Розділи

7 кращих ігор на Apple Watch: як встановити та де скачати

7 кращих ігор на Apple Watch: як встановити та де скачати

Максим Дущак
15.03.2024
1 хв
Було
цікаво?
334 лайки
Кількість
перeглядів
1586 переглядів

 

“Можна грати в приставку, комп’ютер, смартфон, але аж ніяк у смартгодинник” – скаже більшість геймерів. 

 

І ми теж так думали, допоки самі не відчули драйв від проходження ігрових рівнів. Так, смартгодинники не можуть конкурувати з приставками та смартфонами, але в них є своя родзинка. Наприклад, якщо потрібно скоротати декілька хвилин в черзі, або в очікуванні транспорту – геймінг на Apple Watch чудово підійде. Зрештою, це просто весело :) 

 

Зараз розповімо про цей нестандартний вид геймінгу та топові ігри 👇

 

Які ігри підтримуються смартгодинником?

 

Здавалося б, що на такому маленькому дисплеї можна запустити? Уявляєте, практично будь-що – від звичайних вікторин до складних платформерів та, навіть, RPG. Головна вимога – ігри повинні підтримувати watchOS.

Керування відбувається, здебільшого, за допомогою бокового коліщатка та свайпів по дисплею. Завантажуються ігри з App Store, в кінці статті знайдете коротку інструкцію, яка допоможе розібратись зі встановленням.

 

ТОП ігор на смартгодинник

 

Зібрали топові ігри, які користуються популярністю у більшості користувачів. Багато з них безкоштовні, а решта коштують всього лише близько 1 долара. Тримаємо парі, ви знайдете для себе декілька цікавих варіантів :)

 

🎮 Lateres

 

Класичний арканоїд із 80-х, який вміщується на зап’ясті. Правила цієї міні-гри не відрізняються від її повноцінної версії: потрібно зруйнувати цеглини у верхній частині екрану, відбиваючи спеціальну кульку невеликою платформою.

Головне, щоб кулька не впала повз платформу – тоді ви програєте. Керування здійснюється за допомогою коліщатка Digital Crown. Доступно близько 20-ти рівнів з різною складністю.

 

🎮 A Tiny Game of Pong

 

Колись у подібний пінг-понг грали на величезних автоматах, розміром з холодильник. Тепер він вміщується на крихітному дисплеї смартгодинника.

У міні-версії гри можна насолоджуватись нескінченним аркадним режимом або спробувати здолати свого суперника у класичному варіанті – боротьбою за бали. З цікавого – можна змінювати колірну гаму платформ та м’ячика.

 

🎮 Rules

 

Гра щодня пропонує нові головоломки, які тренують пам'ять та швидкість реакції. Смішні персонажі в мінімалістичному стилі принесуть море позитивних емоцій. Доступні 3 рівні складності для гравців з різним досвідом.

 

🎮 Шахи

 

Так, це справжнісінькі шахи, які вміщуються на зап’ясті. Ще й можна змагатися з суперниками з різних куточків світу завдяки онлайн-режиму.

Також у додатку можна покращувати свої скіли: читати експертні статті, вивчати знакові партії та знайомитись з нестандартними ходами.

 

🎮 AtomicBox

 

У цій грі потрібно обертати квадратну коробку, щоб захопити нею чорні атоми та уникати червоних. Чим більше частинок ви зловите, тим складнішою стає гра. Керування здійснюється за допомогою коліщатка Digital Crown.

 

🎮 Dare the Monkey

 

Барвистий нескінченний платформер з мавпочкою в головній ролі. Вона автоматично біжить вперед, а ваше завдання – перестрибувати різні перешкоди за допомогою Digital Crown.

Рівні в грі генеруються випадковим чином, тому ваш шлях завжди буде унікальним.

 

🎮 Soccer Dribble Cup

 

Захоплююча аркада для любителів футболу. У ролі нападника вам потрібно провести м'яч якнайдалі по нескінченному полю. На шляху будуть зустрічатись захисники з боку противника та інші перепони, які доведеться обходити.

Аркада виконана у ретро-піксельному стилі. У неї короткі рівні по декілька хвилин. Розробники радять не сприймати гру надто серйозно, адже вона призначена викликати на вашому обличчі посмішку :)

 

🎮 Pocket Bandit

 

Одна з найкращих ігор для Apple Watch за версією більшості онлайн-видань. Вона використовує головні особливості розумного годинника  – коліщатко Digital Crown і механізм вібрації Tactic Engine.

У цій грі можна відчути себе зломщиком сейфів. Шифри для них ви підбиратимете обертанням коліщатка, а про правильні комбінації вам повідомлятиме тактильна віддача. Кожне успішне пограбування додасть у вашу скарбничку один зі скарбів.

 

Як встановити ігри на Apple Watch

 

Є 2 варіанти завантаження. Якщо у вас Apple Watch, який підтримує нову операційну систему watchOS 6.0 та вище, то можна встановлювати нові ігри прямо на смарт-годинник. Для цього спершу натисніть кнопку Digital Crown на Apple Watch, щоб відкрити головний екран:

  • Потім знайдіть і натисніть на “App Store” на головному екрані;
  • Тут ви можете шукати конкретну гру, натиснувши «Пошук», або прокручувати відображений список програм;
  • Щоб завантажити гру на Apple Watch, натисніть на неї та виберіть кнопку “Завантажити”;
  • Двічі клацніть бічну кнопку, аби завершити встановлення.

Ще один варіант. Він доступний, якщо на вашому iPhone вже встановлені ігри з підтримкою watchOS. Тоді потрібно просто перенести їх на смартгодинник:

  1. Заходимо в додаток Apple Watch;
  2. Відкриваємо “Мій годинник”, далі “Основне”;
  3. Вмикаємо автоматичне встановлення;
  4. Знову переходимо в “Мій годинник” і пролистуємо вниз, поки не побачимо доступні додатки; 
  5. Тиснемо “Встановити”.   

А на цьому все :) Якщо у вас вже є смартгодинник, можете сміливо насолоджуватись іграми з нашої підбірки. А якщо шукаєте собі підходящий девайс, то обов’язково завітайте в наш каталог Apple Watch. До речі, маємо багато смартгодинників і від інших брендів. Можете самостійно вивчати характеристики, або ж попросити менеджерів МТА підібрати девайс індивідуально під ваші уподобання. 

 

Більше цікавого:

 

Було
цікаво?
334 лайки
Кількість
перeглядів
1586 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
334 лайки
Кількість
перeглядів
1586 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Apple Watch Series 8 GPS 45mm Starlight Aluminium Case with Starlight Sport Band M/L (MNP23)

    16999 ₴ 13799 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Apple Watch Series 9 GPS 41mm Pink Aluminium Case with Light Pink Sport Band S/M (MR933)

    19999 ₴ 15399 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!