Розділи

Ідеї подарунків на Новий рік від МТА: ТОП-10 варіантів здивувати

Ідеї подарунків на Новий рік від МТА: ТОП-10 варіантів здивувати

Максим Дущак
13.12.2023
5 хв
15.12.2023
Було
цікаво?
1368 лайків
Кількість
перeглядів
8518 переглядів

 

“Що дарувати на Новий рік” – знову запитуєш себе напередодні свята. Утретє, вп’яте, вдесяте. 

 

Нещодавно ми з командою знайшли понад 150 цікавих новорічних подарунків. Зараз розповімо про 10 найкрутіших варіантів, які дуже популярні серед наших клієнтів. А в кінці статті розкриємо карти з усіма новорічними подарунками під ялинку 😉

   

Камера миттєвого друку

 

Справді лайтовий новорічний подарунок. Ходять чутки, що тільки за допомогою цієї камери можна сфотографувати Санту 🙃

 

Камера Fujifilm Instax Mini 12 дозволяє миттєво видрукувати важливі кадри, які стануть пам’яткою на все життя. Модель надзвичайно компактна та має культовий вигляд з декількома відтінками. Нею зручно користуватись, адже все налаштовується автоматично. Потрібно лише сфокусуватись та клацнути.

Fujifilm Instax Mini 12 вміє знімати крупним планом, має автоматичний спалах та невеличке дзеркальце, щоб зручно було робити селфі. Знімки друкуються за 5 секунд, без втрати якості. Але будьте обачні, досить зробити всього декілька нових кадрів і з камерою вже неможливо розлучитись :) 

 

Смартфон

 

Доволі дорогий подарунок, проте емоції будуть зашкалювати. Чудовий вибір для дійсно найближчої людини. 

 

Ні, це не звичайний смартфон. Вибрали для новорічного подарунка новий варіант з оригінальним дизайном. Nothing Phone (1) має дійсно унікальний вигляд із прозорою задньою панеллю, всередину якої вмонтовані світлові смужки. Вони виконують кілька цікавих функцій:

  • створюють додаткове освітлення під час зйомки;
  • підсвічуються в ритм музики та під час дзвінків;
  • показують прогрес зарядки;
  • сигналізують про надходження повідомлень та інше.

Потужності смартфона вистачає навіть для геймінгу на максималках, адже під капотом знаходиться потужний 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 778G та 12 Гб оперативки. Такий собі середньобюджетний “кросовер”, на якому і по бездоріжжю можна поганяти, і в інтернеті посидіти. 

Камера дозволяє робити якісні знімки, які чудово залітають в соцмережі. Акумулятора вистачає на день використання під високими навантаженнями. До речі, нещодавно вийшов Nothing Phone 2-го покоління з іще цікавішими можливостями. Він теж чудово підійде для подарунка.

  

Смарт-годинник

 

Це не просто стильний аксесуар, а девайс для моніторингу стану здоров’я та фізичної активності. 

 

Зовнішній вигляд годинника Gelius GP-SW004 настільки елегантний, що нагадує знамениті Apple Watch. Модель підходить і під спортивний, і під діловий стиль. Проте найцікавіше криється в технологіях цього подарунка.

Gelius GP-SW004 має рідкісну функцію – здійснення та прийом дзвінків. Потрібно просто синхронізувати модель з книгою контактів свого телефону. Користувачі діляться, що це дуже комфортно, тому що руки не зайняті телефоном під час розмови. 

Додатково Gelius GP-SW004 відстежує такі показники, як:

  • частота серцебиття;
  • якість сну;
  • артеріальний тиск;
  • вміст кисню в крові;
  • кількість спалених калорій;
  • довжина пройденого шляху та інше.

Такий подарунок дозволяє краще контролювати стан здоров'я та помічати навіть найменші відхилення від норми, що особливо актуально після Новорічних свят)

        

Навушники

 

Спробуйте знайти людину, яка не кайфує від хорошої музики чи цікавої аудіокниги. Хтось скаже – банально, а ми впевнені – безпрограшно 😏

 

Навушники Xiaomi Redmi Buds 4 Pro, за свою вартість – творять і витворяють. Сучасні технології та звукові алгоритми дозволяють слухати музику саме так, як її задумав автор. Завдяки широкому частотному діапазону відчуваються навіть ледь помітні деталі, причому у дуже хорошій якості.   

Є активне шумозаглушення зі штучним інтелектом, тому можна насолоджуватись музикою навіть на шумних вулицях чи в метро. Підтримується прозорий режим, тож навушники не потрібно знімати, щоб почути співрозмовника. 

Під час розмови по мікрофону вловлюється тільки ваш голос, всі інші звуки ігноруються. Можна комфортно спілкуватись під час гучної вечірки чи в людному місці.

Акумулятора вистачає на 9 годин, із зарядним кейсом – на 36 годин. А 5 хвилин підзарядки забезпечують до 2 годин прослуховування.

 

Портативна ігрова-приставка

 

Якщо б рай для геймерів таки існував, він точно мав би компактний корпус із 5,5-дюймовим дисплеєм.

 

Nintendo Switch Lite – це вже культова портативна приставка, яка дозволяє геймити будь-де та будь-коли. Модель має надзвичайно комфортне та продумане керування, а дисплей повністю заточений під сучасні ігри – соковитий, яскравий, деталізований.

Завдяки рекордній компактності, пристрій легко вміщується в маленькій сумочці та навіть кишені, тому буде завжди поруч. У внутрішній бібліотеці вже завантажено понад 5000 ігор і список постійно оновлюється. Є можливість під’єднати навушники та зробити скріншот гри, щоб поділитися з друзями.  

   

Новорічна гірлянда

 

Простий та недорогий подарунок на Новий рік, але погляньте, як чарівно він перевтілює кімнату.

Гірлянда Colorway чудово доповнює будь-який інтер’єр та викликає святковий настрій, навіть коли за вікном все сіре, а під ногами жодної сніжинки. Розміру 3х3 цілком вистачає, щоб прикрасити цілу стіну в кімнаті. Особливо казково гірлянда виглядає у поєднанні зі шторами, або в якості декору для вікон. 

Colorway має прозорий майже непомітний кабель, а світлодіоди надзвичайно яскраві та підтримують 8 режимів роботи. Завдяки такому подарунку, Санті точно захочеться завітати в домівку. Хоча б заради того, щоб запитати, де можна замовити таку класну річ :)    

       

Колонка

 

Подарунок надає чудову можливість слухати Happy New Year у високій якості та навіть підспівувати 😉

 

Marshall Willen Black And Brass чудово підходить як для домашніх посиденьок в колі найближчих людей, так і для гучних вечірок на свіжому повітрі. Звук справді потужний та об’ємний, а про його якість можна взагалі нічого не говорити. Досить просто почитати відгуки про колонку. Вбудований еквалайзер дозволяє підлаштувати ефект під свій улюблений смак – рок, поп, блюз, класика та інше.

  

Крім потужного звучання, Marshall Willen Black And Brass має надзвичайно компактний дизайн. Модель легко вміщується навіть в невеликій кишені, тому стане гарним супутником під час прогулянок чи подорожей. І ніякий прогноз погоди не зіпсує вечірку, тому що модель повністю захищена від води та пилу. 

Презент має вбудований мікрофон для прийому телефонних дзвінків та міцний корпус. Акумулятора вистачає на 15 годин роботи, а всього 20 хв підзарядки дозволять насолоджуватись музикою аж 3 години.

           

Power Bank

 

Це той випадок, коли даруєш всього один раз, а подяки приймаєш круглий рік. Подарунок особливо актуальний в теперішній час.

 

Знайшли справжнього “єдинорога” – Remax RPP-259. За рекордно бюджетну вартість павербанк має 20 000 мАг. Це дозволяє заряджати стандартний телефон до 3-4 разів.

Модель підходить для:

  • планшетів, 
  • смарт-годинників, 
  • навушників, 
  • фітнес-браслетів та іншої невеликої техніки. 

Є декілька портів для одночасної зарядки 2-х пристроїв

Ще одна фішка повербанка – надзвичайно компактний корпус. Він легко вміщується в кишені, тому ідеально підходить для подорожей та прогулянок. Подряпати чи пошкодити його дуже важко. На корпусі є цифровий індикатор заряду, а для повної зарядки батареї потрібно всього 5 годин

 

Ноутбук

 

Подарунок доволі дорогий, але він запам’ятається на все життя. Тим більше, ми підібрали варіант з ідеальним балансом ціни та функціональних можливостей. 

 

Ноутбук Lenovo Ideapad 3 має стриманий дизайн та колір, а його потужності вистачає навіть для геймингу чи роботи з графікою. Це найдоступніший варіант з ігровою начинкою, і вона буде актуальною ще, щонайменше, 6-8 років. Модель має потужну систему охолодження, клавіатуру з підсвіткою та порти для периферії. 

Дисплей ноутбука – один з найкращих. Він покритий антибліковим захистом та оновлюється з частотою 120 Гц, тому будь-які рухи на екрані надзвичайно плавні та природні. 

В основі лежить IPS-матриця із соковитими та яскравими кольорами, здається ніби кожен піксель – краплина фарби. Ще й автономність добротна – під високими навантаженнями можна працювати до 4-6 годин.  

 

Apple

 

І куди ж без преміальних подарунків від найпопулярнішого бренду у світі. Вибрати круту річ є з чого. 

 

Можна потішити близьку людину подарунком у вигляді нового iPhone, або купити потужний та багатофункціональний Macbook. Вони обладнані всіма надсучасними технологіями та будуть актуальними ще дуже довго. Працювати й розважатись можна на повну. 

Подарунок у вигляді нових Apple Watch здивує не менше, адже дозволяє контролювати майже всі показники здоров’я та фізичної активности. Годинник робить заняття спортом не тільки цікавішим, а й ефективнішим. Зрештою, це стильний та преміальний гаджет, який притягує погляди.

А ось любителі музики будуть в захваті, якщо їм подарувати Apple Airpods з їх активним шумозаглушенням та багатофункціональністю. Навушники чудово підходять, щоб слухати кайфувати від музики та спілкування. Звук надзвичайно чіткий, а автономність – найкраща серед бездротових навушників.

Отримати більше деталей по кожному пристрою та вибрати техніку для подарунка та аксесуари допоможуть менеджери магазину МТА. Просто напишіть, або зателефонуйте їм. 

 

Варіанти подарунків на Новий рік

Ідеї подарунків близькій людині

Ціна подарунка

1

Смартфон Nothing Phone (1)

15 299 грн

2

Смарт-годинник Gelius GP-SW004

1 999 грн

3

Навушники Xiaomi Redmi Buds 4 Pro

2 299 грн

4

Портативна ігрова приставка Nintendo Switch Lite 

8 299 грн

5

Гірлянда Colorway  

749 грн

6

Колонка Marshall Willen Black And Brass

3 599 грн

7

Power Bank Remax RPP-259 

899 грн

8

Камера миттєвого друку Fujifilm Instax Mini 12

3 699 грн

9

Ноутбук Lenovo Ideapad 3 

26 999 грн

10

Apple

 

Що подарувати на Новий рік: висновок

 

В рейтингу показали лише кілька перевірених подарунків, що допоможуть здивувати близьких. А на нашому сайті їх знаєте скільки?😄 Спеціально створили окрему сторінку з усіма популярними подарунками до Нового року для різного бюджету. Обов’язково туди завітайте. А якщо виникнуть питання, пишіть менеджерам МТА.

Було
цікаво?
1368 лайків
Кількість
перeглядів
8518 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
1368 лайків
Кількість
перeглядів
8518 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Камера миттєвого друку Fujifilm Instax Mini 12 Clay White (16806121)

    4549 ₴ 3499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смартфон Nothing Phone (1) 8/128GB Black

    17999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Gelius GP-SW004 (Amazwatch GT2) Black Bluetooth Call (IPX7)

    1999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Midnight Black

    2699 ₴ 2379 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Ігрова приставка Nintendo Switch Lite Yellow

    10799 ₴ 8099 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Гірлянда ColorWay CW-GW-300L33V світлодіодна, завіса, 300 LED, 3x3 м, 220 В

    807 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Акустика портативна Marshall Willen Black and Brass (1006059)

    4899 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Remax RPP-259 20000mAh White 10.5W

    1499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Ноутбук Lenovo IdeaPad 3 15ARH7 (82SB00HYRM) Black

    29799 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смартфон Nothing Phone (1) 8/128GB Black

    17999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Gelius GP-SW004 (Amazwatch GT2) Black Bluetooth Call (IPX7)

    1999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Бездротові навушники Xiaomi Redmi Buds 4 Pro Midnight Black

    2699 ₴ 2379 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Ігрова приставка Nintendo Switch Lite Yellow

    10799 ₴ 8099 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Гірлянда ColorWay CW-GW-300L33V світлодіодна, завіса, 300 LED, 3x3 м, 220 В

    807 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Акустика портативна Marshall Willen Black and Brass (1006059)

    4899 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Зовнішній портативний акумулятор Remax RPP-259 20000mAh White 10.5W

    1499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Камера миттєвого друку Fujifilm Instax Mini 12 Clay White (16806121)

    4549 ₴ 3499 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Ноутбук Lenovo IdeaPad 3 15ARH7 (82SB00HYRM) Black

    29799 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!