Розділи

Чорна п'ятниця в реаліях карантину – уникнути скупчення людей та купити все з найкращими знижками

Чорна п'ятниця в реаліях карантину – уникнути скупчення людей та купити все з найкращими знижками

Олена Калинчук
18.11.2020
5 хв
22.06.2023
Було
цікаво?
2660 лайків
Кількість
перeглядів
7691 перегляд

 

Чорна п’ятниця  асоціюється у нас із можливістю придбати омріяні і необхідні речі за приємною зниженою ціною. І магазини вже планують вигідні пропозиції для своїх покупців. Цьогоріч, офіційна дата Black Friday в усьому світі – 27 листопада. Саме в цей день відбудуться мегарозпродажі, акції та знижки.  Пожвавлення інтересу до покупок посилюється різними факторами: 

  • Можливість купити бажану річ за привабливою ціною. Покупки самі собою здатні дарувати позитивний настрій і задоволення, а якщо вдається ще й відчутно зекономити, ці відчуття посилюються.
  • Початок сезону подарунків. Невпинно наближається період зимових свят і покупці поспішають запастися сюрпризами для друзів і близьких.
  • Розвага. Розпродажі для багатьох людей – чудова можливість провести час весело та з користю. 

 

Шопінг в умовах коронакризи

 

Карантинні норми внесли свої корективи у наше повсякденне життя. І тепер такі звичні речі як активне дозвілля, спілкування з друзями чи шопінг сприймаються по-новому.  Бажаючи захистити здоров'я та уникнути масових скупчень, люди все частіше користуються послугами онлайн-магазинів. За статистикою, близько 65% онлайн-покупок здійснюються з допомогою смартфонів і мобільних додатків. Цей показник продовжує зростати, адже такі покупки не займають багато часу й не вимагають значних зусиль.  Серед переваг онлайн-шопінгу:

  • Економія часу. Робити покупки в інтернеті можна 24/7. Для цього не потрібно нікуди їхати та відволікатись від звичних справ.
  • Доставка додому. Без нескінченних черг, заторів, переповненого транспорту та даремно витраченого часу – ви спокійно і комфортно робите замовлення та отримуєте його просто в руки чи забираєте у найближчому відділенні служби доставки.
  • Широкий асортимент. В інтернеті категорії товарів представлено краще, ніж в офлайнових рітейлерів. Вони зручно фільтровані за розміром, кольором, ціною тощо.
  • Бонуси. Багато брендів, окрім знижок, пропонують покупцям ще й акції, подарунки, промокоди. Мультимедіа, приміром, 27 листопада влаштовує розіграш сучасних гаджетів і грошових сертифікатів. А знижки в МТА сягатимуть до 70 відсотків на абсолютно всі товари.

 

Як уникнути натовпу під час покупок?

 

Покупки в інтернет-магазинах можуть стати продуктивнішими після реєстрації на сайті. Ця дія пришвидшить оформлення замовлення і дозволить бронювати бажані товари, зберігаючи їх у кошику. Так 27 листопада, дочекавшись знижки, ви можете купити все, що планували, не хвилюючись, що хтось вас випередить.  Якщо, все ж таки, у Чорну п’ятницю вирішите насолодитись традиційним шопінгом, варто дотримуватись важливих правил:

  1. Вибирайте магазини, які ретельно слідкують за допустимою одночасною кількістю людей у приміщенні;
  2. Плануйте покупки на першу половину дня; 
  3. “Озбройтесь” захисними масками і антисептиком;
  4. Дотримуйтесь дистанції;
  5. Розраховуйтесь карткою чи безконтактним платежем.

 

Мисливці за знижками

 

Цінопад Чорної п'ятниці охоплює практично всі категорії товарів. Традиційно, покупці “полюють” за акціями в брендових магазинах одягу, взуття та інших споживчих категорій. А також, все частіше, зосереджують вибір на товарах зі сфери технологій і цифрової техніки.  Мегазнижки дозволяють купувати дорогі гаджети, побутову техніку та інші товари значно дешевше їх звичайної ціни. Тому Чорна п'ятниця – можливість потішити себе новим девайсом, купити батькам сучасну кавоварку чи подарувати дитині її технологічну мрію.

 

Black Friday  у Мультимедіа

 

З нагоди Чорної п'ятниці, МТА пропонує відмінні знижки на всі типи товарів від недорогих моделей, до топових конфігурацій. Смартфони, ноутбуки і планшети, екшн-камери, навушники, ігри, смарт-годинники, товари для дітей, аксесуари та багато всього іншого. Можна вдало зекономити, придбавши техніку від Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei, Lenovo та інших відомих брендів.  Ми вміємо дарувати емоції – пропонуємо зручну доставку і відмінний сервіс. Тож можете сміливо починати підготовку до Чорної п'ятниці – на нашому сайті, неодмінно, знайдеться саме та річ, яку хочеться придбати. 

Було
цікаво?
2660 лайків
Кількість
перeглядів
7691 перегляд
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
2660 лайків
Кількість
перeглядів
7691 перегляд
Поділитись:
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!