Розділи

Автомобільний пилосос: чи варто купувати?

Автомобільний пилосос: чи варто купувати?

Віталіна Чимчинська
11.07.2023
1 хв
04.09.2023
Було
цікаво?
2823 лайки
Кількість
перeглядів
11651 перегляд
Зміст
статті
Зміст
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!

Шукаєте крутий подарунок, для приятеля, який обожнює своє авто? Автомобільний пилосос – це саме те, що потрібно. Він знищить всі сліди перекусів та пилу у машині за лічені хвилини. Тим паче, гаджет компактний, тож його зручну возити з собою.

 

Маленький, але ефективний Baseus A7 

 

Портативні гаджети для прибирання авто завжди будуть актуальними для водіїв, які слідкують за охайністю салона. Незважаючи на малі розміри, автопилососи ефективно видаляють пил, пісок, крихти та шерсть домашніх улюбленців.

Одним з найпопулярніших автопилосів на ринку залишається Baseus A7. Ось його основні характеристики:

  • Рівень шуму – 70 дБ;
  • Потужність – 78 Вт;
  • Місткість акумулятора – 2000 мАг;
  • Швидкість обертання – 68000 об/хв;
  • Розміри – 344 x 121 x 96 мм.

 

Компактність – наше все!

 

Однією з основних переваг автопилососів, є їхня компактність. І дійсно, Baseus A7 відносно невеликий. Його можна легко сховати у машині, адже девайс не займає багато місця.

 

 

Зручний бак для бруду, який легко очищати

 

Розробники потурбувалися і про комфорт застосування пилососа, На зміну старим мішкам для сміття, було встановлено спеціальний контейнер. Його місткість – 500 мл, що немало як для такого маленького пристрою. Перевагою є і те, що він просто збирається та розбирається. Крім цього,потужність пилососа не знижується під час накопичення сміття.

 

Безпека завдяки нейтралізації мікробів 

 

Ще однією фішкою бездротового пилососа є оснащення фільтром НЕРА. Що це означає? Повітря, яке продувається через випускні отвори, буде очищене від бактерій, грибків та плісняви. Тому, користуючись Baseus A7, ви захищаєте себе та близьких. 

 

 

Додаткові насадки, для комфортного прибирання

 

У комплекті до пристрою входять дві змінні насадки. Це гнучкий шланг, який видуває сміття з різних важкодоступних місць та пензлик для збору шерсті домашніх улюбленців.

 

Купуючи автопилосос для подарунку, ви дбаєте не лише про чистоту в салоні автомобіля вашого приятеля. Девайс стане йому в нагоді і під час прибирання будинку. Прибирати пил із полиць або чистити м’які меблі з таким гаджетом набагато комфортніше. Не вірите, то спробуйте та переконайтеся!

Було
цікаво?
2823 лайки
Кількість
перeглядів
11651 перегляд
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
2823 лайки
Кількість
перeглядів
11651 перегляд
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Автомобільний пилосос Baseus A7 Black (VCAQ020213)

    2049 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!