Розділи

Apple презентувала новий 15-дюймовий MacBook Air M2

Apple презентувала новий 15-дюймовий MacBook Air M2

Максим Дущак
15.06.2023
1 хв
22.06.2023
Було
цікаво?
2845 лайків
Кількість
перeглядів
10573 перегляди
Зміст
статті
Зміст
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!

 

MacBook – найпопулярніша серія ноутбуків. І компанія Apple знову потішила всіх довгоочікуваним оновленням 🤩

 

Але цього разу MacBook Air просунувся вперед одразу на кілька кроків⚡

 

Чим здивував новий гаджет 💻

 

У лінійці MacBook Air ще не було моделей із таким великим дисплеєм – 15,3 дюйма. Але це не єдина перевага ноутбука. Дисплей із матрицею Liquid Retina ще й найяскравіший. Він підтримує 1 мільярд кольорів. Враховуючи чудову деталізацію, картинка обіцяє бути дійсно дуууже реалістичною.

Компанія позиціонує гаджет як "найтонший 15-дюймовий ноутбук у світі". Дійсно, його товщина всього 11,5 мм, вага теж одна з найлегших – 1,3 кг. А ось дизайн практично не змінився – такий же зручний та акуратний. Все-таки це ж візитна картка Apple.

Всі очікували, що компанія додасть більше потужності під капотом. Але щоб аж настільки… ніхто не припускав. Підтримується до 24 Гб оперативної пам'яті та високопродуктивний чіп М2. До речі, цей чіп вперше використовується в лінійці.

Розробники стверджують, що оновлений MacBook Air аж у кілька разів швидше за попередні моделі. А якщо порівнювати з пристроями на процесорі Intel, приріст швидкодії 15-кратний. Більше того, ноутбук ще й надзвичайно тихий, адже для охолодження не використовуються вентилятори.

 

Тепер фахівці встигатимуть більше за менший час – заявили в Apple

 

Сильний приріст продуктивності майже завжди знижує енергоефективність. Але у випадку з Apple це правило не діє. Тільки уявіть, працювати та грати на одному заряді можна аж 18 годин. Навряд чи комусь із конкурентів вдасться перевершити таке.

Словом, MacBook Air має все необхідне для максимально продуктивної роботи та польоту творчості. Новинка вже доступна для передзамовлення на сайті МТА. Поки що її ще можна вихопити за найсмачнішою ціною.

 

Було
цікаво?
2845 лайків
Кількість
перeглядів
10573 перегляди
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
2845 лайків
Кількість
перeглядів
10573 перегляди
Поділитись:
Читайте в
Telegram
  • Товари зі статті:

    Ноутбук Apple MacBook Air 15 M2 2023 Silver (MQKR3)

    62499 ₴ 54399 ₴
    Купити
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!