Розділи

Чорна п’ятниця в МТА: знижки до -50% на суперхіти

Чорна п’ятниця в МТА: знижки до -50% на суперхіти

Олена Калинчук
09.11.2021
5 хв
22.06.2023
Було
цікаво?
4923 лайки
Кількість
перeглядів
12768 переглядів
Зміст
статті
Зміст
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!

Заокеанську Чорну п’ятницю не так давно підхопили українські магазини. Та з кожним роком прихильників знижок, сейлів, акційних приємностей стає все більше 

Найбільшою популярністю на розпродажах користується техніка й гаджети. Це тому, що Чорна п'ятниця здатна удвічі знизити звичайну ціну ноутбука, смартфона, квадрокоптера чи останньої моделі TWS-навушників. Вигода ду-у-уже відчутна))

Подібних моментів у році небагато. А ми ж знаємо, про яку техніку ви мрієте, тому й даруємо знижки, щоб мрії здійснювались просто зараз. 

7 товарів, які варто купити в першу чергу

Часто натрапляємо в мережі на пораду, що до Чорної п’ятниці слід ретельно готуватись: продумувати покупки і визначати бюджет. Так можна уникнути імпульсивних покупок і отримати задоволення від вигідних придбань. 

Повністю підтримуємо цю ідею і вже готові розповісти про найяскравіші хіти техніки для вашого шопінг-списку у 2021 році:

РОБОТ-ПИЛОСОС з “чорною” знижкою -3670 грн.

Потужний робот-пилосос з функцією вологого прибирання наділений високою продуктивністю і здатний забезпечувати чистоту у приміщеннях, площею до 250 кв.м. 

RoboRock S5 MAX дбайливо і ефективно працює на всіх вологостійких поверхнях, підлогових покриттях і килимах. А розрядившись, самостійно повертається на док-станцію для поновлення заряду акумулятора.

Робот використовує у своїй роботі показники акселерометра, одометра, інфрачервоного порта і компаса, тому він не застрягне під меблями, не впаде зі сходів і не буде врізатися в перешкоди чи стіни під час прибирання. Керувати пилососом можна дистанційно, за допомогою спеціального додатку. Так користувач може задавати розклад  і план прибирання за днями тижня, зазначаючи час, пріоритетні зони очищення і віртуальні бар’єри. З усіма завданнями розумний помічник впорається без проблем.

ТЕЛЕВІЗОР 32 SAMSUNG FRAME: вигодою до -3000 грн.

Модель «The Frame» – телевізор з елегантною і сучасною рамкою, завдяки якій він гармонійно вписується в інтер'єр. Цей телевізор не тільки доповнює дизайн кімнати як телевізор, а й виглядає ніби персональний витвір мистецтва, навіть, коли вимкнений. Колір рамки можна обрати за власним бажанням. Її магнітні деталі легко знімати та міняти на інші. 

Поєднання сучасних технологій дарує реалістичність кольору на екрані і зберігає високий рівень деталізації, текстури об'єктів, при різних кутах огляду. Монтаж і підключення телевізора дуже просте, а всі кабелі, проводи приховані, щоб не привертати до себе уваги. А підписка на Samsung Art Store відкриває доступ до мистецьких колекцій від класики до сучасності. 

СМАРТФОН APPLE IPHONE 11 128GB за  ціною, зниженою на 3400 грн

Смартфони Apple не потребують особливих презентацій. iPhone 11 – справжній хіт 2019 року. Його передня панель оздоблена загартованим Gorilla Glass склом, котре має олеофобне покриття. Саме ця технологія захищає пристрій від відбитків пальців та дозволяє легко стерти їх у разі появи. 

Грані смартфона закруглені, тому корпус виглядає тонким та елегантним. Бічні грані містять кнопки гучності, вимкнення, а знизу розташувались:

  • динамік
  • мікрофон
  • порт Lightning

iPhone 11 має IPS дисплей на 6,1 дюйма з розширенням 1792х828 пікселів. Екран дивовижний, а по кутах огляду він перевершить більшість сучасних смартфонів. Зображення зручно споглядати навіть під кутом 180 градусів, а кольори не перетворюються на відтінки.

Face ID надійно захищає пристрій від зловмисників. А інноваційна камера, неймовірна автономність та опція Haptic Touch закохують у себе.

ПРОЦЕСОР AMD RYZEN 7 5800X: вигідний апгрейд з -4327 грн

Ігровий процесор елітного класу оснащений 8 ядрами для ідеального відтворення високої частоти кадрів. Представники творчих професій також обирають цю модель, щоб працювати над проектами, рендерингом, ітераціями швидко та продуктивно. В Чорну п’ятницю професійне оновлення комп’ютера можна здійснити з дуже значною знижкою. 

КВАДРОКОПТЕР DJI MINI SE зі знижкою -2453 грн

DJI Mini SE – це компактна версія функціонального квадрокоптера, яка може сміливо претендувати на звання кращого дрона для початківців. Ця модель, попри невеликі розміри, – потужна і зручна. Дрон вміє знімати відео з роздільною здатністю до 4K, може похвалитися контролером з радіусом дії до 10 км і універсальним роз'ємом USB Type-C.

Гаджет створює фото та відео з повітря й чудово підходить для подорожей. Для зручності зйомки і монтажу працює потужний мобільний додаток DJI Fly.

ВИПРЯМЛЯЧ ДЛЯ ВОЛОССЯ дешевше на 517 грн

Девайс із професійної лінійки стайлерів від Elipsis Series демонструє ідеальне ковзання і турботу про волосся. Матеріал, з якого виготовлено випрямляч, створює гладку дзеркальну фактуру зачіски. Розмір пластин однаково добре підходить для роботи з коротким чи довгим волоссям. А електронний терморегулятор дозволяє обрати один із 5 доступних температурних режимів. 

ЕКШН-КАМЕРА GOPRO HERO 9: фантастична зйомка і знижка -4733 грн як подарунок до Чорної п’ятниці

Модель створює неймовірно плавне зображення в якості 5К і пропонує набір класних функцій. Серед них: підтримка Hindsight (зйомка 30-ти секунд до натискання кнопки запису), пряма трансляція у Full HD, а також відкладена зйомка.

Захоплюєтесь підводною зйомкою – створюйте неповторні кадри  на глибині до 10 метрів без додаткових спеціальних засобів. 

З допомогою функції голосового управління, камера розуміє 14 команд на 11 мовах. Вона обладнана трьома мікрофонами з покращеним шумоподавленням вітру. А великий динамік відмінно відтворює звук.

Камера сумісна з Max Lens Mod, Light Mod (Світовий модуль), Display Mod (Модуль-екран) і Media Mod (Медіамодуль) для HERO9 Black.

Як встигнути придбати все

МТА вирішила не чекати визначеної дати, а оголосила зниження цін задовго до офіційного старту Black Friday.

3 5 по 30 листопада 2021 року – цілий місяць вигідних покупок. Проте не відкладайте покупку гаджета, який вам сподобався, адже найпопулярніші товари розкуповують дуже швидко. Встигніть спіймати свою знижку на mta.ua чи у найближчому магазині.

 

Більше цікавого: "ТОП-9 фішок GoPro 10: королева екшн-камер"

Було
цікаво?
4923 лайки
Кількість
перeглядів
12768 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
4923 лайки
Кількість
перeглядів
12768 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Робот-пилосос Roborock S5 Max Black

    14349 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Робот-пилосос Roborock S5 Max Black

    14349 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Телевізор Samsung Frame QE32LS03TCUXUA 32

    19999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Телевізор Samsung Frame QE32LS03TCUXUA 32

    19999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смартфон Apple iPhone 11 128GB Black

    20999 ₴ 18799 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смартфон Apple iPhone 11 128GB Black

    20999 ₴ 18799 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Процесор AMD Ryzen 7 5800X 100-100000063WOF Silver

    8399 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Квадрокоптер (дрон) DJI Mini SE Gray (CP.MA.00000324.01)

    17399 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Випрямляч для волосся BaByliss PRO BAB3100EPE Silver

    5399 ₴ 4199 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Екшн-камера GoPro HERO 9 Black

    12899 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!