, спілкування, серфінгу в інтернеті тощо. Ми ретельно стежимо за новинками сфери та пропонуємо кращий асортимент.

 

Читайте також: В Україні з’явилась «мобільна бібліотека» Librarius: тисячі книжок із захистом від «піратів»

Було
цікаво?
2756 лайків
Кількість
перeглядів
7925 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
2756 лайків
Кількість
перeглядів
7925 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!