Розділи

Швидкий ремонт поруч

Швидкий ремонт поруч

Олена Калинчук
10.07.2023
5 хв
20.07.2023
Було
цікаво?
2564 лайки
Кількість
перeглядів
10610 переглядів

Помітили, що послуга швидкого ремонту для телефонів  стала однією із найпопулярніших за останній час 🙂

 

Звісно, час і комфорт мають велике значення, кожному хочеться відновити несправний пристрій якомога швидше, щоб залишатись на зв’язку.

Наша команда майстрів Сервісного центру багато років поспіль успішно виконує це побажання) 

Пріоритетно беремось за ремонт телефонів від Apple, Samsung, Xiaomi та Google Pixel. Б’ємось об заклад, що ваша модель від одного із цих брендів. Ми ж праві?)

 

Скільки часу, в середньому, триває ремонт?

 

✅Якщо проблема є очевидною – вирішимо її миттєво. 

✅Заміну екрану, акумулятора, роз'єму зарядки, задньої кришки, скла камери; перепрошивку; чистку від вологи – виконуємо за 1-2 години.

✅Якщо ремонт потребує більшої уваги або додаткових запчастин, менеджер повідомить про наступні необхідні кроки та узгодить додатковий час для завершення роботи. Для зручності, ви зможете навіть забрати свій телефон, поки доставлять запчастини. А коли необхідна деталь приїде – повідомимо вам і розпочнемо ремонт. 

✅Також безкоштовно надамо підмінний телефон на час відновлення роботи вашого гаджета. Так завжди будете на зв'язку з рідними та друзями.

 

Чи є гарантія, що телефон добре і довго працюватиме після ремонту?

 

Про якість і тривалість результатів ремонту можете не хвилюватись. Майстри проводять діагностику та виявляють остаточну причину поломки. Це наш секрет якості.

 

 

Ми впевнені у послугах, які надаємо. Тому ви отримуєте назад не лише справний гаджет, а й пів року офіційної гарантії на ремонт. Додатково можете збільшити цей термін до 12 місяців. А на послугу заміни екрану – оформити страхування від майбутніх потенційних пошкоджень.

 

Скільки коштує сервісна діагностика?

 

Послуга діагностики – безкоштовна. При цьому, вона дуже важлива для якісного ремонту. Тож ми ретельно перевіряємо гаджет, аналізуємо причину несправності та пропонуємо рішення. 

 

Ваша справа – замовляти все-таки ремонт телефона чи відмовитись і забрати його. Оплачувати діагностику у будь-якому разі не потрібно.

 

Де знаходиться сервісний центр?

 

Адреси наших сервісних центрів шукайте тут. Але віддати телефон на ремонт можна в будь-якому з 20 магазинів мережі у Чернівцях та Львові. Є опція відправки смартфона через Нову пошту. Для цього залиште повідомлення на сайті і менеджер надасть актуальні реквізити для відправки.

 

Де б ви не перебували, сервісний центр МТА – поруч.

 

 

Було
цікаво?
2564 лайки
Кількість
перeглядів
10610 переглядів
Поділитись: