Розділи

Apple працює над «найбільш амбітним проектом» у сфері «розумного дому»

Apple працює над «найбільш амбітним проектом» у сфері «розумного дому»

Олена Калинчук
19.04.2021
5 хв
22.06.2023
Було
цікаво?
2605 лайків
Кількість
перeглядів
7719 переглядів

 

Компанія розробляє девайс, який поєднує в собі телевізійну приставку Apple TV і розумну колонку HomePod. Про це розповіли інсайдерські джерела .

 

Інновації smart home

 

Пристрій планують обладнати камерою. Це дасть можливість спілкуватись у форматі відеоконференції через підключений телевізор. 

За інформацією агенства Bloomberg, проект матиме й інші функції, властиві розумному будинку:

  • перегляд відео 
  • запуск відеоігор, 
  • відтворення музики 
  • використання цифрового помічника Siri. 

 

Якщо девайс буде запущений у продаж, це буде найамбітніший продукт Apple у сфері пристроїв для розумних будинків, підкреслює агентство.

 

Поєднання можливостей

 

Крім того, Apple роздумує над випуском колонки з тачскріном для конкурування з Google і Amazon, заявили джерела Bloomberg. Цей девайс може поєднати в собі iPad і HomePod, а також камеру для відеочатів.

Розробники вивчали можливість приєднання iPad до колонки за допомогою механічної руки, яка могла б рухатися слідом за користувачем, що ходить по кімнаті, пише агентство. За подібним принципом спроектовано пристрій Echo Show від Amazon.

Розробка обох новинок все ще перебуває на початковому етапі, тому є можливість того, що Apple ще видозмінить їх ключові функції, підкреслює Bloomberg.

 

Сучасний погляд на затишок і комфорт

 

Розумний будинок або smart home – це діджиталізована система, яка працює  на основі штучного інтелекту і здатна керувати побутовими процесами в домі. 

Наш інтернет-магазин пропонує різноманітні “розумні” пристрої для створення смарт-простору: IP-камери, смарт-датчики, роботи-пилососи, LED-лампи тощо. Тож можливість облаштувати сучасний будинок мрії – на відстані покупки.

 

Читайте також: Apple оголосила дату своєї очікуваної весняної презентації

Було
цікаво?
2605 лайків
Кількість
перeглядів
7719 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
2605 лайків
Кількість
перeглядів
7719 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!