Розділи

Гра Red Dead Redemption Remastered: новий погляд на класику

Гра Red Dead Redemption Remastered: новий погляд на класику

Віталіна Чимчинська
20.11.2023
5 хв
Було
цікаво?
1046 лайків
Кількість
перeглядів
4426 переглядів

Фанатієте від вестерну та хорору? Тоді гра Red Dead Redemption 100% для вас. Мандруйте просторами американського Заходу та Мексики, щоб відчути насолоду від епічних пригод з домішками зомбі-екшну.

 

Ну що, гоу на пошуки великих західних історій👇

 

Геймплей

 

Яким би захоплюючим не був сюжет, ігровий процес вирішує дуже багато. Тому  важливо і цікаво чим Red Dead Redemption Remastered дивуватиме в геймплеї.

 

 

Зброя

 

У грі розробники вперше використали для вибору зброї “круговий селектор”, а не стандартний список. Функція дозволяє в рази швидше знайти потрібне знаряддя навіть під час безперервних баталій.

 

Red Dead Redemption

 

Різноманітність зброї також вражає. Доступний широкий арсенал: від револьверів періоду Громадянської війни до напівавтоматичної зброї XX століття. Крім того, для зручного пошуку інвентар розділений по групах: дробовики, револьвери та пістолети, ніж чи смолоскип, кулаки, ласо, метальна зброя. 

 

Показники героїв

 

Для того, щоб моніторити фізичний стан персонажа, є три основні характеристики:

  • Здоров’я. Цей показник зростає при застосуванні динаміту або під час рукопашного бою.
  • Витривалість, яка покращується від фізичних навантажень.
  • Влучне око. Його можна прокачати влучними пострілами та завданнями, що потребують концентрації.

 

Red Dead Redemption Remastered

 

Фанати найбільше полюбляють останню фішку. Вона працює всюди і чим краще розвинута, тим довше можна застосовувати підсвітку, приціл та підказки для вдалої стрільби.

 

Реалістичність

 

Сюжет відтворений дуже круто і правдоподібно. Найбільше запам’ятався момент, коли вирішила рятувати пораненого і відвезла його до лікарні. Хрускіт від перелому, кров з рани та стерильні нитки були настільки реалістичними, що по шкірі пішли “мурашки”🤩

 

Режим с 60 кадрами на секунду для PlayStation 5

 

Виявляється, в гру Red Dead Redemption відтепер можна грати не лише на PS4, а й на новенькій PS5. Цю інформацію бренд Rockstar підтвердив у соціальній мережі Twitter (X) одразу після виходу оновлення гри.

 

Red Dead Redemption Remastered

 

Геймінг на PlayStation 5 додасть свого шарму. Користувачі отримають відтворення частоти кадрів 60 FPS, замість звичних 30 FPS на PS4. Крім того, в оновленій версії фанати зможуть увімкнути субтитри.

 

Покращена графіка та інші оновлення

 

З нового: версія для PlayStation може похизуватися покращеною графікою. Картинка тепер стабільніша, а дрібні елементи чіткіші. Оновлення на приставці Sony, на відміну від Xbox Series X, візуально виглядає плавніше та без мерехтіння

 

Red Dead Redemption Remastered

 

Перевидання гри значно виграє у плані якості тіней. Збільшилася роздільна здатність карт тіней, тепер вони виглядають більш контрастними та точними.

Доступна технологія згладжування FSR 2. У тандемі з графікою, вона не лише згладжує зображення, але й відтворює барвисті картинки у форматі 4K. 

 

Перевидання Red Dead Redemption, безперечно, зробило гру крутішою. Можливість грати на консолях Sony, покращена графіка, “круговий селектор” вибору зброї, режим з 60 кадрами – додали геймінгу реалістичної атмосфери Дикого Заходу)

 

Більше цікавого:

Було
цікаво?
1046 лайків
Кількість
перeглядів
4426 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
1046 лайків
Кількість
перeглядів
4426 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Гра для PS4 Sony Red Dead Redemption Remastered (5026555435680)

    1599 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!