Розділи

APPLE TV 4K: медіаплеєр з підтримкою HDR-контенту

APPLE TV 4K: медіаплеєр з підтримкою HDR-контенту

Віталіна Чимчинська
30.08.2023
1 хв
01.09.2023
Теги:
Було
цікаво?
1998 лайків
Кількість
перeглядів
8345 переглядів

Навіщо довго планувати похід у кіно, бронювати квитки і кудись їхати, якщо кінотеатр можна влаштувати вдома. Apple TV 4K здійснить цей задум за декілька хвилин. Потрібно лише обрати фільм та не забути попкорн🍿

 

Різноманіття фільмів у додатку Apple TV і мільйон треків у Apple Music

 

Розширений доступ Apple TV 4K дозволяє не лише дивитися улюблені серіали та фільми у найвищій якості, а й обирати щось новеньке для перегляду в фірмовому додатку Apple TV

Програма пропонує багато різних категорій та цікавих рішень для кіноманів. Можете купувати відеоконтент, брати його напрокат, переглядати кабельні канали та навіть прямі трансляції. По секрету скажу, коли з сім’єю дивимося футбол, відчуваю себе на стадіоні, а не на м’якенькому дивані. Реалістичні враження від перегляду гарантовані.

 

APPLE TV 4K

 

Apple TV 4K добре ладнає і з іншими додатками. Знайти потрібний фільм у Amediateka, ivi, Netflix не буде проблемою.

Любителів музики особливо потішить можливість зробити з медіаплеєра караоке. Обираєте будь-яку композицію в Apple Music, натискаєте на режим “Текст” і вуаля, ви – бек-вокаліст улюбленого співака.

 

Стандарт Dolby Vision

 

Фільми підтримують різні стандарти відтворення відео та аудіо. У додатку Apple TV є не лише формат 4К, а й Dolby Vision та Dolby Atmos

З фільмами формату Dolby Vision все просто – Apple TV 4K  підтримує стандарт і створює відверто неймовірний тандем. Таке комбо дійсно дозволяє “зануритися з головою” у контент. 

 

Медіаплеєр APPLE TV 4K

 

Відчуття від перегляду будуть ще крутішими, якщо звукова система підтримує формат Dolby Atmos. Не у всіх девайсах він є, але як варіант, можна скористатися AirPods

Круто, що до медіаплеєра є можливість підключити одразу два екземпляри навушників. Так можна дивитися фільм разом та насолоджуватися класним, чітким звуком, а не звичайним звучанням через ТВ-динамік.

 

Яскравий контент на екрані та зручний пульт

 

Про чітке та яскраве відтворення відео за допомогою Apple TV 4K напевне чули всі. Точного промальовування деталей, реалістичних динамічних сюжетів та контенту, який у буквальному сенсі “оживає” на екрані, вдалося досягти за допомогою підвищеного стандарту відтворення. За частотою кадрів, 4K вдвічі перевищує всіма улюблений формат HDR

 

Яскравий контент APPLE TV 4K

 

Налаштувати зображення на великому екрані також просто. Тепер не доведеться гуглити, що і як. Варто лише перевести iPhone на екран телевізора, взяти попкорн і насолоджуватися переглядом. Якість картинки і точність передачі кольорів коригується автоматично. 

Сенсорний ергономічний пульт також вартий уваги. Керувати пристроєм швидко та зручно, просто натискаючи або повертаючи по колу клікпад.

 

Ігри на будь-який смак

 

Apple презентувала телеприставку не лише як девайс для відтворення фільмів, а й як ігрову консоль. Звісно, це не прокачаний геймерський девайс, але, все ж, непоганий варіант. До того ж, завжди зможете під’єднати сторонні контролери, зокрема від Xbox і PlayStation.

 

Ігри APPLE TV 4K

 

Підтримка Apple Arcade та App Store дає можливість за допомогою медіаплеєра поринути у пригоди. Різноманіття ігор дійсно вражає, хоч головоломка, хоч квест – девайс виконає всі бажання. А процесор A12 Bionic дозволить насолоджуватися грою з плавною графікою та швидким відгуком на дотик.

 

Комплектація та дизайн

 

Порівняно з попередником, візуал залишився без змін. Медіаплеєр, як і раніше, має вигляд чорного блока з округленими краями та прогумованим дном. Прорізи для активного охолодження також на місці.

 

Комплектація APPLE TV 4K

 

До комплектації Apple TV 4K по стандарту входить:

  • коробка;
  • сам медіаплеєр;
  • мережевий кабель;
  • інструкція;
  • пульт дистанційного керування;
  • кабель Lightning для підзарядки пульта.

 

Apple TV 4K – чудове рішення для геймерів, кіноманів та меломанів. Це універсальний подарунок, який точно буде юзатися, а не припадати пилом)

 

Більше цікавого:

Було
цікаво?
1998 лайків
Кількість
перeглядів
8345 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
1998 лайків
Кількість
перeглядів
8345 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Медіаплеєр Apple TV MXGY2RS/A Black 4K 32GB 2021 (MXGY2)

    8399 ₴ 6199 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Геймпад Microsoft Xbox Series Robot White бездротовий

    2599 ₴ 1999 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Геймпад Sony PlayStation 5 Dual Sense Starlight Blue бездротовий

    2989 ₴ 2299 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Медіаплеєр Apple TV MXGY2RS/A Black 4K 32GB 2021 (MXGY2)

    8399 ₴ 6199 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!