Розділи

Нашумілий ChatGPT вже в смарт-годиннику

Нашумілий ChatGPT вже в смарт-годиннику

Максим Дущак
03.04.2023
5 хв
22.06.2023
Було
цікаво?
3358 лайків
Кількість
перeглядів
11090 переглядів
Зміст
статті
Зміст
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!

 

Він народився на ПК, потім розширився на смартфони, тепер підкорює смарт-годинники. Команда Amazfit анонсувала перший у світі смарт-годинник з інтегрованим чат-ботом ChatGPT.

 

Як це працює?

 

Для роботи з нейромережею з'явився окремий циферблат із чатом, де можна ставити будь-які питання. Система виконує всі дії за командою. Наприклад, можна запитати у нейромережі про те, як пройшов день, на що та надасть звіт з "вижимкою" за останню добу. А якщо поставити більш персоналізоване питання, наприклад "як покращити мої бігові показники", то за кілька секунд ви отримаєте докладні рекомендації. Таким же чином можна миттєво дізнатися про погоду, дорожню ситуацію та отримати будь-яку інформацію з інтернету.

ChatGPT стане частиною нової версії операційної системи для смарт-годин Zepp OS. Але конкретних дат релізу ще немає. Зазначимо, що поки що ні Samsung, ні Apple, ні будь-яка інша компанія не змогла запропонувати нічого подібного.

 

Які ще є цікаві смарт-годинники від Amazfit?

 

З 2015 року Amazfit пройшла шлях від нікому не відомої компанії до світового лідера розумних годинників. Вона постійно покращує технології своїх девайсів, надаючи користувачам більше можливостей контролю свого здоров'я і не тільки. Ось кілька цікавих смарт-годинників цього бренду.?

 

Amazfit T-Rex 2

 

Охарактеризувати цей годинник можна лише одним словом – надійність. Вони відповідають багатьом військовим та спортивним стандартам, витримують спеку до 70°C та мороз до -40°C. Завдяки вологозахисту 10 АТМ можна спокійно гуляти під дощем і навіть занурюватися на глибину до 50 метрів.

Модель розроблена спеціально для туристів, військових та тих, хто обожнює активний відпочинок. Підтримується супутникова навігація з 2-х смуговим позиціонуванням, тому розташування визначається з точністю до метра.

Amazfit T-Rex 2

На 1,39 дюймовому екрані відмінно проглядається частота серцебиття, сатурація, рівень стресу, кількість кроків. Є відстеження якості сну, а також понад 150 спортивних режимів.

Автономність, мабуть, найкраща на ринку: 24 дні в активному режимі та 45 днів в енергозберігаючому. З таким гаджетом можна сміливо вирушати на пошуки скарбів разом з Ларою Крофт ?

 

Amazfit GTS 4

 

Дизайн годинника неймовірно акуратний і витончений, а тому чудово доповнює будь-який образ. 1,75 дюймовий AMOLED-екран забезпечує гарну яскравість та насиченість кольорів. Є кілька циферблатів, плюс можливість встановити в якості обоїв улюблене фото.

Для занять спортом передбачено понад 150 режимів: плавання, біг, йога та ін. Покращений біодатчик максимально точно відображає частоту пульсу, рівень стресу, кількість кисню в крові, якість сну. Підтримується GPS-навігація, на кшталт тієї, що використовується в авіасфері.

Amazfit GTS 4

За допомогою голосових помічників можна взаємодіяти із системою розумного будинку та іншими девайсами. Просто скажіть, що потрібно зробити, наприклад, поставити будильник на 8 ранку.

Акумулятора вистачає на 8 днів активного використання та на 16 днів у режимі енергозбереження.

 

Xiaomi Amazfit Bip 3 Pro

 

Один з найбюджетніших смарт-годинників бренду AMAZFIT, але у них є все для подорожей та занять спортом. Модель підтримує 60 спортивних режимів, відстежує пульс, якість сну, рівень сатурації та стресу. Існує календар менструальних циклів, а також індекс персональної активності (PAI), який розраховується на основі віку, статі, стандартного пульсу та інших показників.

Гаджет має 1,69 дюймовий дисплей з 50 циферблатами та можливістю встановлення улюбленого фото в якості фону. Є захист від вологи на 5 АТМ та пилу.

Xiaomi Amazfit Bip 3 Pro

Головна особливість смарт-годинника – універсальність. Такий цифровий компаньйон дозволить приймати/відхиляти дзвінки, відстежувати оповіщення, перемикати музику, керувати камерою смартфона, отримувати дані про погоду та багато іншого. Головне встановити безкоштовний додаток Zepp.

Акумулятора вистачає на 14 днів стандартного використання.

Було
цікаво?
3358 лайків
Кількість
перeглядів
11090 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
3358 лайків
Кількість
перeглядів
11090 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Amazfit T-Rex 2 Astro Black Gold

    8099 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Amazfit GTS 4 Mini Midnight Black

    4299 ₴
    Купити
  • Товари зі статті:

    Смарт-годинник Amazfit Bip 3 Pro Black

    2299 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!