Розділи

Microsoft випустила нові версії приставок Xbox: уже відкриті передзамовлення

Microsoft випустила нові версії приставок Xbox: уже відкриті передзамовлення

Олександр Підлуський
29.08.2024
5 хв
Було
цікаво?
127 лайків
Кількість
перeглядів
1179 переглядів

На презентації Xbox Game Showcase 2024, що відбулася в червні, компанія Microsoft представила оновлену лінійку із 3 консолей.

 

Варто відзначити, що нові Xbox не є новою серією приставок. Розробники покращили вже наявну лінійку, а не створювали нову.

 

 

😲Однак, навіть це стало несподіванкою для фанатів Xbox. Попередня лінійка була представлена ще у 2020 році, тож наступну версію очікували не раніше 2028 року.

 

Що ж, перейдімо до огляду👇 

 

Xbox Series S Robot White: із вбудованим сховищем на 1 ТБ 

 

Модель є найменшою серед новинок, представлених цього року. Збільшений обсяг пам’яті з 512 ГБ до 1 ТБ  дозволяє розширити ігрову бібліотеку, доповнивши її новими іграми. 

 

Також, з усіх новинок 2024 року, вона є найбюджетнішою (349$), що робить її доступною для широкої аудиторії. Зважаючи на всі характеристики та  універсальність, Xbox Series S може стати фаворитом серед користувачів.

 

Xbox Series X Digital Edition: цифрова версія без дисководу 

 

За своїми розмірами та дизайном ця модель значно відрізняється від попередньої. Її унікальність полягає у відсутності дисководу. Такий хід творців консолі позитивно вливає на ціну та розміри. Тим більше, що певажна кількість власників Xbox користуються іграми, придбаними у цифровому варіанті або ж надають перевагу підписці на Xbox Game Pass

 

Ціна цієї моделі буде дорожчою за попередню (449$)

 

Xbox Series X Galaxy Black Special Edition: у «космічному» дизайні та з 2 ТБ вбудованої пам'яті

 

Найбільша та найпотужніша ігрова приставка серед представлених цього року. Xbox Series X Special Edition створена для справжніх фанатів лінійки Xbox. 

 

2 ТБ вбудованої пам’яті дозволять наповнити бібліотеку новими та цікавими іграми на будь-який смак. А один тільки зовнішній вигляд консолі дає знати, що вона просто мегапотужна. Звісно, ціна на цю модель відповідна до її функціоналу (649$)

 

Цікаво, що в основі цьогорічних моделей лежатиме платформа з процесорними ядрами AMD Zen 5. Рівень продуктивності в іграх стане точно крутішим, ніж до цього. 

 

 

Однією з причин випуску Xbox 2024 стала новина про вихід PlayStation 5 Pro цього року. Компанія Microsoft представила оновлену серію консолей, що стануть повноцінними конкурентами продукції Sony



Підсумок

 

З усього, що відомо на цю мить про новинки Іксбокс, складається гарне враження🤩

Збільшення обсягу пам’яті виглядає справді доречним, особливо на фоні анонсу нових ігор, які вже дуже очікуємо до кінця 2024 року:

  • World of Warcraft: The War Within 

  • Age of Mythology: Retold

  • Diablo IV: Vessel of Hatred

  • Call of Duty: Black Ops 6, та ін. 

 

 

Як вам такі новини?

Ставте вподобайку та обов’язково поділіться статтею з другом, який фанатіє від цього бренду консолей 😉

Було
цікаво?
127 лайків
Кількість
перeглядів
1179 переглядів
Поділитись: