Розділи

Samsung анонсував дату презентації Galaxy Unpacked 2024

Samsung анонсував дату презентації Galaxy Unpacked 2024

Олена Калинчук
10.07.2024
1 хв
12.07.2024
Було
цікаво?
347 лайків
Кількість
перeглядів
1691 перегляд
Зміст
статті
Зміст
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!

Сьогодні, 10 липня 2024 року о 16:00 в Парижі відбудеться подія, яку проводить Samsung лише два рази на рік – Galaxy Unpacked. На ній покажуть найочікуваніші новинки цього сезону.

 

Звісно, на презентацію смартфонів традиційного формату очікувати не варто – Galaxy S24 були тільки-но представлені в січні. Зате є великий шанс побачити нові моделі складених телефонів, розумних годинників, бездротових навушників. 

Хоча найбільше у цій презентації цікавить, чи покаже Samsung розумний перстень. Його обіцяли випустити "приблизно в серпні".

Отже, що ми очікуємо побачити на Unpacked.

 

Galaxy Buds 3 і Buds 3 Pro

 

Нарешті є шанс оновитися. Ходять чутки, що дизайн навушників Samsung тепер нагадує AirPods головкою, ніжкою та розташуванням динаміків. Кольорів всього два – сріблястий та білий. 

 

Galaxy Buds 3 і Pro найімовірніше матимуть захист IP57, підтримуватимуть SmartThings Find.

Кажуть, Pro-шку обладнають двостороннім динаміком, який даватиме насичене, чітке звучання. Стандартні ж Buds 3 матимуть односторонній. 

Окрім цієї переваги модифікацію Pro ймовірно обладнали:

  • адаптивним шумозаглушенням, 
  • світлодіодними індикаторами, 
  • режимом проникності. 

Вона матиме тривалішу автономність, ніж бюджетна Buds 3.

 

Galaxy Z Fold 6 і Z Flip 6

 

Не виключаємо, що на Unpacked презентують оновлені складені смартфони.

 

Z Flip 6 обладнають дисплеєм з менш помітною складкою, процесором Snapdragon 8 Gen 3, камерою на 50 Мп. Йому збільшать акумулятор до 4000 mAh, дозволять розширяти ОЗП до 12 Гб. 

Z Fold 6 ймовірно отримає зовнішній антибліковий дисплей розміром 6,3", внутрішній – на 7,6" зі співвідношенням 22:9. А також захисне скло Gorilla Glass.

Кажуть, що Z Fold 6 отримає модифікацію Ultra з преміальними можливостями. А ще ці смартфони матимуть простіші версії за доступну вартість.

 

Galaxy Watch і Galaxy Watch Ultra

 

Можливо, нові смартгодинники обладнають 3-нм процесором AP, який покращить продуктивність, збільшить час автономної роботи. А ще – зарядкою в 15W. Ймовірно покращать або розширять датчики здоров'я.

 

Очікується поява нових функцій на базі Galaxy AI:

  • опцій сну;
  • відстеження тренувань;
  • розумних відповідей на питання.

 

Модифікація Ultra, судячи з витоків інформації, буде обладнана громіздким, 40-мм прямокутним корпусом і круглим циферблатом. Там, де раніше знаходився обертовий безель для навігації, з'явиться поєднання циферблата та кнопки схожої на цифрову коронку.

Кажуть що вартість таких годинників буде ~700$.

 

Samsung Galaxy Ring

 

Ця новинка інтригує найбільше. Кажуть, смарткільце буде доступно у трьох відтінках: платиново-сріблястому, золотому, керамічному чорному. І буде виконано в кількох розмірах – для жінок і чоловіків.

 

Очікується, що перстень:

  • вимірюватиме серцевий ритм, рухи та дихання;
  • контролюватиме якість сну;
  • відстежуватиме фертильність.

 

Є ймовірність, що у кільці ми побачимо технології Samsung SmartThing, Samsung Pay.

Кажуть, Galaxy Ring зможе поєднуватися зі смартгодинниками для отримання точнішої інформації про стан здоров'я. Очікується, що як і Galaxy Watch, кільце синхронізуватиметься не тільки зі смартфонами Samsung, а й з iPhone, іншими пристроями на Android.

Деякі прихильники бренду також мріють побачити на презентації конкурента MacBook Pro – 14" та 16" ноутбук Galaxy Book4 Edge з чипсетом Snapdragon X Elite. Але це малоймовірно.

 

Презентація обіцяє бути надзвичайно цікавою. Приєднуйтеся до перегляду, а більше про новинки читайте в нашому блозі одразу після Unpacked.

Було
цікаво?
347 лайків
Кількість
перeглядів
1691 перегляд
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
347 лайків
Кількість
перeглядів
1691 перегляд
Поділитись:
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!