Розділи

Apple Watch Series 10: дата виходу

Apple Watch Series 10: дата виходу

Максим Дущак
01.01.1970
1 хв
17.09.2024
Було
цікаво?
207 лайків
Кількість
перeглядів
1751 перегляд

 

Дата виходу Apple Watch 10 – 10 вересня 2024 року.

 

Компанія ретельно приховує свої нові розробки, навіть дату виходу iOS 18, але деякі цікаві характеристики та фішки вже стали відомі 👇

 

Коли вийде Apple Watch 10

 

📅 Смарт-годинник Епл Вотч 10 вийде у вересні 2024 року

 

Швидше за все, він з'явиться з новими моделями iPhone 16 та іншими гаджетами Apple. Якщо попередні моделі отримували лише невеликі оновлення, то ювілейна 10-та версія стане цікавішою.

 

🏃 Функції Епл Вотч 10

 

Ось все, що відомо про характеристики нового смарт-годинника Apple до дати виходу:

  • Тонометр. Розумний датчик не лише відстежуватиме показник тиску, а й повідомить про ризик гіпертонії. У мобільному додатку користувач отримає індивідуальні поради для стабілізації тиску.
  • Виявлення апное. Смарт-годинник Apple Watch Series Х зможе відстежувати затримку дихання під час сну та її вплив на самопочуття користувача.
  • Виклик лікаря. При різких змінах показників здоров'я, годинник Епл Вотч X автоматично зв'язуватиметься з лікарем. Це можна буде зробити й у ручному режимі.
  • Глюкометр. З цією функцією більше не доведеться проколювати палець для визначення рівня цукру в крові.
  • Екстрене повідомлення. Функція перекочує з попередніх серій та дозволить сповіщати рідних чи екстрені служби про надзвичайну подію. Вона спрацьовуватиме автоматично, наприклад, при виявленні ДТП, хоча СМС з геолокацією можна буде відправити і вручну.
  • Управління жестами. Double tap або подвійне торкання великого та вказівного пальців буде використовуватися для відповіді на дзвінки, завершення розмови, керування музикою та активації таймера. А щоб перевести смарт-годинник Епл Вотч 10 у беззвучний режим, достатньо накрити дисплей долонею на кілька секунд.
  • Поліпшений голосовий помічник Siri. Він на 25% точніше розпізнаватиме мову.

Новий Епл Вотч 10, як і раніше, вимірюватиме пульс, рівень кисню в крові (сатурацію), кількість витрачених калорій, час тренування та інші дані.

Швидше за все, в смарт-годинник отримає штучний інтелект, який підказуватиме користувачеві коли потрібно відпочити, а коли додати інтенсивності в заняттях.


iPhone 16: Дата виходу, характеристики, ціна


 

🎨 Дизайн

 

Новий годинник Apple Watch Series Х може отримати круглий корпус.

 

Він зробить модель більш традиційною та витонченою. Це буде перша версія смарт-годинника Apple з круглим корпусом, який сильно підвищить її впізнаваність.

Згідно з витоками, новий Apple Watch Х матиме більш тонкий та зручний дизайн. Нагадаємо, що попередня модель мала товщину 10,7 мм.

Корпус пристрою буде повністю алюмінієвим. Наразі відомо про 3 кольори:

  • Starlight (Зоряне світло);
  • Midnight (Опівнічний);
  • RED (Червоний).

На рендерах видно, що в Apple Watch X використовується новий механізм кріплення для ремінців. Швидше за все, вони не будуть сумісні з іншим годинниками.

 

⌚ Екран

 

Новинка Apple Watch X отримає microLED-дисплей, який додасть картинці якості.

 

Технологія відома тим, що робить кольори яскравішими та насиченішими – створюється ефект, ніби картинка нанесена прямо на скло.

А ще – у microLED-дисплеї на Епл Вотч Х будуть покращені мініатюрні світлодіоди, які практично не вигорають та споживають менше енергії.

Попередній смарт-годинник працював без підзарядки близько 18 години. Новий Apple Watch X зможе переступити цю позначку – автономність збільшиться на 20%.

Цифрове коліщатко Digital Crown залишиться збоку, як і в попередніх моделях. Очікується, що в новинці Apple Watch Series X з'явиться додаткова кнопка Action Button, яка встановлювалася раніше тільки в лінійці Ультра. Її можна буде налаштувати на запуск потрібної програми чи інших команд.

 

️🏷️ Apple Watch 10: ціна у 2024 році

 

Після дати виходу, ціна Apple Watch Х буде такою:

Apple Watch X розмір 41 мм

від $399

Apple Watch X розмір 45 мм

від $429

Apple Watch X 41 мм з мобільним зв’язком

від $499

Apple Watch X 45 мм Cellular

від $529


Вартість не дуже відрізняється, якщо порівнювати з попередніми моделями Епл. Ми будемо стежити за презентацією й обов'язково зробимо детальний огляд нового годинника Apple Watch Х, як тільки він вийде.

А якщо надумали купити собі попередні серії смарт-годинника, то зараз ідеальний час. Ми в МТА тримаємо найвигідніші ціни серед конкурентів 👍

 

Більше цікавого:

Було
цікаво?
207 лайків
Кількість
перeглядів
1751 перегляд
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
207 лайків
Кількість
перeглядів
1751 перегляд
Поділитись:
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!