Розділи

Sony WH1000XM4B: переваги та недоліки гарнітури

Sony WH1000XM4B: переваги та недоліки гарнітури

Віталіна Чимчинська
26.09.2023
5 хв
03.10.2023
Було
цікаво?
2090 лайків
Кількість
перeглядів
9063 перегляди

Бездротові навушники Sony WH-1000XM4  – одні з найкращих у своєму ціновому класі.

 

Вони отримали розширену функціональність, додаткові “розумні” фішки та тривалий час автономної роботи. Тепер можна слухати улюблені треки на одному заряді до 30 годин та інтуїтивно керувати процесом.

 

Дизайн

 

Візуально четверте покоління навушників Sony, нагадує мені третє. Колірна гама також подібна – бачимо чорні та бежеві відтінки

Певні відмінності я, все ж таки, помітила. За відчуттями, окантовка чаш тепер не гладка, як у WH-1000XM3, а шорстка і текстурована.

 

 

Навушники якісно зібрані, виконані з пластику та шкірозамінника. Дизайн сподобався. Все стримано, лаконічно і, водночас, сучасно. На дотик вони такі ж приємні як і на вигляд. 

На правій чаші розташоване сенсорне керування, користуватися ним – одне задоволення. За допомогою тачпада я відтворювала, перемикала улюблені треки, змінювала гучність і ставила паузу. На лівій чаші розмістився порт Type-C, mini-jack для дротового підключення, кнопка живлення та функціональна клавіша.

 

Sony WH1000XM4

 

Внутрішні параметри й характеристики накладних навушників Sony

 

Динаміки 40 мм з діапазоном частот від 4 до 40000 Гц дають можливість як слід насолодитися якісним звучанням і на високих, і на низьких частотах. Чутливість 105 дБ та опір 47 Ом чудово доповнюють цей тандем.

Гарнітура оснащена Bluetooth-приймачем п’ятого покоління, який підтримує різні протоколи з’єднання: A2DP, AVRCP, HSP, HFP. З кодеків доступні SBC, AAC. Девайс максимально швидко передавав дані за допомогою технології LDAC та одночасно підключався до двох пристроїв. 

 

Навушники Sony

 

Мене приємно порадувала шумоізоляція. Неважливо, де я була і що мене оточувало – в навушниках не чула абсолютно нічого, крім улюбленого треку. Помітно, що розробники відповідально поставилися до цього. 

Розмовний режим теж на високому рівні. У навушниках я спокійно спілкувалася та говорила по телефону, навіть на вулиці. Якість передачі мови чітка, співрозмовник 100% почує і все зрозуміє

Щодо автономності, то Sony цілком вистачило до 30 годин із включеним шумоподавленням. Без шумодава – до 38 годин. Крім того, навушники підтримують швидку зарядку. За 10 хвилин підживлення отримала до 5 годин роботи.

 

Sony WH1000XM4

 

Під час тестування частенько юзала безкоштовний додаток від Sony Headphones.У ньому є налаштування сили шумоподавлення, керування додатковими функціями, оптимізація звучання

 

Спосіб під’єднання

комбінований

Інтерфейс під'єднання

Bluetooth, 3.5 мм (Mini-Jack)

Діаметр динаміків

40 мм

Тип акустичного оформлення

закриті

Діапазон частот 

від 4 до 40000 Гц

Чутливість навушників

105 дБ

Опір

47 Ом

Час роботи від акумулятора

до 30 год

Вага

255 г

Комплектація

USB кабель, перехідник для літака, аудіокабель, кейс

 

Огляд плюсів і мінусів

 

Протестила навушники та вирішила поділитися своєю оцінкою з вами. Спочатку я звернула увагу на сучасний та практичний дизайн, а вже потім закохалася у неймовірне звучання. Частенько складалося враження, ніби я на концерті, а не вдома на дивані. Лайк Sony ставлю і за шумопоглинання (з яким 100% не почуєте сторонні звуки) та інтуїтивне сенсорне керування. 

 

Sony WH1000XM4

 

 

Зручна конструкція;
Активна система шумопоглинання;
Тривалий час автономної роботи;
Чітке відтворення звуку на низьких та високих частотах;
Інтуїтивне сенсорне керування;
Додаткові функції;
Якісна конструкція та фурнітура.
|
Висока ціна;
Немає підтримки кодеків Apt-X/HD.

 

Ціна

Навушники не є бюджетними, вони наближені до середнього сегмента. За набір компонентів та параметрів, про які розповіла, доведеться заплатити трохи більше 10 000 гривень.

 

Sony WH1000XM4

 

Sony WH1000XM4B зроблені з наголосом на “розумні” фішки. Вони можуть підключатися одразу до двох пристроїв, розпізнавати одягнені вони, чи ні, реагувати на голос. Ну і, звісно, як і їхні попередники мають прокачаний функціонал. 

 

Тому, якщо ви в пошуках навушників високого класу, Sony – чудовий варіант)

 

Більше цікавого:

Було
цікаво?
2090 лайків
Кількість
перeглядів
9063 перегляди
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
2090 лайків
Кількість
перeглядів
9063 перегляди
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Накладні навушники Sony WH-1000XM4 Black (WH1000XM4B)

    12869 ₴ 9899 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Накладні навушники Sony WH-1000XM4 Black (WH1000XM4B)

    12869 ₴ 9899 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!