Розділи

Чорна п’ятниця в реаліях карантину. Чому Інтернет-магазини це наше все?

Чорна п’ятниця в реаліях карантину. Чому Інтернет-магазини це наше все?

Олена Калинчук
10.11.2020
1 хв
22.06.2023
Було
цікаво?
2771 лайк
Кількість
перeглядів
7888 переглядів
Зміст
статті
Зміст
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!

 

Хоча б раз у житті кожен з нас чекав знижок на омріяний товар. І коли, як не в Чорну п'ятницю, можна придбати новеньку кавоварку, останню модель смартфона чи крутий смарт-годинник за найкращою ціною. Зазвичай ми ще звечора вишиковувалися у довжелезні черги біля вітрин, аби в цей день першими потрапити в магазин і купити якісні речі за ціною, яка викликає приємний солодкий післясмак. Та цьогоріч, в карантинних реаліях, усі ми намагаємося уникати масових місць, а класичні магазини фізично не можуть приймати значну кількість покупців. Тому багато хто шукає альтернативну можливість придбати товари із суперзнижками. Чудовий варіант – онлайн-покупки. В зручному місці та у будь-який час можна переглянути детальний каталог, ознайомитися з “гарячими” пропозиціями та в один клік купити необхідну річ. Це зручно і безпечно для здоров'я.

 

Правила успішних покупок у Чорну п’ятницю

 

Традиція розпродажів із кожним роком залучає все більше учасників. Щоб шопінг був вдалим та приносив лише позитивні відчуття, варто дотримуватись кількох порад:

  • Визначіться з переліком товарів, які ви хочете придбати (наприклад, новий ноутбук, смарт-годинник чи робот-пилосос…), щоб марно не витрачати гроші та час. 
  • Оберіть магазин, адже важливим є не лише розмір знижки, а, перш за все, якість та надійність.
  • Читайте та аналізуйте всю доступну інформацію про бажані акційні товари: відео-огляди, описи, відгуки, характеристики.
  • Тепер можна спокійно обирати та здійснювати покупку.

 

Чорна п'ятниця 2020 в МТА

 

Завзяті шопоголіки можуть по півроку відмовляти собі в покупках, аби спіймати максимальну вигоду наприкінці листопада.  Під час Black Friday, в нашому інтернет-магазині ви знайдете бажані товари з неймовірними знижками. В МТА можна вибрати для себе чимало привабливих пропозицій, уникнувши довжелезних черг.  Онлайн-формат Блек Фрайдей дарує можливість насолодитись шопінгом, без батлів за товари, натовпів та необхідності користуватись громадським транспортом, аби дістатись до магазину. А покупка бажаної й необхідної техніки – раціональне й приємне вкладення коштів.

Було
цікаво?
2771 лайк
Кількість
перeглядів
7888 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
2771 лайк
Кількість
перeглядів
7888 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!