Розділи

Анонсували  першу колонку з інтегрованим ChatGPT – ChatMini

Анонсували першу колонку з інтегрованим ChatGPT – ChatMini

Віталіна Чимчинська
16.08.2023
1 хв
Було
цікаво?
2391 лайк
Кількість
перeглядів
9959 переглядів

Компанія Vifa презентувала смарт-колонку з вбудованим ChatGPT та Wenxin Yiyan. Реліз відбудеться вже зовсім скоро – 17 серпня, а поки давайте дізнаємося, чим здивував виробник)

 

Два розумні помічники

 

Візуально ChatMini схожа на звичайну портативну колонку, яких багато на сучасному ринку. Але її “начинка” справді унікальна. Девайс підтримує двох чат-ботів – ChatGPT від OpenAI та Wenxin Yiyan від Baidu. Це дає йому можливість швидко реагувати на всі запити та питання, незалежно від місця чи часу.

 

Динамічний співрозмовник

 

ChatMini – не просто колонка для відтворення музики Bluetooth, це цікавий співбесідник та слухач. Він перевершує звичайних голосових помічників Siri та Google, адже може вести більш осмислені діалоги. Девайс балакучий та розумний, і завдяки чат-ботам краще підбирає тон та настрій спілкування.

 

 

Крім простої розмови, колонка може:

  • висловлювати слова підтримки, заохочення;.
  • давати класну пораду;
  • складати вірші та прозу;
  • аналізувати контент та повідомляти по ньому результати.

По секрету для батьків скажу, що з таким гаджетом можна на декілька годин захопити дитину. Колонка гратиме з ними в ігри, відповідатиме на питання (навіть філософські), організовуватиме вікторини.

 

Чи матиме ChatMini класний звук?

 

Компанія Vifa спеціалізується на виробництві аудіопродукції преміум сегменту. Колонка ChatMini не виключення, якісний звук тут також є. Розумний функціонал, не заважає девайсу відтворювати улюблену музику з висококласним звучанням.

 

Ціна портативного співрозмовника

 

З огляду на його характеристики, можемо прикинути, що ціна бюджетною точно не буде. Відомо, що попередня вартість девайса становить 259 доларів.

 

 

ChatMini – максимально універсальний пристрій, який відкриває безмежні можливості будь-де та будь-коли. Бажаєте стати власником незамінного співрозмовника? Очікуйте на появу новинки у магазинах МТА.


Більше цікавого – ТОП-10 колонок JBL: рейтинг найкращих моделей 2023

Було
цікаво?
2391 лайк
Кількість
перeглядів
9959 переглядів
Поділитись:
Зміст
статті
Було
цікаво?
2391 лайк
Кількість
перeглядів
9959 переглядів
Поділитись:
Читайте в
Telegram
ПІДПИСКА В 1 КЛІК!