Розділи

Bose Quiet Comfort 45: огляд популярних навушників

Bose Quiet Comfort 45: огляд популярних навушників

Віталіна Чимчинська
24.08.2023
5 хв
25.08.2023
Було
цікаво?
2298 лайків
Кількість
перeглядів
9837 переглядів

Класична лінійка компанії Bose не втрачає лідерських позицій. Розробники створили класні навушники Quiet Comfort 45, які коштують своїх грошей, адже пропонують користувачам найкраще у світі шумозаглушення, преміальний комфорт та унікальну запатентовану акустичну технологію.

 

У голові не вкладається як бездротові навушники можуть бути настільки прокачаними і, до того ж, мати ідеальний баланс комфорту та якісного звуку. Розберемося, чи дійсно девайс відповідає заявленим параметрам) 

 

Преміальне шумозаглушення

 

Bose вже багато років славиться своєю знаменитою технологією активного шумозаглушення – Acoustic Noise Canceling. Уявіть, наскільки відповідально компанія поставилася до цього, якщо провела більш ніж 50 років досліджень.

 

 

Принцип дії технології можна змалювати так: придушення шуму відбувається за допомогою крихітних мікрофонів, які заховані в навушниках. Їх головна фішка в тому, що вони вимірюють, порівнюють, а головне – швидко реагують на зовнішній шум. Під словом “реагують” мається на увазі, що мікрофони пригнічують сторонній звук протилежним сигналом. Власник таких навушників отримує мінімум чинників, які можуть його відволікати під час прослуховування.

Щоб увімкнути так званий тихий режим, потрібно натиснути на спеціальну кнопку на лівій чашці навушників. Така проста дія забезпечить максимальне заглушення сторонніх звуків.

 

Шпигунський режим

 

Якщо коротко – це функція, яка дозволяє чути оточення і, одночасно, насолоджуватися улюбленою музикою. Технологія Aware Mode, за допомогою спеціальних мікрофонів, вловлює звуки навколо та пропускає їх через навушники. Це створює природнє відчуття, ніби на голові зовсім немає навушників.

 

Технологія Aware Mode у навушниках Bose QuietComfort 45

 

Звучання на високому рівні 

 

Навушники Bose QC45 оснащені крутими фішками:

  • Акустична архітектура TriPort. Ця запатентована конструкція має особливість – спеціальний повітрозабірник, який розмістили на чашках. Він забезпечує глибокий та повний звук.
  • Активний еквалайзер із оптимізацією гучності, що підтримує точність та чіткість відтворення звуку, незалежно від гучності. Також підсилення еквалайзером високих та низьких частот, басів  залишаються стабільними при будь-якому звуці, а звучання – чисте навіть на найвищій гучності.

 

Круті фішки Bose QuietComfort 45

 

Комфорт, з увагою до деталей

 

Тривале прослуховування улюбленої музики потребує комфорту. Компанія Bose, у цьому сенсі – один із лідерів на ринку. Як у попередніх моделях QuietComfort, тут все пропрацьовано до деталей. Чого варті лише м’якенькі та гладенькі амбашури з якісної екошкіри, які практично не здійснюють тиску на вуха. Навіть декілька годин безперервного прослуховання з цими навушниками, не завдадуть дискомфорту.

 

Навушники Bose QuietComfort 45

 

Покращене вловлювання голосу

 

Можете розмовляти без перешкод будь-де та будь-коли. Зовнішні мікрофони Bose QuietComfort 45 мають покращене вловлювання голосу. Цим вони, до речі, перевершують більшість своїх конкурентів. Навушники фокусуються на голосі та ізолюють сторонні звуки. Для більш чіткого звуку алгоритм шумозаглушення фільтрує шум навколо під час розмови

 

Шумозаглушення Bose QuietComfort 45

 

Щоб функція спрацювала, не потрібно очікувати, все відбувається у режимі реального часу. Виробник гарантує, що голос власника навушників завжди буде чітким, навіть у вітряну погоду або у шумній обстановці.

 

Таблиця з основними характеристиками 

 

І “на десерт”– можете переглянути та підсумувати основні характеристики навушників у таблиці

 

Спосіб підключення

комбінований


Радіус дії


9 м

Інтерфейс під’єднання

3.5 мм (Mini-Jack), Bluetooth

Мінімальна відтворена частота

20 Гц

Максимальна відтворена частота

20000 Гц

Тип живлення

акумулятор

Час роботи від акумулятора

до 24 год

Інтерфейс зарядки

USB Type-C

Особливості

NFC-чип, Multipoint, прозорий режим

Оснащення

зі швидкою зарядкою, вологозахист IPX2, регулятор гучності, підтримка голосових асистентів

Комплектація

кейс, аудіокабель-перехідник 3.5 мм на 2.5 мм, кабель USB, навушники

 

Як бачимо, Bose QuietComfort 45 на 100% відповідають заявленій інформації. За доволі бюджетну ціну, це – максимально надійний та якісний гаджет, який, на додачу, ще й оснащений преміальними технологіями. Хороший подарунок для себе та близьких. З ним точно не прогадаєте, якісні навушники потрібні всім)

 

Більше цікавого – Найкращі аналоги навушників AirPods: ТОП 5 конкурентів Apple

Було
цікаво?
2298 лайків
Кількість
перeглядів
9837 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
2298 лайків
Кількість
перeглядів
9837 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Накладні навушники Bose QuietComfort 45 White Smoke

    10999 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!