Розділи

Допомагатимемо аж до перемоги!

Допомагатимемо аж до перемоги!

Олена Калинчук
28.10.2022
15 хв
04.03.2024
Було
цікаво?
3450 лайків
Кількість
перeглядів
35685 переглядів

Українці щодня вражають світ своєю стійкістю та єднанням. Волонтери, окремі люди та український бізнес створюють безліч ініціатив для допомоги армії. 

 

Наша компанія підтримує українських захисників і захисниць від початку війни. Співпрацюємо з Волонтерським рухом Буковини і ГО Добротворець. Та МТА практично не афішує свою благодійність. Хоча, вважаємо, саме час це виправити. Адже навіть у найтемніші часи є місце для світлих історій

 

 

Спеціальна ціна на техніку для військових

 

На знак подяки й підтримки українських героїв, компанія запровадила на постійній основі спеціальну ціну для військових. На весь асортимент техніки, не лише на якісь вибрані позиції, діє максимальна знижка для наших захисників.

Скористатися спеціальною ціною можна у будь-якому магазині мережі МТА. Продавці ідентифікують вас візуально за формою, або просто повідомте їм про свій статус військового.

Спеціальна ціна діє також і для членів сім’ї військового, які зможуть забрати його онлайн-замовлення у нашому магазині та отримати цю знижку 💙💛.

 

10 гривень з кожної покупки – для допомоги ЗСУ

 

Вже багато років підтримуємо різноманітні проекти, спрямовані на допомогу тим, хто цього найбільше потребує. 

З кожної покупки на сайті або в магазині МТА ми  акумулюємо й перераховуємо кошти на допомогу військовим. Реалізуємо ініціативу спільно з Волонтерським рухом Буковини та ГО Добротворець. 

 

 

Це не класична наша стаття

 

В лютому 2022 почали вести своєрідну хроніку. Про те як працюємо... що відчуваємо... в який спосіб допомагаємо наближати перемогу. У цій статті – світоглядні відчуття та робота Людей з команди МТА в умовах великої війни. 

 

 

 

 

Не припинили роботу жодного дня

 

Лютий-березень 2022

 

Життя на мить завмерло... Шок, нерозуміння, тривога. Далі – видих і максимальна зібраність. Ми опинилась в умовах відсутності доступу до складів та магазинів у Києві, з розірваною логістикою і без можливості постачання товарів. Щодня адаптовувались та долали виклики.

Але обидві компанії МТА – Мультимедіа й Datami.ua не припинили працювати. На перемогу!

 

Квітень 2022

 

“До початку квітня компанія надала допомогу ЗСУ, у вигляді техніки, більш ніж на 500 000 грн. Найскладнішим викликом стало те, що наш розподільчий центр знаходився в Києві, ми не мали до нього доступу. Крім цього, багато актуальних запитів – техніка, якої не було в Україні. Але нам вдалося багато і я вдячна всім колегам та друзям, хто допомагає нам забезпечувати потреби захисників України”,Оксана Філіпова, співзасновниця та власниця компанії

 

… Досі і доки буде необхідно

 

Час минав, як один нескінченний день. Та з’явилось чітке розуміння як діяти, що робити. Наша компанія з 2014 року співпрацює з Волонтерським рухом Буковини. А сьогодні ця робота, звісно, стала ще інтенсивнішою. 

 

Цифрова техніка для ЗСУ

 

Упродовж 8 місяців, відколи триває війна, був і залишається постійний запит на цифрове оснащення для ЗСУ. Ми не вели спеціального обліку щодо кількості техніки – просто надавали обладнання та гаджети, які були необхідні. Чи робили знижки. Шукали, замовляли й привозили рідкісні позиції. Продовжуємо і далі цю роботу, бо вона вкрай важлива тим, хто нас захищає.

 

Планшет від МТА на бойовому завданні

 

  • Системи Starlink, 
  • Павербанки, які відправлялися просто сотнями,
  • Потужні планшети Lenovo та Samsung, оснащені LTE й великим обсягом пам’яті,
  • Принтери,
  • Монітори,
  • Ноутбуки,
  • Квадрокоптери DJI,
  • Зарядні станції EcoFlow,
  • Мобільні маршрутизатори LTE,
  • Ретранслятори для рацій

 

Станом на кінець вересня, загальна сума цієї допомоги склала більш ніж 1 500 000 грн

 

IT-послуги 

 

DATAMI – наша ІТ компанія, яка реалізує проєкти, пов’язані з:

  • розробкою високонавантажених сайтів, створенням баз даних, парсерів, інструментів аналітики,
  • автоматизацією бізнес-процесів та кібербезпекою. 

Ми доєдналися до боротьби з воєнною агресією росії і на віртуальному фронті. Datami.ua продовжує надавати ІТ послуги державним організаціям та ЗСУ. В тому числі, у сфері кіберпідтримки українських держустанов.

 

Засновник компанії Олександр Філіпов разом зі своєю командою роблять дійсно неймовірні речі. Колись, після перемоги, обов’язково розповімо про це в деталях. А поки що безмежно пишаємось та вітаємо із державними відзнаками їхньої роботи

 

Авто, лафети, одяг, військова оптика

 

Окремо долучаємось до різноманітних термінових зборів та ініціатив. 

Надихає і мотивує не зупинятись зворотній зв'язок від військових і волонтерів. Важливо розуміти й бачити, що наша робота комусь потрібна, її цінують. Тож коли волонтери регулярно надсилають нам фотозвіти з фронту – переглядаємо фото всією командою)

 

Енергія перемоги

 

Спільно із ГО “Добротворець”, в кінці грудня 2022 року МТА організувала цільовий збір: 100 000.00 ₴ на 2 портативні зарядні станції  EcoFlow Delta Max 

 

Ці пристрої вкрай потрібні на фронті. Вони дозволяють заряджати батареї квадрокоптерів, живити Starlink, автомобільні компресори, рації... Обладнання, яке допомагає нищити окупантів, влучно працюватиме, навіть без доступу до електромережі.

В середині січня 2 EcoFlow ми передали волонтерам з ГО “Добротворець”. А вони вже доправили на гарячий напрямок бійцям.

 

 

Швидко зібрати необхідну суму вдалося завдяки благодійному розіграшу – щотижня компанія розігрувала подарунки серед учасників, які робили донати від 200 грн і більше.

 

Монітори, телевізори

 

Лютий 2023

Часто надходять запити на техніку для облаштування спостереження на фронті. Наприклад, цей телевізор тепер транслює зображення з камер спостереження в одній із військових частин.

 

 

Березень 2023: рік боротьби позаду...

 

Попереду – тільки перемога! Тож не можемо зупинятися в допомозі нашим захисникам. Компанія, як і раніше, систематично перераховує важливі й необхідні для ЗСУ кошти.

Але ці запити, для конкретних людей, наших земляків, мають особливий відгук. Просто в серце… 

Ноутбук і планшети від МТА вже працюють на передовій. А ми продовжуємо роботу в тилу. З вірою в ЗСУ!

 

Початок червня 2023

 

Останніми днями думки всіх свідомих людей про трагічні події Херсонської області. Ми відреагували тим, що зараз найдієвіше – донатом. А волонтери закупили й відправили постраждалим херсонцям портативні газові плити, газові балончики майже на 30 тис. грн.

 

 

16 червня, чергове відправлення від МТА уже в дорозі

 

Цього разу передали антени для танків. Нехай додають влучності і ефективності нашим героям!

 

 

Окремо закупили необхідну допомогу для жителів Херсонщини

 

Різноманітні ліхтарі і ліхтарики, налобні і нагрудні освітлювальні пристрої.

Багато павербанків – у піковий момент екокатастрофи їх актуальності було не переоцінити 😥

 

 

Липень 2023. Продовжуємо комплектувати підрозділи зарядними станціями та інтернетом  

 

Вже традиційно відправили на передову чергову зарядну станцію EcoFlow DELTA із сонячною панеллю. Прямо зараз ці пристрої допомагають військовим здійснювати контрнаступ, навіть в умовах відсутності електромережі. 

 

Зв’язок важливий не менше, ніж електроенергія. Тому термінал супутникового інтернету Starlink Generation 2 та 3 радіосистеми RadioMaster Boxer уже в дорозі. Нехай наші герої ефективно координують дії та знищують окупантів.

Ми вже не рахуємо скільки окулярів віртуальної реальності віддали нашим військовим. Цього місяця відправили ще 3 Skyzone OLED FPV. Якщо вони допоможуть ефективніше керувати бойовими дронами та засобами повітряної оборони, то наша місія виконана. 

        

Серпень 2023. Літо закінчилось, підтримка ЗСУ продовжується… 

 

Ще декілька посилок для підтримки зв’язку

 

Перехідники, батарейки, акумулятори – ці речі зустрічаються майже в кожному запиті військовослужбовців. Постарались якнайшвидше відправити все необхідне в гарячі зони. 

Знаємо, наскільки для військових важливо підтримувати зв’язок із рідними, які знаходяться в тилу. Тому додатково надіслали декілька десятків стартових пакетів, щоб навіть у важкі хвилини можна було почути голос рідних. 

Багато запитів отримали на техніку для підтримки тилу, лікарень та військових частин. Передали ноутбук, телефон, планшет та понад 30 карт пам’яті. Надіємось, що це допоможе ефективніше функціонувати стратегічним об’єктам.  

 

Комплектація до дронів

 

Запити на техніку для ЗСУ надходять постійно. Тож наші менеджери шукають, "дістають", привозять все, що так необхідно. Як жартують волонтери: "Технічні шняжки – наша ніша".

 

 

Найемоційніші та цінні моменти, коли бійці надсилають нам повідомлення, записують відео та коментують отриману техніку. Ми щоразу радіємо, що вдалося посприяти їхній роботі.

 

 

 

 

Часто і самі отримуємо подарунки від військових

 

Вони займають особливе місце у нашому офісі 💙💛

 

 

 

Вересень 2023. Допомагаємо не тільки ЗСУ

 

За останні 3 місяці сума допомоги перевищила 800 тис. грн 

 

Знову Starlink і знову квадрокоптери. Попит на них закінчиться тільки після перемоги. Нехай допомагають військовим відстежувати ворожі позиції та знищувати їхні важливі об’єкти.

 

Крім військових, постійно підтримуємо й тих, хто цього потребує. Наприклад, нещодавно допомогали постраждалим школам. Закупили та відправили партію проєкторів з екранами для навчання. Цінно бачити радісні обличчя дітей, для яких звуки сирен – вже щось цілком буденне.  

 

 

А для Лукавецької й Бочківської шкіл Чернівецької області технологічні подарунки власноруч організувала співзасновниця та власниця МТА – Оксана Олександрівна. Стартував навчальний рік і ці мультимедійні проєктори допомагатимуть маленьким розумникам навчатися цікаво і якісно.

 

Жовтень 2023    

 

Розуміємо, що для ефективної роботи військовим необхідна не лише зброя, у класичному розумінні цього слова.

Разом із цільовими запитами, знову і знову надсилаємо комп’ютерну техніку, струменеві принтери, монітори та ноути. 

 

4 ноутбуки – поїхали і в дитячу лікарню

 

 

Медичні потреби

 

Донатимо, зокрема, і на закупівлю тактичного медичного оснащення Волонтерським рухом Буковини. 

А адресно надіслали 10 000 грн на лікування пораненого військового. Це наш колишній колега, ми щиро бажаємо йому швидкого одужання. Накидали й особистих донатів, щоб підтримати Юрія, адже його травма потребує тривалої реабілітації.

 

 

Фронтовий багі для розвідки 

 

Швидкохідні, маневрені, високопрохідні машини– це все про багі. Колись вони були створені для розваг, як спортивні авто, а зараз – дуже затребувані на фронті. Така техніка швидко рухається по бездоріжжю, перевозить необхідний вантаж та допомагає евакуювати поранених.

Нехай ця машина від нашої компанії працює справно, допомагає воїнам у їхній роботі. 

Окремо передали і більше 40 тис. грн. на запчастини.

 

 

Листопад 2023: більш ніж пів мільйона гривень на техніку для ЗСУ

 

Дуже детально розповідати про кожен “транш” цього місяця не будемо. Бо кожен із кроків, які вдалося здійснити, говорять самі за себе. Отож про листопад:

  • 18 500 грн передали для абонплати за користування терміналами Starlink.
  • 20 000 грн – Волонтерський рух Буковини організував закупівлю грілок.
  • 18 500 грн – пічки-буржуйки.
  • 26 316 – на шоломи для захисників.
  • 20 000 – на автомобіль.

 

Окремо 20 тис. грн. зібрали колективом та передали волонтерам для закриття нагальних військових потреб

 

 

Листопад був насиченим подіями. Окрім донатів та різноспрямованої допомоги, нам вдалося зробити декілька дуже суттєвих внесків. Знаємо, що саме це оснащення надзвичайно цінне для роботи й безпеки наших героїв на фронті. 

 

210 000 гривень компанія заплатила за квадрокоптер. Дякуємо героям, які тримають небо над нами! Нехай ця “пташка” допоможе у боротьбі.

259 000 гривень – закупка за конкретними цільовими запитами. Тепловізори, навушники, окуляри FPV, генератор, зарядна станція. Кожен із пристроїв – плюс до ефективності, прицільності, витримки, безпеки. 

 

Грудень. Збір ліків

 

На початку грудня вдалося втілити дуже круту ідею. Її підказали волонтери, а ми підхопили й реалізували. 

 

Мова про те, що зараз бійці потребують підтримки у вигляді сезонних ліків. Тож кожен із нашої великої команди купив медикаменти, які можуть бути корисними під час застуди, високої температури, болю в горлі. Так зібрали велику колективну посилку захисникам.

Колеги, які не змогли фізично долучитись – скинули свої донати на банку. Ми назбирали майже 3 тисячі гривень. За ці кошти змогли закупити персональні ліки за рецептом для пораненого військового.

 

Допомога ЗСУ від МТА мультимедіа

 

Медикаменти розсортовані бджілками з Волонтерського руху Буковини і вже поїхали до своїх адресатів.

 

 

 

 

Січень 2024

 

Рік почався з розуміння, що необхідно ще більше, ніж раніше мобілізувати зусилля в боротьбу. 

 

Продовжуємо щомісяця перераховувати кошти на волонтерські збори. 

 

У січні, навіть свій день народження наша директорка Оксана Філіпова вкотре “відзначила” донатом на рахунок ГО “Добротворець”. Як же хочеться вірити в те, що наступного року в її день народження будемо радіти, що настала перемога…

 

 

Ініціатива “10 гривень з кожної покупки – на допомогу ЗСУ” виявилась ефективною ідеєю. Ми, звісно ж, її продовжуємо, бо це змога масштабувати підтримку для фронту.

 

  • Зарядні станції,
  • рації,
  • старлінки,
  • дрони,
  • планшети,
  • захищені смартфони,
  • принтери та інше

...шукали, привозили й передавали туди, де це необхідно.

Загалом, у січні відправили військовим техніку на суму близько 500 тис. грн.

 

 

Приємно було вживу тиснути руку військовим у їх короткі відпустки в рідному місті. Ви дякуєте нам за допомогу…

Але це ми безмежно дякуємо Вам – за захист та невтомність у боротьбі.

 

 

Історія триває…

 

Ми не дуже якось переймалися тим, щоб отримувати підтвердження нашої з вами спільної допомоги, напевно даремно. Сьогодні я усвідомила, що це історія та ми не маємо право відмовлятися від нагород та відзнак, а з великою вдячністю приймати їх та радіти, що маємо можливість допомагати ще та ще.

 

Завдяки вашій роботі, завдяки зусиллям всієї компанії ми разом наближаємо перемогу! Я знаю, що Україна у нас в серці та щиро вдячна вам всім!” – Оксана Філіпова.

 

ЗСУ неймовірні. Переможемо!

 

 

Було
цікаво?
3450 лайків
Кількість
перeглядів
35685 переглядів
Поділитись: