Розділи

Оновлений Lenovo IdeaPad Duet 3i з режимом планшета та ноутбука

Оновлений Lenovo IdeaPad Duet 3i з режимом планшета та ноутбука

Максим Дущак
16.03.2023
5 хв
22.06.2023
Було
цікаво?
2154 лайки
Кількість
перeглядів
7251 перегляд
Зміст
статті
Зміст
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!

 

Нещодавно відбулася виставка Mobile World Congress 2023, де компанія Lenovo представила оновлену версію планшета IdeaPad Duet 3i. Модель отримала низку покращень, а грань між планшетом і ноутбуком розмилася ще сильніше.

 

Чим порадує оновлений Lenovo IdeaPad Duet 3i

 

Планшет отримав стандартний дизайн зі знімним чохлом-книжкою. 11,5-дюймовий екран з IPS матрицею здатен відображати 100% колірної гами DCI-P3, таке не часто зустрінеш серед планшетів. Картинка дуже реалістична, тому комфортно не тільки працювати, а й дивитися фільми, наприклад. До того ж, яскравість 400 ніт забезпечує хорошу картинку навіть у сонячний день. Чітке зображення підкріплюється ще й об'ємним звучанням: технологія Dolby Audio немовби переносить в атмосферу справжнього кінотеатру.

Головна фішка планшета – можливість перетворення на повноцінний ноутбук. Для цього чохол обладнаний клавіатурою з тачпадом та можливістю регулювати нахил дисплея. Начинка не поступається потужністю класичному ноутбуку (процесор Intel серії N).

Можна комфортно працювати з кількома програмами одночасно, включаючи графічні редактори. Планшет відмінно підходить студентам та людям, які працюють у режимі багатозадачності. Він дуже компактний і легкий, важить приблизно 700 г, для подорожей те, що потрібно.

Для відеоконференцій передбачено фронтальну камеру на 5 Мп. А щоб сфотографувати документи, наприклад, є задня 8-мегапіксельна камера. За допомогою фірмового цифрового стилусу Lenovo, можна швидко робити нотатки під час зустрічей або уроків.

Акумулятора вистачає на 8,5 години активної роботи. Є функція швидкого заряджання – 15 хвилин вистачає на 2 години роботи. Працює планшет на базі ОС Windows 11.

Lenovo IdeaPad Duet 3i з'явиться на прилавках влітку 2023 з початковою ціною 450 євро. А ось його попередник доступний для покупки вже зараз.

 

Lenovo IdeaPad Duet 3i більш ранньої версії

 

Він має такий же якісний дисплей з IPS матрицею та роздільною здатністю 1920х1200, тільки діагональ трохи менша – 10,3 дюйми. 2-х ядерного процесора Intel Celeron N4020 і 4 Гб ОЗУ вистачає для виконання стандартних завдань, складання звіту або обробки фото в графічних редакторах. Є модулі Wi-Fi ac та LTE, а також технологія об'ємного звучання Dolby Audio.

Планшет також має вже знайомий нам чохол із клавіатурою та тачпадом, тому легко перетворюється на ноутбук. Батареї вистачає більш ніж на 9 годин активної експлуатації.

Загалом остання версія Lenovo IdeaPad Duet 3i відрізняється від свого попередника трохи більшою продуктивністю, збільшеним екраном і деякими невеликими поліпшеннями в комунікації.

Як думаєте, чи зможуть такі планшети замінити незабаром ноутбуки? Діліться думками у коментарях.

Було
цікаво?
2154 лайки
Кількість
перeглядів
7251 перегляд
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
2154 лайки
Кількість
перeглядів
7251 перегляд
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Планшет Lenovo ideapad Duet 3i Graphite Gray

    17252 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!