Розділи

Amazfit T-Rex Pro: розумний годинник, що здатний на більше, ніж здається на перший погляд

Amazfit T-Rex Pro: розумний годинник, що здатний на більше, ніж здається на перший погляд

Олена Калинчук
09.06.2021
1 хв
21.07.2023
Було
цікаво?
2832 лайки
Кількість
перeглядів
8161 перегляд

Бренд Amazfit, що входить у велику екосистему Xiaomi, представив захищений розумний годинник T-Rex Pro. Він створений для екстремалів – спортсменів, туристів, гірськолижників, серфінгістів. Цей пристрій може виживати в умовах, які не подужають класичні популярні моделі на зразок Apple Watch або Xiaomi Mi Band. 

То на що ж здатен інтригуючий Amazfit smart watch?

Дизайн і ергономіка

Корпус – броньований і, відповідно, дуже стійкий до зовнішніх впливів. Це дозволяє використовувати його в екстремальних умовах – лижі, сноуборд, серфінг і подібне.

Чотири основні особливості корпусу:

  • Рівень вологозахисту – 10 ATM. Для порівняння, у Xiaomi Mi Band 6 це значення дорівнює 5 АТМ.  Годинник витримує занурення на глибину до 100 метрів тривалістю до 10 хвилин.
  • Корпус сертифікований за американським військовим стандартом MIL-STD-810G. Годинник пройшов ряд тестів на стійкість до всіляких впливів в непольових умовах.
  • Годинник не боїться ні холоду, ні спеки. Допустимий діапазон температур, в якому він може працювати – від -40 ° до 70 С °.
  • Корпус виконаний з полімерного матеріалу. Пластик дуже витривалий. Зламати його навряд чи вийде, хіба що подряпати, тільки це не позначиться на цілісності комплектуючих і стабільності роботи аксесуару.

Управління

Управління розроблено так, щоб з годинником можна було взаємодіяти навіть в рукавичках. Сенсори екрану не реагують на тканину, проте для зручності управління передбачено чотири кнопки на бічних гранях корпусу.

Клавіші на лівій стороні – це переміщення вгору і вниз інтерфейсу, а кнопки праворуч – команди «Вибрати» і «Повернутися назад».

Управління легко освоїти, дії вказані просто на корпусі. Кнопка Select задає додаткову дію: утримуючи клавішу, можна запустити певний додаток. Який саме – обираєте самостійно.

Екран

Параметри екрану: тип підсвічування AMOLED, діагональ 1,3 дюйми, роздільна здатність 360×360 точок, захисне скло – Gorilla Glass 3.

За відчуттями, дисплей стандартний для смарт-годинників на Android – кольори яскраві, картинка чітка, яскравість висока.

Одна з фішок Amazfit T-Rex Pro – режим Always On, з ним годинник показує час в стані очікування, не витрачаючи зайвої енергії. Опція працює з усіма циферблатами.

В парі зі смартфоном

Браслет підключається до мобільного пристрою через Bluetooth за допомогою мобільного додатку Zepp (від розробника Huami) і передає туди дані про фізичну активність.

Програмне забезпечення є на Android і iOS. Додаток відображає показники вашого тіла: число кроків, спалених калорій, годин сну і навіть його фази.

Можна ставити персональні завдання на день і стежити за виконанням. Коли ви досягнете мети, годинник привітає вас повідомленням.

Смарт-годинник сповіщає про нові повідомлення, але відповісти на них не вийде, можна тільки прочитати зміст. Приходять і повідомлення про дзвінки, але відповісти на них теж немає можливості, це просто інформативна функція пристрою.

Автономність

Робота без підзарядки – ще один плюс годинника. Виробник заявляє близько 18 діб роботи в змішаному режимі і до дев’яти діб в активному.

З плюсів – наявність GPS. З ним годинник зможе збирати дані про ваші переміщення, навіть коли ви не берете з собою смартфон. Виходить, під час пробіжки важкий мобільний пристрій можна залишити вдома, смарт-годинник все зробить за нього, і додаток відобразить пройдену вами відстань.

Вісім видів фізичної активності розпізнаються автоматично: прогулянка, бігова доріжка, ходьба в приміщенні, вулична пробіжка, веслування, велосипед, еліпс і плавання.

Доданий індекс активності PAI – він розраховується індивідуально з урахуванням віку, ваги і щоденного навантаження. Також є функція FirstBeat – вона аналізує дані після тренувань, після чого розраховує необхідний час для відновлення і дає рекомендації для нових занять на основі параметрів вашого тіла.

Функціональний смарт-годинник Amazfit T-Rex Pro для справжніх екстремалів можна купити в МТА. Лінійка пропонує вибір відтінків корпусу: DESERT GREY і STEEL BLUE. 

Стиль, надійність, комфорт та ще більше захисту – ключовий посил гаджета, що незмінно знаходить відгук серед шанувальників бренду.

Було
цікаво?
2832 лайки
Кількість
перeглядів
8161 перегляд
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
2832 лайки
Кількість
перeглядів
8161 перегляд
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Amazfit T-Rex Pro Desert Gray

    5399 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Amazfit T-Rex Pro Steel Blue Дубль

    4130 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Amazfit T-Rex Pro Steel Blue Дубль

    4130 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!